Gabi M Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 (editat) nu stiu ce sa zic Teo, cred ca intra. Si eu sunt p r a f f cu banii, pana pe 30 sunt muci ... ca sa-ti faci o idee de cat de parff sunt, pot doar sa-ti spun ca aseara la ora 23:40 eu impingeam motorul de la arc catre casa pentru ca am ramas fara benzina ) . True story ! vorba lui Deliric, " am ajuns la fundul sacului si simt rafia" ) Editat Septembrie 22, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Se vede coada Diavolului cum stârnește simțuri )) » Post actualizat in 22 Sep 2014 11:18 Gabi vrei să mă iau de tine? De ce nu suni? Minute cred că aveai! Îți aduceam eu benzină Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 (editat) Ba, ce sa zic. Astept si io cu interes... tre sa-mi mai vina cablul de soc si mansoanele. Si dupaia iesim. Gabi, bine ca n-ai venit in weekend in tura. A fost epic fail, ca sa zic asa... Pe Grindul Lupilor am dat peste ceva ce se cheama "coltii babei". Sunt niste ciulini-spini de (cuvant urat mirositor), in genul alora de trandafiri, tari si ascutiti si ascunsi in nisip si in vegetatia aia uscata. Ne-au facut rotile ciur. Amandoi am avut cate 10-15 gauri pe fiecare roata. Si doar cate o camera de schimb si 2-3 petice. A trebuit sa renuntam la partea cea mai misto (Grindul Chituc) si ne-am intors cu vaporul de la Portita si am luat-o pe asfalt. N-au fost stelele asezate cum trebuie... Editat Septembrie 22, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Se vede coada Diavolului cum stârnește simțuri » Post actualizat in 22 Sep 2014 11:18 Gabi vrei să mă iau de tine? De ce nu suni? Minute cred că aveai! Îți aduceam eu benzină eh pwla ... te sun in miez de noapte ca raman fara benzina :| + ca ma m-am gandit ca ai treaba cu niscaiva cavadoro sau unirea ) Ba, ce sa zic. Astept si io cu interes... tre sa-mi mai vina cablul de soc si mansoanele. Si dupaia iesim. Gabi, bine ca n-ai venit in weekend in tura. A fost epic fail, ca sa zic asa... Pe Grindul Lupilor am dat peste ceva ce se cheama "coltii babei". Sunt niste ciulini-spini de (cuvant urat mirositor), in genul alora de trandafiri, tari si ascutiti si ascunsi in nisip si in vegetatia aia uscata. Ne-au facut rotile ciur. Amandoi am avut cate 10-15 gauri pe fiecare roata. Si doar cate o camera de schimb si 2-3 petice. A trebuit sa renuntam la partea cea mai misto (Grindul Chituc) si ne-am intors cu vaporul de la Portita si am luat-o pe asfalt. N-au fost stelele asezate cum trebuie... nasol ... poate reusim sa facem o tura ( de o zi ) pe undeva mai prin zona, atunci poate ma bag si eu. Oricum nasoala treaba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 eh pwla ... te sun in miez de noapte ca raman fara benzina :| + ca ma m-am gandit ca ai treaba cu niscaiva cavadoro sau unirea ) Pe dracu, la 5 dimineata eram in herastrau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Si io sunt la fel de praf, pe mine puteai sa ma suni, ca n-aveam benzina, dar il sunam io pe Costin ))) . Daca el bea alcool, puteam sa l turnam pe ala in rezervor si sa ne imbatam cu ce iesea pe esapament. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 (editat) =)) topicul asta este destul de retard, dar nu mai retard ca asta /index.php?/topic/718430-am-bagat-aer-in-roei/ app. miercuri fotbal ? Teo , Vio ? ... mai trebuie si un Costel suntem ca la cafe deKO ) Editat Septembrie 22, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 app. miercuri fotbal ? , Vio ? ... vali? Eu da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Da, e retard si ala, l-am vazut. ) S-ar putea sa zic pas pentru saptamana asta din simplul motiv ca inca nu mi-au trecut basicile de data trecuta, vreo 6 la numar(pisa-m-as pe ele de incaltamine noi). Mai vad cum sunt miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Adică te lauzi că ai adidași noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 (editat) vali? Eu da. omg ... sry Da, e retard si