littlekriminal Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Neata, bere! Gabi, te-am vazut acum vreo juma de ora, erai cu scutericiul. Mergeai cam batraneste, asa. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 (editat) Salut, Unde? Stima! salut, diseara la 19:14 la intrare in parc bazilescu, pe sos buc noi, vis-a-vis de biserica 0733 500 730 - suna-ma daca nu te descurci. Te asteptam ! Neata, bere! Gabi, te-am vazut acum vreo juma de ora, erai cu scutericiul. Mergeai cam batraneste, asa. ))) dap, eu sunt ala ... pai ce vrei bre ... mai timid la inceput de sezon Editat Martie 26, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 (editat) Nu stiu despre voi dar eu am scos azi motorul... posibil sa intarzii nitel diseara, ma mai vad cu o prietena care doar ce si-a luat motor. See ya in bomba cunoscuta Editat Martie 26, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 See ya in bomba cunoscuta bomba !?!?! it's that a way to treat our clubhouse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 salut, diseara la 19:14 la intrare in parc bazilescu, pe sos buc noi, vis-a-vis de biserica 0733 500 730 - suna-ma daca nu te descurci. Te asteptam ! Multumesc pentru raspuns Gabi. Este cam tarziu pt mine. Azi mi-am luat liber special sa fac cateva ture..... pe caldurica Poate ajung si eu lpe la 19 dar sunt slabe sansele. Tinem aproape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Salut, Vezi poate te ajuta cel din link-ul de mai jos. http://www.hainedepiele.com/geci-moto/Combinezon-moto-piele-RS-Taichi Spor pentru circuit am nevoie. Pe strada mi-e suficienta geaca si protectiile in partea de jos. Mai jos de 400 euro n-am reusit sa gasesc un combinezon de calitate. Daca stiti ceva magazine pentru combinezoane si cauciucuri in afara de cele de mai sus sa-mi ziceti va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Chiar m-ai ajutat Ice_Angel deoarece nu stiam de firma asta si vad ca au si dealer la noi: http://www.rs-taichi.com/main/dealer/index.html Modelul ala de costum insa nu cred ca e ok pt ca nu pot sa-i atasez slidere (genunchi/coate) sau nu vad eu ariciul... Dar pe site-ul lor sunt destule care par ce trebuie, sa vad acum si la ce pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 ma bucur ca va iubiti ... asta inseamna ca veniti diseara la bere ? » Post actualizat in 26 Mar 2015 10:13 ok, ai numarul meu btw ... noi stam la bere pana pe la 22 si ceva ... timp ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 da, prezent diseara direct la "club" dupa 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Yay, o sa se umple de motorete pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 daaaaa ! » Post actualizat in 26 Mar 2015 11:17am un feeling ca o sa fie gasca mare tragem un fum, spargem un geam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Aruncam in geam cu Teo, ca el nu vine cu motoreta... no loss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Aruncam in geam cu Teo, ca el nu vine cu motoreta... no loss nici nu stiu ce sa zic .... imi este cam frica de Teo ... astept reactia lui no loss hahahahahahha =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 nici nu stiu ce sa zic .... imi este cam frica de Teo ... astept reactia lui hahahahahahha =)) Reactia de dinainte sau dupa ce sparge geamul? Cum Teo e f posibil sa nu vina, ca trage chiulul in ultima vreme, aruncam cu o poza cu el. In care infasuram o caramida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 ma bucur ca va iubiti ... asta inseamna ca veniti diseara la bere ? Două floricele pe câmp: - Mă iubeşti, dragă? - Sigur că da. Mai mult ca orice. - Atunci hai să chemăm o albinuţă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 pai si cine vrea sa fie albinuta pentru cei doi ? eu il propun pe Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 am vazut multe albine, dar fluturi p..a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Baaaaa,ce i cu debandada asta?in primul rand,eu sunt trantor!in al doilea,conduc.in al treilea,plm,ne vedem diseara,sa va vad cat de curajosi sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 fu' tare intalneala or what ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Esteee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Si va mai fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 neata lumeeee !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 prea o arzi matinal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 ) cine se scoala de dimineata ... doarme mai putin si munceste mai mult ... yey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Hai, Gabi, nu ne mai pacali, ca stim ca dormi ca ursu' pana la 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate