Gabi M Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 ok, direct la arc ma gandeam ca plecam in gasca de la parc, sa "reprezentam" zona si sa bagam panica in populatie. p.s. - eu o sa fiu la parc pana pe la 19 si ceva. ii astept pe cei ce vin acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Hahahah, imi iau si batatoru' de snitele? ))) Hai sa ne vedem la parc, sa ne impartim securile, coasele si topoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) Hahahah, imi iau si batatoru' de snitele? ))) CLAR ! pai nu se poate fara that's the spirit ! L.E. - Si totusi, cine are o casca pt Silviu ?! Te risti sa mergi fara ? te iau eu in spate Editat Iulie 2, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 CLAR ! pai nu se poate fara that's the spirit ! L.E. - Si totusi, cine are o casca pt Silviu ?! Te risti sa mergi fara ? te iau eu in spate In nici un caz.Fara casca nu merg.Daca nu se gaseste ma sunati cand va intoarceti de la arc si ne vedem la crama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 ok si asa. sry man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Am eu casca, marimea S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Am eu casca, marimea S Daca tie iti vine cred ca o sa incapa si pe capul meu,incercam.O poti aduce la 7 la bazilescu te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Da da, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) Salutare, am vazut un pegaso verde pe strada Stelutei...e al cuiva de aici ?...vreau sa imi cumpar apart in zona si nu stiu cu cine sa schimb o vorba si sa imi fac o idee de zona merci Editat Iulie 2, 2014 de metaxa09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Aloha! Nu e nimeni dintre noi cu Pegaso. Am mai avut pe cineva care voia acelasi lucru, numai ca el zicea de o garsoniera.In principiu, daca actele sunt ok, n-are de ce sa-i fie frica. Preturile au scazut super mult, pentru mine e cea mai ok zona din Bucuresti. Liniste si pace, preturile la apartamente sunt bune, unde mai pui ca sunt si noi si foarte bine construite(cel putin, blocul in care stau eu).Cand am intrebat ultima oara pe cineva, o garsoniera in bloc nou pe strada Jimbolia era vreo 30000 la cheie cu tot cu mobila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Aloha! Nu e nimeni dintre noi cu Pegaso. Am mai avut pe cineva care voia acelasi lucru, numai ca el zicea de o garsoniera. In principiu, daca actele sunt ok, n-are de ce sa-i fie frica. Preturile au scazut super mult, pentru mine e cea mai ok zona din Bucuresti. Liniste si pace, preturile la apartamente sunt bune, unde mai pui ca sunt si noi si foarte bine construite(cel putin, blocul in care stau eu). Cand am intrebat ultima oara pe cineva, o garsoniera in bloc nou pe strada Jimbolia era vreo 30000 la cheie cu tot cu mobila. subscriu ! + ca o sa ai ocazia sa cunosti motociclistii de la bazilescu a.k.a. Bazi Crew Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 am gasit ceva atractiv pe strada Stelutei .....am fost sa vad cum e si seara pe acolo....era o...baietie pe la magazinul ala de pe strada Ciresoaia...dar nimic iesit din comun ....in principiu, zona spuneti ca e OK ? multam si poate ma alatur si eu gastii voastre, daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Tot pe acolo stau si eu, "Mamaia" se numeste magazinul, fac 30 de secunde pana la el. Ai cumva vedere la lac din apartamentul ala pe care l-ai vazut?Chiar daca ti se pare mai asa, sa stii ca toti tiganosii de pe acolo sunt ok, dau buna ziua, sunt respectuosi. Nu mai zic ca 90% din ei sunt plini de bani(din munca cinstita, evident )) ).Te primim, numa' arata-te la fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 multam inca odata....am sa ma arat la fata cat mai curand posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 numai cu Metaxa, altfel nu acceptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Tot am vrut sa ajung si eu sa va cunosc dar n-am reusit. Pe unde va mai strangeti si pe la cat? Marti dupa 8 va mai gasesc prin da hood? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Ello! Prin da hood justice ne gasesti in fiecare zi, ca doar d-aia stam acolo .Eu am mai zis, as iesi in fiecare zi la bere, dupa ora 16:30. Pana acum, cel mai des ne-am vazut joi de pe la 19:00 la intrarea in parc Bazilescu, dar spre exemplu ne-am vazut si aseara, stiind c-o sa fie urat azi. Pentru mine e ok si marti, tocmai ce-o sa aterizez din Amsterdam, deci daca arat ciudat sa nu va speriati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 numai cu Metaxa, altfel nu acceptam...Am plecat pe fuga si am uitat ca am de achitat doua beri ... cand am auzit de pizza mi s-au aprins beculetele. Raman dator vecine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) Sunt achitate, sa nu se inteleaga gresit:) @little, trage un fum si pentru mine:) @da hood? Editat Iulie 3, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) da hood, the hood(neighbourhood) - cartier, that is! P.S. Fumul l-am tras de aseara ))) Editat Iulie 3, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Ok dau semn saptamana cand pot sa vin si eu la joaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 P.S. Fumul l-am tras de aseara ... noooooooo , cum vine asta ? un baiat asa cuminte ca tine ? nu te cred Cand pleci in Amsterdam ? nu ai loc si pt mine in bagaj ? .... joaca ?! noi acolo facem treburi de motociclisti adevarati. bem bere ( cu lamaie ) si planuim urmatoare iesire cu bicicletele ) - true story ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 E cineva de prin zona priceput la asamblat fata de r6 ? de dat jos le-am dat dar nu mai stiu sa le pun la loc(piesele noi) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 I'm back, deci cand vreti voi, bere si alte chestii(mai ales alte chestii ), dati un semn. @Sarpe - Te-ai descurcat? @ninja_skija - are you ready? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Io vreau alte chestii, da nu mai am numaru tau. Adica il am da' e gresit ca mi-a raspuns un arab ) Poti tu sa ma suni sau sa-mi dai nr pe privat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate