Lope Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Sambata 25 aprilie, ora 11:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Plecare la Calarasi Editat Aprilie 22, 2009 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Sambata 25 aprilie, ora 11:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Plecare la Calarasi PREZENT...daca nu ploua, ca am o raceala "de zile mari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) [ Plecare la Calarasi Ce faceti acolo ca poate sunt si eu liber Sambata ??? Editat Aprilie 23, 2009 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Ce faceti acolo ca poate sunt si eu liber Sambata ??? Mergem la o plimbare mane, pana la baietii nostri de acolo ca nu i-am mai vazut de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Cine vine pe 1-3 in vama? Cine vine pe 21-24 pe ruta sibiu - borsec - cheile bicazului? vezi aici /index.php?showtopic=348738 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Mergem la o plimbare mane, pana la baietii nostri de acolo ca nu i-am mai vazut de mult. Aha,la Divizia Lehliu si pe urma la Calarasi !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 PREZENT...daca nu ploua, ca am o raceala "de zile mari" Daca va fi vreme buna...atunci o sa incerc sa apar si io sambata seara se lasa cu beuta la apasu, avem un roker de pus in cap sau de bagat sub masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Sambata, 25 aprilie, ora 10.00, Piata Constitutiei. Miting moto. Semnam petitii impotriva udatului pe strazi cu apa improprie, impotriva taxei de prima inmatriculare la moto si reducerea numarului de luni la RCA. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti - luati legatura cu mine (Kali - 0766.66.84.20) pentru a intra in posesia petitiei si a unui tabel. Poate semna orice cetatean roman cu varsta peste 18 ani. In paralel, interesati-va daca in orasul/zona voastra au loc astfel de actiuni. Cei care puteti merge sa o faceti. Este foarte important sa fim uniti. Puteti aduce cu voi bannere cu mesaje catre automobilisti si autoritati, le afisam in toata piata. Va asteptam. Va rog mult sa dati mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Eu vin la 10 in Piata Constitutiei. Sper sa avem parte de vreme ok. Macar sa nu ploua...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 2, 2009 Autor Share Postat Mai 2, 2009 Va invitam pe toti AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 Sambata 16 mai, ora 11:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 doar chopperisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 doar chopperisti? Nu, este bine venit oricine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 salut baietzi ... am vb si cu cei de la mine din cartier, si ne gandeam sa venim si noi sa va cunoastem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Daca nu sunt numai chopperisti cred ca vin si eu...(din Rahova)...se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Daca nu sunt numai chopperisti cred ca vin si eu...(din Rahova)...se poate? Se poate omule, cum sa nu ?!? Doar sa ai placerea de a ni te alatura, sa ai rezervorul plin (sau aproape plin, functie de consumul mobrei tale) , si voie buna cat cuprinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Nu conteaza tipul mobrei alaturi de C.A. la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 De curand sunt posesorul unui chopper, asa ca sambata voi fi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 De curand sunt posesorul unui chopper, asa ca sambata voi fi prezent Te asteptam cu placere , este bine de amintit ca aceste intalniri sunt organizate in fiecare sambata de catre noi si chiar daca anuntul nu apare , multi dintre noi vor fi acolo. Asta daca nu vine vreo furtuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 sal! care sunt choperistii (choperista cu prietenul ei) ca care am petrecut 1 Mai in Vama ,care m-au invatat la shot-uri de tequila , mi-ar placea sa va am in lista de mess , id-ul meu "okartur" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 Pai cred ca d_paulo cu prietena lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Pai cred ca d_paulo cu prietena lui poi eu cad din calcul din prima una la mana pt ca nu a fost vb de "choperista cu prietenul ei" ci de choperistul cu prietena lui si a doua la mana e ca am tras numa bere nicidecum shot-uri desi mi-ar fi facut mare placere sa-l invat eu si sa-i las o amintire asa placuta din partea noastra sal!care sunt choperistii (choperista cu prietenul ei) ca care am petrecut 1 Mai in Vama ,care m-au invatat la shot-uri de tequila , mi-ar placea sa va am in lista de mess , id-ul meu "okartur" Nu e problema, pot sa te adaug in lista si ne cunoastem la shot-uri ca nu-mi sunt straine deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 15, 2009 Autor Share Postat Mai 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 De vanzare 2 bilete AC/DC Atena 28 mai, interesat careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda_c Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Pupici pentru cei care au fost sambata pe balta la lehliu, "cu bila sau fara bila", si mi-as dori sa ne vedem mai des. Pozele de la mine: http://picasaweb.google.com/andacoman/Milotina# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate