christian Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Pai atunci uitati cum ar fi treaba: maine la ora 18,00 ma intalnesc cu un prieten care are un suzuki "habar n-am ce model" in fata la teatrul "Masca" si vrem sa facem o plimbare relaxata pina la Targoviste si inapoi. Viteza de croaziera: 100-115 km / h pentru ca suzuki-ul este in perioada de rodaj. Daca mai exista doritori ne putem vedea maine sa ne cunoastem si sa facem si o mica plimbare. Apoi mai vedem ce mai povestim pe forum. m-as baga si eu dar nu am inca $ ,abia vineri intru in forta pana atunci sunt lemn... grija ca sunt radare ,unul in prima comuna dupa padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Multumesc frumos pentru avertizare. Pai atunci ne auzim cu tine saptamana viitoare cu o noua strigare si poate ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ....eu tot in bucurestii noi stau...mai exact pe subcetate....insa m-am aciuiat pe langa cei din crangasi grivita 1 mai.... mai bine unim topicurile....eu pe aici prin cartier nu prea am vazut motoare....si daca sunt sunt cam colorate ...pt cei care nu stiu de pe acest topic....noi ne vedem in fiecare joi la ora 20-20.30 la terasa Bordo zona agronomie...langa strandul Tineretului....suntem bineveniti P.S. catalin de pe forum stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ....eu tot in bucurestii noi stau...mai exact pe subcetate....insa m-am aciuiat pe langa cei din crangasi grivita 1 mai.... mai bine unim topicurile....eu pe aici prin cartier nu prea am vazut motoare....si daca sunt sunt cam colorate ...pt cei care nu stiu de pe acest topic....noi ne vedem in fiecare joi la ora 20-20.30 la terasa Bordo zona agronomie...langa strandul Tineretului....suntem bineveniti P.S. catalin de pe forum stie.. Si la terasa se vine cu motoarele sau e rost de baut o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Si la terasa se vine cu motoarele sau e rost de baut o bere? ....se vine cum se vrea.....se consuma si bere.... ....unii mai pleaca de acolo si cu bere la bord... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 ....se vine cum se vrea.....se consuma si bere.... ....unii mai pleaca de acolo si cu bere la bord... NU pot sa cred asa ceva... Pe bune ????? Oare de ce fac unii chestii d-astea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 eu si cu Radu avem de gand sa bagam o cheia duminica,asa ca o plimbare mai lunga,astept provincia ,aviz propietarilor de Harley (Emi2009) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 sa imi fie cu iertare daca va VIOLEZ teritoriul, dar ma gandesc ca poate cineva din zona voastra ar vrea sa isi ia o motoreta super tare ....click pe semnatura mea si inca odata sorry pentru reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Salut, mai ramane valabila treaba cu intalnire in fiecare marti la 19,30 in fata parcului? Vine cineva deseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emi2009 Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 (editat) ramane martea aviatoare pe la 18.30? poate, poate...... ce spuneti? unim topicurile cu 1Mai &.......???? @Alinutza: noi nu suntem cocalorati Editat August 20, 2008 de emi2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu unul m-as baga marti pe la 18,30 sa ne cunoastem. Hai sa facem o strigare luni, marti dimineata si eventual sa ne vedem. Ar fi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 marti e zi cu ghinion bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 stabiliti ziua, vin si eu. dar ... cu bicicleta radarul dauneaza grav permisului de conducere. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ramane martea aviatoare pe la 18.30? poate, poate...... ce spuneti? unim topicurile cu 1Mai &.......???? @Alinutza: noi nu suntem cocalorati ....eu azi la 20.00 plec spre terasa Bordo de langa agronomie...daca vrei sau daca mai sunt alti doritori din zona sa vina cu mine....o sa va astept in fatza Parcului Bazilescu la 20.00 "trecute fix"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu m-as baga La ORLe 20,00 sunt in fata parcului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 marti o sa vin si eu dar cu scuterul,cheia dauneaza grav sanatati mele, si fierului un pic mai mult ,bine ca nu va privesc de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 eu va astept sfertul academic....zzr e rosu motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) as venii si eu... sper sa nu uit pana la 20:00 ) si apropo nu stiu nici un choper in cartier ,mai ales o fata pe choper (alinutza la tine ma refer si ies destul de des cu motorul ) Editat August 21, 2008 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 eu va astept sfertul academic....zzr e rosu motorul tau? este rosu - albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 as venii si eu... sper sa nu uit pana la 20:00 ) si apropo nu stiu nici un choper in cartier ,mai ales o fata pe choper (alinutza la tine ma refer si ies destul de des cu motorul ) pai nici nu e chooper.......e naked....ER5 ..rosu ca focul...sa-mi surada norocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Eu m-as baga La ORLe 20,00 sunt in fata parcului. si io'te ca stimabilul zzr-ist chiar s-a tinut de cuvant si chiar a venit la sezatoarea celor de pe 1 mai, Crangasi & etc. de acu' stii locatia, stii si personajele, asa ca te asteptam in fiecare joi, la orele bine-cunoscute. ( dupa 8 incolo). Bine, asta numa' daca ti-a placut de noi, ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 si io'te ca stimabilul zzr-ist chiar s-a tinut de cuvant si chiar a venit la sezatoarea celor de pe 1 mai, Crangasi & etc. de acu' stii locatia, stii si personajele, asa ca te asteptam in fiecare joi, la orele bine-cunoscute. ( dupa 8 incolo). Bine, asta numa' daca ti-a placut de noi, ce sa zic... Ramane stabilit Mi-a placut tot ce am vazut si am auzit De acum inainte joi seara este rezervata pentru intalnirea cu voi. Ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 asta seara....mai avem ceva noutati la birou ......hai k am vazut azi alt cbr rosu prin zona pietzei 16 febr....eu ajung mai tarziu ,,,,,dar ajung.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Salutare tuturor! Scuze ca intru peste subiectele voastre interne dar poate printre voi se gasesc doritori de-o plimbarica frumoasa pe... Transalpina, in primul weekend din septembrie (vineri, 5 sept - duminica, 7 septembrie). Pentru detalii, va invit sa vizitati topicul dedicat, adica: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 Va asteptam cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 ...a adormit lumea si pe aici....mai zicetzi si voi cate ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate