Sari la conținut

CUSTOM PAINTING

kerosen
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sunt proaspatul posesor al minunatului aerograf model IWATA-Medea,brand new,from NY. MAINE IL PUN LA TREABA! ca nu degeaba am dat 1 caruta de lovele pe el.in profil aveti ultima mea lucrare...nelacuita si nefinisata.

post-27468-1210801543_thumb.jpg

Editat de mendozaccc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt proaspatul posesor al minunatului aerograf model IWATA-Medea,brand new,from NY. MAINE IL PUN LA TREABA! ca nu degeaba am dat 1 caruta de lovele pe el.in profil aveti ultima mea lucrare...nelacuita si nefinisata.

sa il foloseshti sanatos si sa vedem cat mai multe lucrari cu el :lol:

acum sa bag si eu fetele la inaintare

pic0018my5.jpg

pic0019xx4.jpg

pic0020co4.jpg

pic0001wg1.jpg

pic0002nh9.jpg

pic0005om9.jpg

Link spre comentariu

Salut! De udne iau si eu un aerograf cat mai ieftin si cat de cat bun...nu vreau profesional sau etc...doar sa pot desena cu el...Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu linkuri, preturi, imagini! Multumesc!

Nu imi raspunde nimeni la interbari?

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Salut! De udne iau si eu un aerograf cat mai ieftin si cat de cat bun...nu vreau profesional sau etc...doar sa pot desena cu el...Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu linkuri, preturi, imagini! Multumesc!

airbrush de la ploiesti..."ultimele acuma".....bafta :P + ceva b2 pe un ninja

post-6623-1213206298_thumb.jpg

post-6623-1213206305_thumb.jpg

post-6623-1213206312_thumb.jpg

post-6623-1213206318_thumb.jpg

post-6623-1213206326_thumb.jpg

post-6623-1213206336_thumb.jpg

post-6623-1213206346_thumb.jpg

post-6623-1213206367_thumb.jpg

post-6623-1213206390_thumb.jpg

Link spre comentariu

aparate de tatuat personalizate

pic3mk9.jpg

pic0004gn9.jpg

pic0006wy1.jpg

he he he ...jmeker ......chiar fac si tatuaje...mi-ai dat o idee...o sa lincep sa-mi aerografiez mai tot...da` de masinile de tatuat uitasem...............multa bafta salutari din ploiesti......si spor la treaba....... :cheers:

Link spre comentariu

he he he ...jmeker ......chiar fac si tatuaje...mi-ai dat o idee...o sa lincep sa-mi aerografiez mai tot...da` de masinile de tatuat uitasem...............multa bafta salutari din ploiesti......si spor la treaba....... :cheers:

MS MS

oricum in curand vom scoate ceva aparate cu diferite infashurari(in functie de gust) personalizate la vanzare . dar in curand :)

Link spre comentariu

Salutam si felicitari pentru lucrari, baieti.

....am mai gasit si io timp pentru cate ceva si abia astept sa ne vedem la Tulcea :crack:

o sa pun poze si cu ea asamblata abia saptamana viitoare si ...scuze pentru calitatea pozelor......niciodata nu m-am priceput la asata.

post-3667-1214088441_thumb.jpg

post-3667-1214088474_thumb.jpg

post-3667-1214088518_thumb.jpg

Link spre comentariu

....am mai gasit si io timp pentru cate ceva si abia astept sa ne vedem la Tulcea :crack:

o sa pun poze si cu ea asamblata abia saptamana viitoare si ...scuze pentru calitatea pozelor......niciodata nu m-am priceput la asata.

fara suparare da` proprietarul trotinetei e tzigan sau negru? :crack:

Link spre comentariu

.......nici nu stiu ce dracu' sa-ti raspund ca m-ai lasat fara cuvinte......nu e nici una nici alta...e un fost jucator de rugby; trebuia sa-ti fi dat seama dupa logoul ala al Noii Zeelande, dar asta conteaza mai putin. Pentru tigani nu lucrez iar negrii inca nu cunosc.

Daca ai fi cioara si ti-ar placea KTM'u nu l-ai cumpara doar pentru ca pe suspensii scrie WHITE POWER?

Link spre comentariu

frumos

simplu dar f frumos

bravo

Link spre comentariu

.......nici nu stiu ce dracu' sa-ti raspund ca m-ai lasat fara cuvinte......nu e nici una nici alta...e un fost jucator de rugby; trebuia sa-ti fi dat seama dupa logoul ala al Noii Zeelande, dar asta conteaza mai putin. Pentru tigani nu lucrez iar negrii inca nu cunosc.

Daca ai fi cioara si ti-ar placea KTM'u nu l-ai cumpara doar pentru ca pe suspensii scrie WHITE POWER?

:crack: cam sensibil !...scuze ... am intrebat "n-am dat cu usa"

Link spre comentariu