handos Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) Lasa ca imi pun balerini las pasarica ca daca e ceva iti gasim pe cineva care sa stea de buna voie ..sa nu mai consumi calorii alergand /index.php?...=126624&hl= Editat Iulie 23, 2008 de handos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Sambata 26 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Saptamana asta Adda va pregatit niste locatii superbe, intrati sa votati aici unde vreti sa mergem http://chopperacademy.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=3 hai sanatate si numai bine Editat Iulie 24, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 oameni buni v-ati cam dat la fund....ultima saptamana slabutza rau...nu tu bere la ursu...nu tu subiect interesant de dezbatut, nu tu nimic....mai copii trezirea ca sambata mergem la plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 ati stabilit unde plecati sambata ca vin si eu la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 ati stabilit unde plecati sambata ca vin si eu la plimbare Sambata asta plecam la festivalul medieval de la Sighisoara (aprox 580 Km dus-intors),vezi voturile din http://chopperacademy.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florymann Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Salutare! Incepator fiind...nu cred ca as putea tine pasul cu voi,in acelasi timp si echipamentul meu lasa de dorit pt. o calatorie ca asta,raman sa ma antrenez acasa ,data viitoare insa promit ca nu scapati de mine Drum bun si fara incidente! Nu uitati sa faceti poze si sa ne povestiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Salutare! Incepator fiind...nu cred ca as putea tine pasul cu voi,in acelasi timp si echipamentul meu lasa de dorit pt. o calatorie ca asta,raman sa ma antrenez acasa ,data viitoare insa promit ca nu scapati de mine Drum bun si fara incidente! Nu uitati sa faceti poze si sa ne povestiti! Dar poti veni la intalnirea de simbata asa cel putin ne vom cunoaste si cine stie.....vb maine! Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florymann Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Dar poti veni la intalnirea de simbata asa cel putin ne vom cunoaste si cine stie.....vb maine!Te asteptam! Vin cu siguranta, insa vad ca inca nu s-a hotarat lumea la ce ora se pleaca la Sighisoara,din cate am vazut e posibil sa se plece mai devreme de ora 10. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 Eu zic sa reconsiderati votul si sa vorbiti cu Vantu inainte de a va hotara sa plecati sa Sighisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Mi se pare mult prea lung drumul pana la Sighisoara pentru o singura zi. As fi preferat o destinatie mai aproape de casa, avand in vedere ca e doar o plimbare de o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Este adevarat ca arges ar fi mult mai aproape si la fel de interesant sau macar pe aproape la fel de interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 bun...cine nu a votat dar merge sa voteze...drumul la sighisoara e lung si necesita stat peste noapte. nu se merita sa facem 8 ore sa stam o ora si sa ne intoarcem...practic nu am face nimic. pentru arges sau alta destinatie va rog votati. a nu se vota unde ne-ar place ci unde vrem sa mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 Da corect, mergeti pe site sa votati http://chopperacademy.ro/phpBB2/viewtopic.php?p=309#309 Sambata 26 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Stimabililor, nush daca e chiar offline, da' fiind de-al voastru (si mandru moldovean din Bacau), am zis ca n-o sa ma injuratzi daca postez un anuntz de vanzare a unuia dintre chopperele mele; cine stie...tzra-i mare, poate-shi gaseshte taticu' pe aici. SE VINDE: SUZUKI MARAUDER 400, din 1997, 400 cmc, 40 de cai, 36000 km la bord, tehnic impecabil, schimbate consumabilele, inclusiv kitu de lantz, coburi laterale, alarma, trage de numa', arata bine, olea de bataie shtie...asha ca hai la drum... O dau pt ca intruderu de 800 nu mai incape de frate-su mai mic...2500 de euro. Razvan - 0745389232 sau 0766375012 ori id de mess - razvanjur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 rog a se citi urmatorul post :http://chopperacademy.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Salutare Pleaca cineva de asta seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icecrio Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 cu toate ca nu am sa fac parte din cei care vor vizita Sighisoara zilele astea (alte obligatii) ,am o informare : Pe DN 1 intre localitatile Busteni si Azuga se lucreaza la un pod circulatia desfasurandu-se pe o singura banda pentru ambele sensuri (mare aglomeratie) ,la intrarea in loc Predeal (sensul catre Brasov) se lucreaza ,circulatia este deviata prin parcare pe sensul dinspre Brasov ,ceva aglomeratie,la iesirea din Predeal (sensul catre Brasov) se lucreaza la un pod (altul) circulatie pe o singura banda pentru ambele sensuri iar aglomeratie de data asta ceva mai mare... oricum drum bun poate scap si eu si ne vedem acolo... cam asta e tot ce stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Deci cum a ramas unde se merge shi la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) Salve! Eu am o problema week-endul asta, trebuie sa fac un drum cu conserva drept care m-am abtinut de la voting si m-am gandit sa vin, daca pot, acolo unde decide grupul. Vad acum, la ora 11 seara vineri, ca poll-ul e indecis, si plecarea e la ora 10:00, vorbindu-se mai mult de Sighisoara ca destinatie. Ora de plecare si distanta de mers ma face sa cred ca ori se va ramane peste noapte, ori nu se va ajunge la Sighishoara. (parere personala bazata pe iesirile trecute, daca nu e asa, m-as bucura). Drept care voi lipsi maine si imi voi rezolva problema de familie adica drumul cu conserva pana in Vrancea. @Mircea & Larry: Bine ne-am gasit pe drum la semafor! @Catalin&Mihaela: cumva ati trecut pe langa noi azi in zona foisor-de-foc?... asa am avut impresia, dar nu-s sigur. Desi as fi vrut, am ales sa nu vin in bikers, pentru a ma duce la intalnirea titanistilor. Oameni de gasca, nu au fost deranjati de cei doi "Colentinari" (eu si cry) Drept care i-am invitat in special pe cei cu choppere(cruisere), sa vina cu grupul nostru. Raspunsul primit e ca vor incerca, dar a fost evidenta o retinere din partea lor, din cauza unor probleme ce probabil se vad "cu ochiul liber" ca sa zic asa. Am continuat sa-i invit si sa ii conving ca totusi grupul e fain si plimbarile sunt excelente. Hai sa aratam lumii ca asa e, hai sa revenim la grupul de acum cateva saptamani fara... si fara... adica gasca de chopperisti care cutreierau prin tzara... si atat. Ce-mi pare rau e ca nu am vazut si eu sigla!... Apropo Max, bravo pentru efortul depus! Realizare mai buna si mult mai rapida decat cealalta incercare! @Adda: regulamentul tau e foarte apropiat de acel regulament ce se vroia de bun simtz! Ne vedem probabil Duminica sau saptamana viitoare! Editat Iulie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) Merci mult! Astazi am reusit sa produc si primul steag cu noua emblema. Cei la care am produs steagul au importat documentul in corel unde le-a dat o mica eroare drept pt care l-au produs fara sa observe ceva. Oricum ar fi luni voi avea un steag bun si curat. Oricum ar fi il voi aduce duminca daca ne vedem pe undeva sa-l vezi live. Asfalt uscat! Editat Iulie 25, 2008 de Oldmaxbucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Da corect, mergeti pe site sa votati http://chopperacademy.ro/phpBB2/viewtopic.php?p=309#309 Sambata 26 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 pana la urma care este destinatia? ora de intalnire este tot 10.00? ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioan Horia Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 King Larry, am probleme cu contul de pe forumul chopper academy. ti-am trimis un mail pe adresa de la radio (office@....). HEEEEEELP! multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 King Larry, am probleme cu contul de pe forumul chopper academy. ti-am trimis un mail pe adresa de la radio (office@....). HEEEEEELP! multumesc anticipat Vezi ca fuse o problema. Inregistreaza-te din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Antrunirea moto de la Brasov an preioada 1-3 august /index.php?...t&id=354734 Cine merge si unde ne antalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate