Blackrider Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 BRAVO!!! .....unde-i barul ala? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 vulturul a iesit bine de tot, dar la furca motorului parca nu e ceva in regula ... no offence ... felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 BRAVO!!! .....unde-i barul ala? B. inca nu s-a deschis oficial.Este aici la Odorhei chiar linga primul semafor daca intri in oras ,dispre Tirgu Mures.Eu sper ca baietii o sa realizeaza ceva fain acolo.Numele se suna asa,,HARD ROCK KAFFE -RIDER'S PUB,cu parcare separat pentru motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) inca nu am apucat sa lucrez peretzi de care am spus dar am facut altceva un custom calorifer si o chitara Editat August 22, 2007 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 (editat) caloriferul e bestial Ai copii pe-acasa de l-ai vopsit asa? Editat August 28, 2007 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 inca o noutate...aripa de fata la un speed moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 (editat) caloriferul e bestial Ai copii pe-acasa de l-ai vopsit asa? nu am copii pe acasa ca nu e facut la mine acasa am mai pus ceva poze cu camera copilului cu garfild . btw. dupa ce s-a jucat cel mic cu aerograful nu a vrut sa mi-l mai dea inapoi abia dupa o ora de tratative si eu sunt in renovare dar nu asa daca tot am scris aici sa pus si o poza cu una din lucarrile mele care a cashtigat BEST PAINT la PRO STREET TUNING EVENT (cred ca mai tineti minte bmw-ul warcraft) btw. cum am mai spus... imi place zina zoli Editat August 28, 2007 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Cicioc, un frigider custom in curand, ceva? Keep it up, excelente lucrari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Cicioc, un frigider custom in curand, ceva? Keep it up, excelente lucrari! ahahhaha cine stie ... totul e posibil cu asemenea clienti acum si eu am de gand sa imi fac in casa macar un calorifer personalizat cat despre frigider sa sti ca am vazut in us facut de MIKE " Lovele" (daca sti de cine e vb . cel cu real flames de pe discovery) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Evident ca stiu de "Lovele" (mama, ce manelistic suna in romaneste ). Al dracului de talentat si ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 ...TRUST... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 frumos zoli vin si eu cu un motor de mare putere cu un desen pe masura POWERPUFF GIRLS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 foarte misto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 foarte misto.. ms zoli la fel si tie cu mana . arata stas --- Mesaj completat în 07 Sep 2007 18:39 -------------ceva probe ce am facut intr-o mare plictiseala nu sunt f bine finisate dar din plict e ok orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 (editat) Un rezervor pt o clasica Yamaha Sr 500 (single roadster) ,cam cat ar costa un paint,ceva mai simplu + vopsit culoare neagra ?Nu dispun de prea multi bani..kiar am ramas falit dupa ce l-am cumparat si lam reconditionat partial.dar as vrea sa stiu orientativ cat costa.vreau si eu sa ies prima data cu ea,cu primul meu motor . Editat Septembrie 11, 2007 de iancu_ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 salam alecum baieti .vad ca va doare in aerografe ,sunteti acasa si va exprimati talentul la greu iar eu ma prajesc aici in f-ckin africa printre antropoide si teroristi sinucigasi .sincer va invidiez . Cicioc felicitari pt 1' st place la tuning show baia mare Eu am facut o singura masina aici pt. showroom-ul firmei dar nici o lucrare pt client. Aici tuning inseamna sa lipesti logo-ul M3 -M5 -GTI etc pe diesel sau in cel mai fericit caz schimbi jantele. Motociclisti sunt f multi dar in trei luni nu am vazut unu cu casca cat despre echipament nici vb iar motoarele ,desi modele noi ,sunt varza toate de la cazaturi si acrosaje pt ca NU EXISTA nici o regula de circulatie fratilor nici macar cele de bun simtz este ceva incredibil .In trei luni nu am vazut nici o masina neatinsa si vreau sa va spun ca am lucrat trei Mertzuri AMG ,M5-uri noi noutze Golfuri Edition 30 ,Hummer etc si erau mai shifonate decat daciile noastre din 70' de tie mai mare jalea cand le vezi 'tule mama lor de barbari inapoiatzi si plini de petrodolari ...ce imi vine sa o tai in Romanica mea moderna si super civilizata da nu pot ca tare bine ma platesc Neandertalienii astia si nici cu munca nu ma rup ,dor dau cu biciul pe palmashi si incerc sa le bag ceva meserie in cap [ misiune imposibila ] ,si sunt tratat ca un European cu toate onorurile de cuviintza. Maine inepe ramadanul si sunt tare curios pt ca am auzit ca e o nebunie totala ,totzi o iau razna se iau la bataie prin pietze ,cad secerati pe strada de foame si caldura asa ca mi-am luat inca un memorycard la camera sa nu pierd fazele tari .Astia nu manca ,nu beau ,nu fumeaza ,absolut nimic de la rasarit pana la apus iar noaptea se umfla cu de toate pana plesnesc dupa care [vorba lui Bitza ] se recunosc dupa horcaieli prin spital ...brrrr ...ce draq' caut eu aici ...de fapt stiu ce caut ,cam un Logan [ fara optiuni ] pe luna in cont . Spor la succes baietzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Eu am prins Ramadanul in Cairo, iar parerea mea e total opusa cu ce ai etalat tu aici. Dar asta nu-i topicul pt. astfel de discutii !!! maasalama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 ms man imi place ca priveshti si partea buna a lucrurilor si mai ales o sa vi super bronzat de acolo;) cu ocazia acestui tuning l-am cunoscut pe fiul tau . sa-ti traiasca man ca e super baiat acum la ale noastre "WATER LIFE" PANZA 100/80 CM --- Mesaj completat în 15 Sep 2007 14:38 ------------- "WATER LIFE2" PANZA 60/50 CM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 (editat) Salutare tuturor! Am descoperit si eu acest forum si ma bucur sa va salut pe toti.. pe unii dintre voi va stiu de pe alte forumuri si nu numai Contribui si eu de ceva vreme la custom painting-ul din Ro, am un atelier in Bucuresti si fac airbrush pe masini, motoare si prin alte locuri Mai jos sunt cateva lucrari ale mele; mai multe gasiti pe site-ul www.aero-art.ro Numai bine! Editat Septembrie 15, 2007 de Aurelian Mirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Predator si table poker........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Salutare tuturor! Am descoperit si eu acest forum si ma bucur sa va salut pe toti.. pe unii dintre voi va stiu de pe alte forumuri si nu numai Contribui si eu de ceva vreme la custom painting-ul din Ro, am un atelier in Bucuresti si fac airbrush pe masini, motoare si prin alte locuri Mai jos sunt cateva lucrari ale mele; mai multe gasiti pe site-ul www.aero-art.ro Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 CUMPAR URGENT AEROGRAF IWATA HP-C...... CHIAR SI FOLOSIT DACA NU E DEFECT..... 0741 053 583 RAUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 CUMPAR URGENT AEROGRAF IWATA HP-C...... CHIAR SI FOLOSIT DACA NU E DEFECT..... 0741 053 583 RAUL Numai aerografe noi iwata, suna la 0722480176 - silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Ar trebui mutat la subforumul "CUSTOM PAINTING, airbrush,vopsit etc". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate