Falkenberg Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Cred ca ar fi bine. Am o promisiune la cineva, sa vad ce rezolva saptamana asta. Daca nu, revin. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Dacă găsești, întreabă și pt. mine. Pentru 179, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 acum am vazut post-ul ... Str Oasului va ajuta ? este pe zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 S-a rezolvat intre timp. Multumesc pentru intentia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 (editat) Domnilor, doamnelor, Ma intrebam daca sunteti in parametri.. Ati fost la Marsul moto astazi ? Primavara frumoasa Editat Martie 26, 2016 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Am fost eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 A fost frumos da' nu prea. S-a terminat cam repede. Am ajuns la destinatie in 15 min de la plecare. Am plecat printre primii (am fost cu vreo 10 motoristi din cartier) si tot drumul am stat in spatele unei masini de la realitatea tv. am aparut la stirile de la ora 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 10 motoristi din cartier??? De unde au venit domle'?? O pozica ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 mai exact, vreo 5 din cartier ( inclusiv eu ) - restul din buftea / mogosoaia . Super gasca !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Ah, frumos. Important este ca ati inceput sezonul . ..Mai Gabi, ia sa facem o prezentza.. cum ar spune un mare actor... "numai mutre noi" "D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Io am fost la Braila weekendul asta... a fost un "mars moto" mai lung, in care i-am speriat pe multi soferi pt ca un motociclist pe vremea asta ori e nebun, ori e ghost rider. Mi s-au facut poze cu telefonul din mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Ei, nici chiar ca Han Solo in Star wars.. dar daca acum poti sa scrii, inseamna doar de bine.. Ai schimbat ..onda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Not just yet, urmeaza... suspansul ma ucide! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Mamaaaa ce de motoristi noi...de unde au ieșit???? Super tare, joi la bere cu ei. It's a must!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Nu stiu daca au chef de bere joi. maine incep si eu munca - nici eu nu stiu daca vin joi ( in principiu o sa lucrez de dimineata si nu stiu la cat termin ). ei se strang in weekend si fac minim 100-150km . s-ar putea sa mergem la bulgari sambata !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Sa înțeleg ca sunt bajetii tai ? Din postul tău asa reiese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 nu man , am mers cu ei la parada si atata tot. ies cu oricine cand am si eu timp liber . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 (editat) Sa înțeleg ca sunt bajetii tai ? Din postul tău asa reiese Gata, Gabi... Te-a detronat ăla micu. Nu mai ești vătafu nostru. Nici io nu te mai susțin, decât dacă ștergi anunțu de cacao. Ăla micu, zi mă, vrei să fii șef? Bosdebos? Bere joi? Editat Martie 28, 2016 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazuu Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Bere joi si plibarica apoi ! azi am pus un supercorsa pe spate . muuuult mai bine decat coaja aia de dunlop ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Aha...bine Ionule, ți-am răspuns pe grup. Sa nu mai fiu vatafu )... plm ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Nu era mai simplu să zici că ștergi anunțu? Era un singur reply în loc de 6... Scurt și la obiect. Zi și tu... » Post actualizat in 28 Mar 2016 19:12Și apropo... Cum vrei tu să faci gașcă în militari FĂRĂ CAZAN ?????!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Domnilor, Duminica pe la ora 12 facem o plimbarica, doua trei ore, asa de dezmorteala?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 Ei cum a fost plimbarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 Scurta » Post actualizat in 04 Apr 2016 06:27 Lejer, de Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate