Policeman Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Veliko Tarnovo SAU daca nu e forumul online saptamana asta, putem merge hmmm spre vest, sa-l alergam putin pe Larry cu franghia si sapunu` :lol Hakan, bulgarii sunt bulgari, n-ai cu cine... dar important e ca mergi in grup cu ghiaurii!!!!!!! Asta conteaza! Se stie ca ai dreptate. ( Hakan, bulgarii sunt bulgari, n-ai cu cine... dar important e ca mergi in grup ) Dar comunistul zicea ceva de vama veche sau eu sunt gresit ? Editat Iunie 30, 2008 de Policeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 azi nu vin in bikers... ...ca strang bani de cobinezon de ploaie de la louis A-L-E-X stie de ce... prea des in fiecare zi bikers bere bikers bere. d-aia nu mergem nici in vama ca dam banii pe bere-n bikers. (cand e, ca ne-au lasat o saptamana fara bere) cica se mananca bine si ieftin la veliko... drept care o sa ne mai ramana bani si de BRRC de duminica hakan, numarul tau de inmatriculare... e ceva gresit cu el... noua ne place berea rece, nu BeRea Kalda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Policeman Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 azi nu vin in bikers... ...ca strang bani de cobinezon de ploaie de la louis A-L-E-X stie de ce... prea des in fiecare zi bikers bere bikers bere. d-aia nu mergem nici in vama ca dam banii pe bere-n bikers. (cand e, ca ne-au lasat o saptamana fara bere) cica se mananca bine si ieftin la veliko... drept care o sa ne mai ramana bani si de BRRC de duminica hakan, numarul tau de inmatriculare... e ceva gresit cu el... noua ne place berea rece, nu BeRea Kalda ... bun comenariu, , dar este : 14 = 14 decembrie 2007 ziua de nastere a ficei mele. BRK = Birke (numele ei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ba io s-ar putea sa vin, sa va zic 'fo doo vorbe....ca m-ati injurat mecanicul meu si-a rupt mana si nu a terminat de reparat conserva (care, dealtfel, trebuia terminata de lunea trecuta ) asa ca, paziti-va PS io am costum de ploaie, il tin in "sarma" la vulcan, da' nu-l folosesc, sa nu se uzeze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 14 = 14 decembrie 2007 ziua de nastere a ficei mele.BRK = Birke (numele ei ) sa-ti traiasca motociclista mica! ... printre ghiauri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Azi , ora 19:00 in Biker's Matei Voievod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 O sa trec si eu sa va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioan Horia Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Azi , ora 19:00 in Biker's Matei Voievod poate reusesc si eu sa ma alatur...macar un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ajung si eu azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Vreau DETALIIIIIIIIII!!!!!!! unde mai exact are loc intalnirea? O scot pe batrana la aerisit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) pe strada ce duce de la foisor, direct la strada vatra luminoasa, pe stanga, o crashma cu biciclete cu motor in curte, n-ai cum sa o ratezi. da` nu te du` ca estia e golani si te lasa sa platesti consumatia la urma!!!!! :jump: Editat Iunie 30, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 matei voievod 100 de metri inainte de facultatea de teatru si film cum vii de la scoala iancului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 pe strada ce duce de la foisor, direct la strada vatra luminoasa, pe stanga, o crashma cu biciclete cu motor in curte, n-ai cum sa o ratezi. da` nu te du` ca estia e golani si te lasa sa platesti consumatia la urma!!!!! :jump: Sa inteleg ca ai scapat cu fuga prima data cand ai fost pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Sa inteleg ca ai scapat cu fuga prima data cand ai fost pe acolo? nope... am fugit si a ramas Lope si a platit tot!... d-aia vrea acum sa se stranga totzi iar, ca sa fuga el sa lase pe altii sa plateasca. ai mare grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Din ce zona vii? Poate ne gasim pe drum si mergem impreuna. Eu vin pe stefan cel mare lizeanu....apoi mosilor ca sa scap de nebunia de la dimitrov si stanga pe la izvorul rece, foisor si suntem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) OK, vin shi eu azi in matei voievod....chiar mai devreme pt. k trek mai intai pe la paulas care inchide la 18:00 (ori la 19:00 ?) Editat Iunie 30, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 19.00 19:00 e ora de inchidere paulas de aici, SIGUR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) eu zic ca 18:00 ... ca sa fiu impotriva! la 19:00 inchid aia chiar daca-s eu impotriva am si verificat pe site. Editat Iunie 30, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Din ce zona vii?Poate ne gasim pe drum si mergem impreuna. Eu vin pe stefan cel mare lizeanu....apoi mosilor ca sa scap de nebunia de la dimitrov si stanga pe la izvorul rece, foisor si suntem acolo. Tot prin stefan cel mare ies pe la urgenta. Cum ne gasim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 http://www.paulas-bikershop.com/catalog/cm...en-anzeigen.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 eu zic ca 18:00 ... ca sa fiu impotriva! "normalishen, mein her" , asta ca sa fiu in ton cu Brasovul ! , se putea sa zici tu altceva ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 am editat imediat ca sa nu te duc in eroare dar pana sa scriu mi-ati luat-o inainte ( damn it incep sa fiu prea batran si lent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 eu intarzii putin ca am intampinat ceva obstacole pe-acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Poti sa-mi recomanzi un curier mai "sigur", ca sa spun asa? Kawalin...nici nu mi-a trecut prin cap.... Eu ma gandeam ca se practica o metoda de genu.. vorbesc cu cineva, mai exact un motorist mai experimentat in drumuri lungi si sa-mi aduca el motorul, contra cost normal. Sprint curier. Mie in 2006 mi-au luat 230 ron pt adus motoreta de la Bistrita. De altfel, cred ca sunt singurii care transporta motoare in sistem curierat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate