Gerad Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Am facut pentru mine un RPM metre si vor mai mult .. .daca sunt doritri sunt curios si ce functii mai vor ! deocamdata : - RPM ( rotatii pe minut ) - TEMP (grade celsius ) - VOLTAJ ( masoara voltajul bateriei ) - astept sugestii cu ce mai vreiti poate fi neiluminat , luminat cu verde , sau multicolor ( 9 culori ) .. cel mare cu albastru preturile vor fi diferite de ce functii are , display folosit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 sunt foarte intneresat .. ce pret pui la cel neiluminat si la cel verde doar cu turometru ambele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) display-ul acela albastru care masoara turometru si temperatura ,banuiesc ca e cea a motorului,nu?Cat costa? Editat Aprilie 23, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 baga frate repede un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 mie mi se pare ca e mai cu cantec ... sau furnizezi oricare pentru orice motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 mie mi se pare ca e mai cu cantec ...sau furnizezi oricare pentru orice motor ? din ce stiu eu se leaga la bobina turometrul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 uite vezi ... aci am sfeclit`o ... nu am bagat de seama "scooter mania" de la categorie ... mea culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Salut... de cand caut si eu niste display-uri ...ceva cu 2x16 caractere ai??? Eu mi-am facut rost o data de la un telefon public, pe care il sparse niste vagabonti...insa l-am ars Cel iluminat pare destul de performant. Pe mine ma intereseaza numa displayuri...ai de vanzare, sau ma poti ajuta cu achizitionarea unuia??? A si cum legi smecheria sa iti calculeze turele???Folosesti microcontroler? programezi cu BASCOM AVR?. Nu vreau sa fur ideea...pe mine numa displayu ma intere pentru o smecherie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerad Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) bun deci doritori sunt ... mai am de lucrat la soft cate putin si la partea hardware .... dupa ce il fac final spun si pretul oricum va fi de la 1 mil ( turometru simplu cu lumina ) pana la cat o fi ... ( cum vrea clientu ) .... et ajut cu display ... vb pe mess gerad89 ( sa pecifici cine esti ) deci va ramane subiectu deschis astept sugestii la noi functii ... daca vor multi bagam in serie se monteaza ori pe fisa de la bujie ( prin inductie ) , ori cu un senzor hall( magnetic ) la volanta ori optic ( tot la volanta ) ... deci merge si la 4t oricati cilindri ( daca luam ca punt de reper volanta ) ... pt intrebari / sugestii va astept aici in winavr fiecare vine cu un mesaj personalizat la inceput ! ( cum vrea clientu ) Editat Aprilie 23, 2008 de Gerad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 lucreaza la ele.. astept cu nerabdare si strang bani ... vezi cel mai important sa le izolezi bine in carcasa sa nu intre apa la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 sal .... poti fi mai explicit cum se leaga la motoare 4t ??? volanta ? (ce`i aia ) ... prin bobina din inductie se poate nu ?? avand invedere ca la 4t da 2 scantei ( din cate stiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Salut... de cand caut si eu niste display-uri ...ceva cu 2x16 caractere ai??? Eu mi-am facut rost o data de la un telefon public, pe care il sparse niste vagabonti...insa l-am ars Cel iluminat pare destul de performant. Pe mine ma intereseaza numa displayuri...ai de vanzare, sau ma poti ajuta cu achizitionarea unuia??? A si cum legi smecheria sa iti calculeze turele???Folosesti microcontroler? programezi cu BASCOM AVR?. Nu vreau sa fur ideea...pe mine numa displayu ma intere pentru o smecherie... gasesti display-uri de care vrei (2 x 8 , 2 x 16 , 2 x 20 caractere) la www.metrafo.ro sau www.comet.srl.ro iti faci cont acolo si cumperi...cumpar de ani de zile de la ambele magazine si sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Aha ...ms de raspunsuri si tie si lui Gerad. Si spor in afaceri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 m`ar interesa pe mine un turometru de`asta...dar daca poti face rost d eun cas analogic...as prefera mai mult ceva cu ac si gradatii cum este la amsina decat cu display.crezi ca ma poti rezolva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Baga si tu un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 ....dupa ce il fac final spun si pretul oricum va fi de la 1 mil ( turometru simplu cu lumina ) pana la cat o fi ... ( cum vrea clientu ) .... Baga si tu un pret a zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 a zis acu am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Si eu astept un pret.Sa fie si rezistente la apa neaparat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 scrie mai sus mha...incepe de la 1 mil Si eu astept un pret.Sa fie si rezistente la apa neaparat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 ala din dreapta micul e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelone Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 e mult mai fain analogic cu lumina si eu as fi interesat si sa mearga atasat in exterioru bordului daca stie cineva cum e la mini cooper al nou care stie sa imi dea un PM...ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 e mult mai fain analogic cu lumina si eu as fi interesat si sa mearga atasat in exterioru bordului daca stie cineva cum e la mini cooper al nou care stie sa imi dea un PM...ms mult eu as vrea sa fie capitonat cu piele si eventual cromat, se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerad Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 eu fac electronica... cu restu va descurcati .... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 prin posta trimiti?eu as fi interesat de una cu RPM si temperatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Gerad vreau si eu unul.....sa fie pe margine acoperit cu cristale Swarovski . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate