Sari la conținut

Zona Bucurestii Noi, Chitila, Pajura, Damaroaia, Jiului, Straulesti

emi2009
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Cum sa fie de asteptat la 165000 :o ?

Teoretic, nu are voie sa cedeze la asa putin. There's something fishy going on...stii ce anume s-a stricat?

Editat de littlekriminal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

geometria variabilă s-a dus. De la mers prea cuminte si prea mult pe autostrada cu cruise controlul (cred ca din astia 165.000, peste 120.000 sunt pe autostrada). Si cum mergeam la consum, la 2400-2500 de ture, s-a depus mozol pe tot ce se putea.

Link spre comentariu

Buey, da voi sunteti cam indecenti pe aici. Cam dati nume, poze, cuie, firme... fiti si voi mai discreti... ;)

In alta ordine de idei: CARE TE BAGI SAMBATA LA UN VELIKO DUS-INTORS? :D

Lasati plimbarile noaptea cu motoreta prin cartier, hai la ceva adevarat. Vreme superba in weekend, e timpul sa scoatem agregatele de la naftalina. Eu mai merg cu niste buni prieteni cu un maxi scooter Honda Silverwing (merge bine tipul, baga si 170-180 fara probleme). Merem, ne plimbam nitel pe acolo, mancam ceva bun si ne intoarcem. n-am mai vazut Veliko de 2 ani daca anul trecut m-am perindat prin West...

So... sper sa veniti si voi macar cativa. Nu alergam, poate ne dam nitel pe ici-colo... va fi fain, I promise. :)

Link spre comentariu

Buey, da voi sunteti cam indecenti pe aici. Cam dati nume, poze, cuie, firme... fiti si voi mai discreti...

eh na, eu am impozitul la platit la zi :)

In alta ordine de idei: CARE TE BAGI SAMBATA LA UN VELIKO DUS-INTORS?

noi (adica eu + betty ... adica mandra mea , ca sa nu dau nume :ninja: ) .... daca si numai DACA este gata bestia ... :mexicanwave:

Editat de Gabi M
Link spre comentariu

Pai faceti-o sa fie gata... hai cu motoretaaa! :mexicanwave:

Poate iau micu' kriminal pasager sa nu se oftice ca e pe tusa. :crack:

Sa ne intelegem: eu zilele astea am avut febra 38 C si zic ca merg sambata. Probabil ca si dupa ce o sa mor voi continua sa merg cu motoreta ca Ghost Rider... :stuck:

Link spre comentariu

Hahahaha,da, chiar n-am mai stat pasager, since like forever =))).

Ne ne intereseaza, poza a fost facuta in Amsterdam, deci nu-i bai. De ascuns, n-am nimic si nici nu mi-e rusine cu ce fac, deci why should I give fuck?

Eu mai am cu recuperarea asta, vad ca se vindeca relativ repede, nu vreau sa ma sui pana nu sunt refacut minim 70%.

Link spre comentariu

Eu mai am cu recuperarea asta, vad ca se vindeca relativ repede, nu vreau sa ma sui pana nu sunt refacut minim 70%.

Sper ca te duce pana la bere piciorul ? nu ? :P

Link spre comentariu

Hahahaha,da, chiar n-am mai stat pasager, since like forever =))).

Hihihi, mai ai pana sambata sa te gandesti :P

Link spre comentariu

Bineinteles ca nu ratez berea, azi e ultima zi de antibiotic, deci imi curg balele la o bere...

Oricum ne vedem duminica la cursurile lu' frate-miu :D .

am vazut ceva la SMAEB, am aruncat insa pliantul..

Cat costa, si unde e, ..?

(asta daca nu o tai din Bucuresti )

Link spre comentariu

@gabi m: iesiti undeva in seara asta? salut kappy, sry dar acum am vazur post-ul ... cam trebuie sa mai iesim pe undeva :) vb pe fb doamnelor :)

Link spre comentariu

Ba io as merge pe calea victoriei pentru ca niste lumini. http://www.mediafax.ro/life-inedit/proiectii-si-sisteme-de-iluminare-arhitecturala-la-prima-editie-a-festivalului-luminii-14136918

De diseara vorbesc - sambata nu ma bag.

Editat de ionradoi
Link spre comentariu

Ba io as merge pe calea victoriei pentru ca niste lumini. http://www.mediafax.ro/life-inedit/proiectii-si-sisteme-de-iluminare-arhitecturala-la-prima-editie-a-festivalului-luminii-14136918

De diseara vorbesc - sambata nu ma bag.

Am trecut la laptop si pot sa dau quote, finally.

Este foarte misto, eu am prin in Franta de doua ori festivalul asta, daca e acolo, e genial.

But then again, nici gustul berii nu-i ca altceva...

Link spre comentariu