ala, l-am vazut. S-ar putea sa zic pas pentru saptamana asta din simplul motiv ca inca nu mi-au trecut basicile de data trecuta, vreo 6 la numar(pisa-m-as pe ele de incaltamine noi). Mai vad cum sunt miercuri. hai bre... da-i cu fluocinolon si trece ) pagina 69 - de mult visam la ea ... ma bucur ca eu am deschis-o Editat Septembrie 22, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) omg ... sry hai bre... da-i cu fluocinolon si trece ) pagina 69 - de mult visam la ea ... ma bucur ca eu am deschis-o Ma, de cand cu xhamster, numai la prostii iti sta gandul! Am scapat pe la 6 dimineata, am zis ca nu are rost sa te sun atunci, stii tu despre ce vorbesc. Ne intalnim zilele astea si vorbim, poate dupa fotbal? Editat Septembrie 23, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 hai bre... da-i cu fluocinolon si trece pagina 69 - de mult visam la ea ... ma bucur ca eu am deschis-o Chiar daca-i dau imi trebuie alti bascheti. Aia ma vor omori in acelasi loc, picatura chinezeasca scrie pe mine. Alta cheltuiala nejustificata, sau cum era... ? P.S. Tu la pagini visezi? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Ma, de cand cu xhamster, numai la prostii iti sta gandul! Am scapat pe la 6 dimineata, am zis ca nu are rost sa te sun atunci, stii tu despre ce vorbesc. Ne intalnim zilele astea si vorbim, poate dupa fotbal? =)) ce-am zis bre ? i-am recomandat un remediu lui Teo. Sa inteleg ca te-ai infructat pana la 6 dimineata ) ... bun bun Chiar daca-i dau imi trebuie alti bascheti. Aia ma vor omori in acelasi loc, picatura chinezeasca scrie pe mine. Alta cheltuiala nejustificata, sau cum era... ? P.S. Tu la pagini visezi? la mine cu siguranta era cheltuiala nejustificata, la tine nus ce sa zic. Ehe ... cand o sa ajungi la varsta mea, ai sa vezi ca tot la pagini o sa visezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Inseamna ca n-o sa visez la pagini niciodata )) Ce cacaaaaat, si cat mi-am dorit!!!!! Editat Septembrie 23, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Intrebare de mare angajament ... se da o poza ( o statuie, un carnat, etc ) , se poate vectoriza cumva ? (Eu zic ca nu, sau doar daca e cineva suficient de muncitor sa piarda doua zile..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 se poate "vectoriza" de la zero....nu e ca in filme unde dintr-o poza mizerabila se "proceseaza" si se poate vedea si parul din nas ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 hm... mersi de info. Adica cineva trage linii si pune puncte, nu? ca nu vad cum ar putea fi facut alcumva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 ce poza ? da-i cu ea aici... vectoriza ? adica redesenata din puncte ... adica sa fie vectoriala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Adicalea sa fie vectoriala, ihi ! Nu mai conteaza, cand a auzit ca nu e moca, le-a trecut. Ramane insa informatia pentru mine, ca fiinta curioasa pe pamantul asta... se face ad labam, punct cu punct, nu ? Editat Septembrie 23, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) dap, pentru o treaba buna da ... punct cu punct ... bine mai exista si functia de "trace" ... cea din illustrator cs 6 sau cc-ul merge belea ... insa nu ce compara cu human made daca vrei, da-mi poza si ii dau un trace ... vedem cum iese, nu costa nimic Editat Septembrie 23, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Ma, despre ce satan vorbiti voi acolo? E droage? Bagati-ma si pe mine daca e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 ) ce droage bre, noi suntem baieti de casa ... Cum ramane diseara, u in or not ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Daca gasesc tenesi la 12 lei in piata, da, daca nu, n-am in ce sa joc si sa nu-mi distrug picioarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 da-mi de veste te rog ca sa stiu cati suntem. Offtopic piesa pe care o tot ascult de cateva ore , poate va place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate