cicioc Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 sigur ca se rezolva . vb mai multe prin mail sau tel ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) sunt proaspatul posesor al minunatului aerograf model IWATA-Medea,brand new,from NY. MAINE IL PUN LA TREABA! ca nu degeaba am dat 1 caruta de lovele pe el.in profil aveti ultima mea lucrare...nelacuita si nefinisata. Editat Mai 14, 2008 de mendozaccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 sunt proaspatul posesor al minunatului aerograf model IWATA-Medea,brand new,from NY. MAINE IL PUN LA TREABA! ca nu degeaba am dat 1 caruta de lovele pe el.in profil aveti ultima mea lucrare...nelacuita si nefinisata. sa il foloseshti sanatos si sa vedem cat mai multe lucrari cu el acum sa bag si eu fetele la inaintare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 IN bucuresti este cineva care face??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Salut! De udne iau si eu un aerograf cat mai ieftin si cat de cat bun...nu vreau profesional sau etc...doar sa pot desena cu el...Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu linkuri, preturi, imagini! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 margarete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Salut! De udne iau si eu un aerograf cat mai ieftin si cat de cat bun...nu vreau profesional sau etc...doar sa pot desena cu el...Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu linkuri, preturi, imagini! Multumesc! Nu imi raspunde nimeni la interbari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Nu imi raspunde nimeni la interbari? pune aceste intrebari aici http://www.artairbrush.ro/forum si sigur cineva iti va raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut! De udne iau si eu un aerograf cat mai ieftin si cat de cat bun...nu vreau profesional sau etc...doar sa pot desena cu el...Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu linkuri, preturi, imagini! Multumesc! airbrush de la ploiesti..."ultimele acuma".....bafta + ceva b2 pe un ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 aparate de tatuat personalizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 msms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 aparate de tatuat personalizate he he he ...jmeker ......chiar fac si tatuaje...mi-ai dat o idee...o sa lincep sa-mi aerografiez mai tot...da` de masinile de tatuat uitasem...............multa bafta salutari din ploiesti......si spor la treaba....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 he he he ...jmeker ......chiar fac si tatuaje...mi-ai dat o idee...o sa lincep sa-mi aerografiez mai tot...da` de masinile de tatuat uitasem...............multa bafta salutari din ploiesti......si spor la treaba....... MS MS oricum in curand vom scoate ceva aparate cu diferite infashurari(in functie de gust) personalizate la vanzare . dar in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...st&id=13026 poate va intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...st&id=13026 poate va intereseaza. mai multe date puteti afla pe http://www.artairbrush.ro/forum un ski jet si inca o casca cu floricele Editat Iunie 20, 2008 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) ,bravo omule..., Editat Iunie 21, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...st&id=13026 poate va intereseaza. finalizata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 e superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Salutam si felicitari pentru lucrari, baieti. ....am mai gasit si io timp pentru cate ceva si abia astept sa ne vedem la Tulcea o sa pun poze si cu ea asamblata abia saptamana viitoare si ...scuze pentru calitatea pozelor......niciodata nu m-am priceput la asata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salutam si felicitari pentru lucrari, baieti. ....am mai gasit si io timp pentru cate ceva si abia astept sa ne vedem la Tulcea o sa pun poze si cu ea asamblata abia saptamana viitoare si ...scuze pentru calitatea pozelor......niciodata nu m-am priceput la asata. fara suparare da` proprietarul trotinetei e tzigan sau negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 .......nici nu stiu ce dracu' sa-ti raspund ca m-ai lasat fara cuvinte......nu e nici una nici alta...e un fost jucator de rugby; trebuia sa-ti fi dat seama dupa logoul ala al Noii Zeelande, dar asta conteaza mai putin. Pentru tigani nu lucrez iar negrii inca nu cunosc. Daca ai fi cioara si ti-ar placea KTM'u nu l-ai cumpara doar pentru ca pe suspensii scrie WHITE POWER? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Este jucator de rugby. :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salutam si felicitari pentru lucrari, baieti. ....am mai gasit si io timp pentru cate ceva si abia astept sa ne vedem la Tulcea o sa pun poze si cu ea asamblata abia saptamana viitoare si ...scuze pentru calitatea pozelor......niciodata nu m-am priceput la asata. frumos simplu dar f frumos bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 .......nici nu stiu ce dracu' sa-ti raspund ca m-ai lasat fara cuvinte......nu e nici una nici alta...e un fost jucator de rugby; trebuia sa-ti fi dat seama dupa logoul ala al Noii Zeelande, dar asta conteaza mai putin. Pentru tigani nu lucrez iar negrii inca nu cunosc. Daca ai fi cioara si ti-ar placea KTM'u nu l-ai cumpara doar pentru ca pe suspensii scrie WHITE POWER? cam sensibil !...scuze ... am intrebat "n-am dat cu usa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate