Leviatan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Stati pe loc, vreau si eu fotbal. La ce ora? Pe ce suprafata se joaca? Cati sunteti? Se da rau la gioale? Ca mie nu-mi plac chestiile astea. Ma tu esti jucator profesionist ah?! Lasa ca diseara joc si eu sa moara capra, o sa fie un fel de rugby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Hahaha, nu dar am o problema pe la un genunchi, nu e asa rau dar nu as vrea sa mi-l omoare nimeni. Cat se plateste, Gabi? Costin, realizezi ca joci cu mine in echipa? Stii, coechipierii nu se omoara intre ei... ))) Da-ne harta cu amplasarea terenului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 sper sa nu se plateasca, de obicei plateste firma, acum fac lobby pe la conta. Vedem daca nu 15 ron de persoana ... depinde cati suntem, ora este 120 ron si noi stam 2. https://www.google.ro/maps/place/Baza+sportiv%C4%83+Biruin%C8%9Ba/@44.485672,26.050368,18z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x252884a3b3401a00?hl=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Costin, realizezi ca joci cu mine in echipa? Stii, coechipierii nu se omoara intre ei... ))) Nu stiu regulile la fotbal, insa m-am uitat mult la rugby si hochei, acolo stiu ca nu conteaza care pe care )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Hai, baga-ma si pe mine, si asa n-am mai jucat de o gramada de timp. @Costin, regulile sunt simple, omoara-i pe toti in afara de mine ))Deci mergi si tu, Costin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 doar daca veniti cu mobrele la teren diseara da man, va sun pe la 17:30 ... In mare, la 18 / 18:15 sa fiti la teren. Dar ne auzim la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Ma straduiesc sa ajung, nu promit. Bineinteles ca venim cu motoarele si cu berile in ghiozdan! Teo raman spectator, sunt totusi colegii lui Gabi, nu are rost sa se lase cu spitalizari )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Baga mare, Costin, poate asa o sa-i bage si lui xhamster la munca )) . S-a notat, dl. Gabi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Ma straduiesc sa ajung, nu promit. Bineinteles ca venim cu motoarele si cu berile in ghiozdan! Teo raman spectator, sunt totusi colegii lui Gabi, nu are rost sa se lase cu spitalizari ) da, baietii cu care vin la fotbal sunt oamenii din productie a.k.a. baieti de treaba, am cativa ca.ca.nari pe la "birouri" care ar merita un placaj / doua mai barbatesti ) Ok, ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 stiu terenul ala, am mai jucat pe el. daca mai este loc, as vrea si eu sa ma bag in seama la miscare. de saptamana viitoare, sa imi fac loc in program, la ora 18 e cam "devreme", inca sunt la servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 super, pai poate reusim sa facem un footbal intre motoristi ... daca nu, esti binevenit printre colegii mei de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 cam greu de adunat cel putin 10 motoristi. banuiesc ca voi acolo va adunati de cel putin 3 echipe. 2 ore in 2 echipe e cam mult pentru batranetile mele lipsa mea de miscare. in tinerete bagam si 4 ore.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Da, intre motoristi mai greu. Am mai deschis eu un topic acum vreun an, dar nu s-a bagat nimeni. Doua ore cu 3 echipe sunt ideale daca vrei sa simti c-ai facut miscare blana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 (editat) am sa fac zilele astea un topic pe bucuresti si vedem ce iese ... pusca mea ... sunt 4 mil de locuitori in bucale ... 2000 tot sunt motoristi , 500 tot stau pe forum ... chiar nu gasim inca 12 / 13 oameni sa vina la fotbal ... eu am sa incerc. si da... suntem 3 echipe in doua ore ... dar nu mereu ... Editat Septembrie 10, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 nu tin neaparat sa fim motoristi, tin neaparat sa fie bun-simt, fara injuraturi la 5 secunde si nervi. eu am renuntat la echipa cu care mergeam de la munca, pentru ca nu mai era fun, era unu care era plin de spume si ofticat mereu: intr-o zi a spart usa de la sala de sport, de ofticat ca echipa lui luase bataie... imi fac loc saptamana viitoare, gabi, iti confirm sapt viitoare la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 nu tin neaparat sa fim motoristi, tin neaparat sa fie bun-simt, fara injuraturi la 5 secunde si nervi. eu am renuntat la echipa cu care mergeam de la munca, pentru ca nu mai era fun, era unu care era plin de spume si ofticat mereu: intr-o zi a spart usa de la sala de sport, de ofticat ca echipa lui luase bataie... imi fac loc saptamana viitoare, gabi, iti confirm sapt viitoare la inceput. Total de acord. Cu fostii colegi am jucat un fotbal de milioane, nu erau certuri sau injuraturi, numai voie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Gabi, mi-ai ascultat sfatul si ai jucat fotbal american? )) » Post actualizat in 11 Sep 2014 07:15Si poze cu vedeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 nu pot sa cred ca ai pus pozele hai ma ca nici nu l-am atins ... baiatul se pregateste sa dea proba la teatrul Tandarica ... da-l draq ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 nu pot sa cred ca ai pus pozele hai ma ca nici nu l-am atins ... baiatul se pregateste sa dea proba la teatrul Tandarica ... da-l draq ! Daca te deranjeaza le scot )) » Post actualizat in 11 Sep 2014 08:13 Mai avem acum sa venim si la seara de biciclisti si deja ne-am implicat total in viata ta! » Post actualizat in 11 Sep 2014 08:41 Teo cred ca are de lucru, un cuvant nu a scos. Ori are restrictie la net! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 (editat) nu ma deranjeaza, oricum arat bine » Post actualizat in 11 Sep 2014 08:13 Mai avem acum sa venim si la seara de biciclisti si deja ne-am implicat total in viata ta! =)))))))) cat de adevarat ..... ... pai hai ... vineri noapte ... de la 23 pana la 05 Teo este plecat la Sebes, suntem pe cont propriu azi ... speaking of ... GAŞCĂĂĂĂĂ ... intalneala moto diseara, cine este pentru ?! Editat Septembrie 11, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Bineinteles ca suntem pentru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Bineinteles ca suntem pentru! "suntem" a.k.a noi doi suntem ... cam asa se pare, nu a mai raspuns nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Pai lasa ca asa a fost si data trecuta, si la parc au fost surprize Te mai astept sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 da, trec eu pe la tine, iti dau un claxon cand sunt jos. Nu stiu sigur la ce ora plec de la munca ... posibil sa ajung pe la 19:15 la tine. Este ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Din pacate in seara asta nu pot ajunge, dar as vrea maine seara sa ies la o plimbarica ceva, daca este cineva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate