SlipComunistu Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Baaaaaaaaaaaaaaaa nu sunteti intregi la minte? nu mai faceti surprize dastea frumoase la oameni ca abia mi-am revenit , a trebuit sa beau freo 5 - 6 cu ALCOOL ca sa imi revin. Mama sunteti tari fratilor , nu ma asteptam la asa ceva, va multumesc mult de tot pt surpriza mai ales pt hainutzele lu motociclista aia mica, pot sa ma laud ca am cea mai tanara (inca nenascuta) membra Chopper Academy care are tricou cu sigla clubului. Ce sa mai zic, nici acum nu cred ca sa intamplat asa ceva (am eu grija de cei ce au pus la cale treaba asta) Iacata si poze nu stiu daca a incarcat si filmuletzele. Lasa ca ne intalnim noi si Surpriza mare (luati bataie) Chopper Academy, vizita neasteptata la Slipu acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 absolut superb!!! bravo Domnilor! Jos palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 bai a fost frumos; comunistule imi pare bine de cunostinta; nastere usoara pentru mica chopperitza si sanatate pentru toti ai tai; sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) Vezi, singur ti-o faci...daca ai scris asta, o sa fiu si mai atenta! Cred ca fix la ora aceea am plecat. Faza cu antena 1, m-a apucat rasu caci l-au prins si pe un prieten de'al meu care nu vroia nici macar in poze sa apara, dar sa il filmeze. Mi-a parut foarte bine de cunostinta, sunteti simpatici foc. Cry: frumosi copii ai, sa te bucuri toata viata de ei! Am sa pun si pozele indata ce le descarc. Distractie placuta la plimbarica! le: pics! poze cu artificii: /index.php?...p;#entry1310642 poze cu voi: unde sunt facute pozele astea? eu de ce nu sunt acolo? phoaa... la spectacolul cu artificii... am aflat prea tarziu... ce ma oftic... Editat Iulie 5, 2008 de nightster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Neatzaaaaaaaaaaa lumeeeeeeeeeeeeeee AZI (acum adicalea) la ora 10.30 plecare la Sinaia!!! Cine se bagaaaaa???!!!! Da' repede ca nu e timp!!!!! nebunu' de Cry m-a corupt!!! Io incerc sa corup pe altii... Cine se baga? Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 unde sunt facute pozele astea? eu de ce nu sunt acolo? phoaa... la spectacolul cu artificii... am aflat prea tarziu... ce ma oftic... well as zice ceva dar se interpreteaza asa ca mai bine tac Neatzaaaaaaaaaaa lumeeeeeeeeeeeeeee AZI (acum adicalea) la ora 10.30 plecare la Sinaia!!! Cine se bagaaaaa???!!!! Da' repede ca nu e timp!!!!! nebunu' de Cry m-a corupt!!! Io incerc sa corup pe altii... Cine se baga? Cine se baga? De ce nu ati plecat de azi-noapte, ca tot aveati chef de plimbarica Pun si pozele mai tarziu. Asfalt uscat la plimbarica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 merge cineva in bikers azi? si la ce ora..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Poze de aseara cu artificii: /index.php?...p;#entry1312236 Poze cu voi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Poze de aseara cu artificii: /index.php?...p;#entry1312236Poze cu voi: multumim pentru poze cum se incarca pun si eu linkul de picassa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 multumim pentru poze cum se incarca pun si eu linkul de picassa cu placere! veniti diseara in bikers? eu cred ca ajung in jur de 7-8... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 astea-s pozele de la lehliu-calarasi http://picasaweb.google.it/adda.pustoaica/LehliuCalarasi vizionare placuta cu placere!veniti diseara in bikers? eu cred ca ajung in jur de 7-8... nu pot ajunge azi pozele de la artificii http://picasaweb.google.it/adda.pustoaica/Artificii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Misto pozele,bun sa ai un fotograf(a) in spate !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Maestrilor, nu stiu ce ati facut voi, dar am avut super calatorie cu cry si yellow. bucuresti-ploiesti-cheia-munteleRosu-brasov-sinaia-ploiesti-bucuresti. am plecat in jur de 11:00 si am ajuns la 21:30 inapoi. zic eu un timp excelent avand in vedere ca nu ne-am grabit, am indesit opririle mai spre sfarsitul calatoriei, si am si mancat pe muntele rosu. am avut o portiune de asfalt mancat de vreme unde erau bune enduroaicele... dar a mers si cu chopericile si plasticu` lu` domnu` cry. pozele le punem curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 La drumul asta, a mers si mobra mea mai cu spor (dar azi n-a batut vantul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 well as zice ceva dar se interpreteaza asa ca mai bine tac De ce nu ati plecat de azi-noapte, ca tot aveati chef de plimbarica Pun si pozele mai tarziu. Asfalt uscat la plimbarica! merci de pozeeeeeee sa stii ca daca stiam cum sa dau de tine, te chemam azi la cheia-munteleRoshu. cel putin 3Km ti-ar fi placut... erau speciali pentru tzantzaru` tau azi noapte am ajuns acasa la ora 3 dormit un strop, la gara la 6:15 dupa care draku l-a pus pe cry sa ma tenteze cu drumul asta... evident am cedat tentatiei... draku m-a pus... acum sunt frant, de vineri dupa-masa am stat langa/pe motor mai mult decat am dormit... dar nu ma plang... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Maestrilor, nu stiu ce ati facut voi, dar am avut super calatorie cu cry si yellow. bucuresti-ploiesti-cheia-munteleRosu-brasov-sinaia-ploiesti-bucuresti. am plecat in jur de 11:00 si am ajuns la 21:30 inapoi. zic eu un timp excelent avand in vedere ca nu ne-am grabit, am indesit opririle mai spre sfarsitul calatoriei, si am si mancat pe muntele rosu. am avut o portiune de asfalt mancat de vreme unde erau bune enduroaicele... dar a mers si cu chopericile si plasticu` lu` domnu` cry. pozele le punem curand. da bre, frumos! si ne-am miscat bine. da` e cam mult 350 km cu pasager. zici c-am dus-o in spate, desi ea pare mai obosita. zice ca nu mai merge niciodata si avand in vedere ce figura avea cand i-am spus ca am trecut de 200 cand am plecat dupa mercedes, o cred. asteptam pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 astea-s pozele de la lehliu-calarasi Thanks pentru poze. Mi-am pus una din ele in avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 kawalin, hai cu pozele alea ca mi se termina sticla de jack si tipa si nevasta-mea dupa mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 mersi pt poze adda; au iesit fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioan Horia Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Astazi 3 iulie in Biker's Matei Voievod, colectarea banilor pentru sigla.Cine nu poate ajunge sambata este rugat sa vina azi in Biker's Matei Voievod ora 19:30 salutare!...imi cer scuze de disparitie, am fost plecat la o plimbarica pe la Bulgari - Balcik...nu cu moto din pacate... Lope, as dori sa particip si eu cu bani pentru sigla, si pentru ce mai este nevoie...asa ca te rog, spune-mi cat si cand si unde... vreau sa va spun ca pe traseul Bucuresti - Vama Veche - Durankulak - Balcik si retur pe drumul de coasta, nu pe DN, e fantasctic!...peisaje ca-n filme, in dreapta mare, in stanga munte, si indiferent de caldura, soare, drumul e jumatate imbracat in pomi...plus ca am vazut o gramada de motociclisti, chiar si la Peninsula Cetate Kaliakra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 merci de pozeeeeeee sa stii ca daca stiam cum sa dau de tine, te chemam azi la cheia-munteleRoshu. cel putin 3Km ti-ar fi placut... erau speciali pentru tzantzaru` tau azi noapte am ajuns acasa la ora 3 dormit un strop, la gara la 6:15 dupa care draku l-a pus pe cry sa ma tenteze cu drumul asta... evident am cedat tentatiei... draku m-a pus... acum sunt frant, de vineri dupa-masa am stat langa/pe motor mai mult decat am dormit... dar nu ma plang... cine vrea poate sa imi dea add la idul de mess: raven30hell. Oricum nu puteam veni, pana nu schimb kitul de lant nu mai pot iesi la drum lung, si momentan nu am bani. In plus acum merg la spital... Am cazut ieri cu motorul si acum ma duc la investigatii...ma rupe un genunchi Is cu moralul f najpa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Baaaaaaaaaaaaaaaa nu sunteti intregi la minte? nu mai faceti surprize dastea frumoase la oameni ca abia mi-am revenit , a trebuit sa beau freo 5 - 6 cu ALCOOL ca sa imi revin. Mama sunteti tari fratilor k: , nu ma asteptam la asa ceva, va multumesc mult de tot pt surpriza mai ales pt hainutzele lu motociclista aia mica, pot sa ma laud ca am cea mai tanara (inca nenascuta) membra Chopper Academy care are tricou cu sigla clubului. Ce sa mai zic, nici acum nu cred ca sa intamplat asa ceva (am eu grija de cei ce au pus la cale treaba asta) Iacata si poze nu stiu daca a incarcat si filmuletzele. Lasa ca ne intalnim noi si Surpriza mare (luati bataie) Chopper Academy, vizita neasteptata la Slipu acasa Sal Slipule! Sper sa ne cunoastem cat de curand. Imi pare bine ca a fost o surpriza! Meritul initiatorilor! Sa fiti sanatosi cu totii si sa ne vedem cu bine dupa nastere! DA DE VESTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Auci! Imi pare f rau sa aud asta. Si eu am fost saptamina trecuta la Medlife pt niste radiografii la glezna dar am scapat usor. Multa sanatate si sa auzim vesti bune dupa ce vii de la spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Lume, Am fost sambata la pitesti la o nunta... (asta fiind motivul lipsei de la drumetia Lehliu-Calarasi). Este un loc in Trivale super ok pentru o destinatie de sambata. Se numeste Cornul Vanatorului (www.cornulvanatorului.ro). Este in padure, loc de parcat gramada, tereasa mare, se manaca bine si relativ ieftin (aici "gusturile" sunt impartite). Este o propunere, studiati si decidem. O zi si saptamana excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cine vrea poate sa imi dea add la idul de mess: raven30hell.Oricum nu puteam veni, pana nu schimb kitul de lant nu mai pot iesi la drum lung, si momentan nu am bani. In plus acum merg la spital... Am cazut ieri cu motorul si acum ma duc la investigatii...ma rupe un genunchi Is cu moralul f najpa... cum naiba ai cazut? ti-am dat add la YM. poate-mi zici ce si cum ai patzit-o. cu moralul o rezolvam noi cumva , vezi de genunchi... ca nu ne place sa te vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate