Frozenhell Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 ummm...care cum iesiti vineri? M-as baga si eu, dar la conserva....cred ca este mult prea rece seara (medicalul as vrea in vara sa-l iau totusi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 frate Manea, cam scump la vedere, o data pe an si gata ) vineri mergem la bere ... te asteptam » Post actualizat in 13 Mar 2015 06:42Neata lumeeeee ! deci ... bere azi ! cine se bagaaaaa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Bineinteles ca eu, de data asta chiar cred ca vin si frate-miu cu inca un pretin, Sabina si-a anuntat prezenta. Acum ii dau mesaj si Irinucai si caprelor ei ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 apar si eu astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 sa curga berea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Cred ca am nevoie de un update in privinta punctului de intalnire... Pe unde va ascundeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Frate-miu nu mai vine, iese in oras, ca vin mai multi prieteni de ai lui si le e peste mana sa vina pana la noi. In principiu, berea se va continua unde or sa fie ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 La ora 19:14 in fata parcului dupa care mergem spre "casa clubului" adica o bodega, undeva dupa parc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 La ora 19:14 in fata parcului dupa care mergem spre "casa clubului" adica o bodega, undeva dupa parc bine nea Paule you've heard the man ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Eu întârzii ca am o negutzatorie de încheiat la 7 jum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Deci am fost azi la Lidl si am ramas surprins sa vad chestii moto acolo ..aveau destule la preturi foarte mici, dar suficient de bune...gen: bluza - 40 lei (mi-am luat) pantaloni - 30 lei (mi-am luat) cagula - 20 lei (mi-am luat) brâu - 25 lei casca bluetooth - 160 lei (poti asculta muzica, vorbi la tel sau cu pasagerul....sunt 2 perechi de casti pt pilot si pasager si..se poate face legatura intre ele si conversa la drum lung de ex) casca open face - 100 lei (include viziera si captuseala de schimb, are ochelari de soare rabatabili +saculet ) (mi-am luat) casca police (viziera pana la barbie) - 70 lei (iar captuseala de schimb si viziera +saculet) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Salutare.Cine are o bicicleta de imprumut pentru o saptamana,am ramas fara masina o perioada si imi trebuie ceva sa fac naveta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 ) ... eu am ramas fara permis si tot cu bicla o ard ... daca vrei iti pot da un bmx » Post actualizat in 17 Mar 2015 10:33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 (editat) Salutare.Cine are o bicicleta de imprumut pentru o saptamana,am ramas fara masina o perioada si imi trebuie ceva sa fac naveta:)) iti dau eu bicla mea rosie de pensionar de care râde Gabi Editat Martie 17, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 bicla rosie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Lasam Bazi Crew pe vineri? Eu nu pot maine ... si oricum ne putem betzivani mai in voie, urmeaza weekendul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 dap, bere pe vineri ... pai tre sa facem o mare adunare generala, sa vedem daca ramane permanent pe vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 +1 pentru vineri, doar ca maine nu o sa pot ca am deja o betie programata. In weekend ar merge o iesire la ce vreme se anunta. Se baga cineva? Eu unul ies, daca mai vrea cineva strigati va rog. Pentru cei fara carnet (nu zic cine sa nu se supere Gabi) mai am un loc (no homo!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Pentru cei fara carnet (nu zic cine sa nu se supere Gabi) mai am un loc (no homo!). nu stiu daca am momiţe sa merg pasager, am mers cu Costin 10 minute si era sa fac pe mine 10x pentru invitatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Io vinerea asta nu pot. Si in general, vineri mai greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 mda ... pai de asta imi era frica ... shit ... cum facem ? cred ca trebuie o mare adunare generala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Pai nu tre' sa ramana vineri forever, am propus doar pentru saptamana asta. Eu o sa ies in weekend daca nu e foarte frig, am planificat asta deja. Mai vrea sa mearga un prieten - vorbim si stabilim pe unde ne plimbam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 La mine s-a anulat si pentru maine :-S. Vine al meu unchi la Bucuresti si ma vad cu el si maine si poimaine. Daca e sa stati dupa ora 12, cred ca atunci pot, daca oi mai putea dupa atata bautura ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian500 Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 si eu sunt de parere ca e mult mai potrivita seara de joi pt intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 ok pai stabilim maine daca Ionu nu poate vineri, atunci este musai sa ramana joi. am zis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate