o_kellu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Am rasfoit un pic discutiile...dar mai simplu ar fi cred sa spun asa.... vreau sa-mi deseneze si mie un meserias casca...cu "alien"....ala care se vede si la mine in poza.....casca mea este momentan o lazer negru mat.....sunt din bucuresti...daca imi spuneti si cat ma costa aproximativ...e perfect... astept pe cineva care nu are prea mult de lucru...ca sa aiba timp si de mine....mesaj pe private...aici...sau pe mess....o_kellu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Am rasfoit un pic discutiile...dar mai simplu ar fi cred sa spun asa.... vreau sa-mi deseneze si mie un meserias casca...cu "alien"....ala care se vede si la mine in poza.....casca mea este momentan o lazer negru mat.....sunt din bucuresti...daca imi spuneti si cat ma costa aproximativ...e perfect... astept pe cineva care nu are prea mult de lucru...ca sa aiba timp si de mine....mesaj pe private...aici...sau pe mess....o_kellu sal, in timp ce astepti un raspuns de la maestrii pictori,completeaza-ti locatia la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ma ajutati si pe mine cu un raspuns plz, Am primit si eu un aerograf pe care am apucat sa-l incerc pt prima data acum vreo 4-5 zile. Am facut cateva desene, dar , mai nou face figuri aerograful: imi scoate aerul prin paharelul de vopsea.Ma gandeam ca e dusa vreo garnitura, dar totusi, am lucrat destul de putin cu el(ar insemna sa schimb la garnituri din 3 in 3 zile). Partea a doua ar fi urmatoarea: poate fi din cauza ca am folosit vopsea de masina + diluant.Oare sa atace diluantul ceva??? Daca e asta cazul, atunci de unde pot sa imi fac si eu rost de vopsele speciale pt airbrush? Mersi Daca tot sunt aici, pun si eu o poza cu prima mea incercare cu airbrush-ul de cum l-am scos din cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 inca o SURPRIZA Asta este cumva ciopperul unicat din bannerul de la tunnig days? Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ma ajutati si pe mine cu un raspuns plz, Am primit si eu un aerograf pe care am apucat sa-l incerc pt prima data acum vreo 4-5 zile. Am facut cateva desene, dar , mai nou face figuri aerograful: imi scoate aerul prin paharelul de vopsea.Ma gandeam ca e dusa vreo garnitura, dar totusi, am lucrat destul de putin cu el(ar insemna sa schimb la garnituri din 3 in 3 zile). Partea a doua ar fi urmatoarea: poate fi din cauza ca am folosit vopsea de masina + diluant.Oare sa atace diluantul ceva??? Daca e asta cazul, atunci de unde pot sa imi fac si eu rost de vopsele speciale pt airbrush? Mersi Daca tot sunt aici, pun si eu o poza cu prima mea incercare cu airbrush-ul de cum l-am scos din cutie bravo madam... completeaza-ti mai clar locatia.... Asta este cumva ciopperul unicat din bannerul de la tunnig days? Felicitari ! Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) Ma ajutati si pe mine cu un raspuns plz, Am primit si eu un aerograf pe care am apucat sa-l incerc pt prima data acum vreo 4-5 zile. Am facut cateva desene, dar , mai nou face figuri aerograful: imi scoate aerul prin paharelul de vopsea.Ma gandeam ca e dusa vreo garnitura, dar totusi, am lucrat destul de putin cu el(ar insemna sa schimb la garnituri din 3 in 3 zile). Partea a doua ar fi urmatoarea: poate fi din cauza ca am folosit vopsea de masina + diluant.Oare sa atace diluantul ceva??? Daca e asta cazul, atunci de unde pot sa imi fac si eu rost de vopsele speciale pt airbrush? Mersi Daca tot sunt aici, pun si eu o poza cu prima mea incercare cu airbrush-ul de cum l-am scos din cutie am citit problema ta clar e vb de ceva garnitura(daca zici ca ai folosit vopsele de mashina e f probabi sa il fi curatzta cu diluant fara sa ai grija de garnituri, diluantul ataca garniturile (le dilata) . acum in primul rand trebuie sa iti schimbi garniturile dupa care sa schimi vopsele numai bine cicioc Editat Martie 31, 2007 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 ........... 4Tuning Day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 (editat) Mersi Cicioc pentru raspuns. Am cautat vopsele pt airbrush(care sa le pot procura cat mai rapid-preferabil din RO) si am gasit ceva pe site la Revell...sunt bune la ceva alea? Eu voiam sa pictez un sobolan pe plug la motor, si mi-ar trebui destul de urgent vopselele pt ca motorul mai un pic si e gata cu "cosmetizarea", vremea e frumoasa si numai buna de plimbari... numai eu am ramas cu 5% din treaba inceputa...si mi-as dori sa o duc la bun sfarsit Am mai vazut ceva vopsele de la Klar Professional dar acolo spuneau numai de vopsele auto. Am inteles ca exista si vopsele care se dilueaza cu apa si daca da, atunci sunt bune pt ce am eu nevoie?Si bineinteles, la ce firma/brand de vopsele gasesc asa ceva? of, cam multe intrebari deodata...deocamdata ma opresc aici... daca dintr-un motiv sau altul nu puteti da un raspuns aici pe forum atunci dati, va rog, daca se poate, un PM sau e-mail la leeloo_wolf@yahoo.com Mersi de pe-acuma Editat Aprilie 2, 2007 de leeloo_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 ........... 4Tuning Day revin cu cativa bari din ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 revin cu cativa bari din ploiesti Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 hmmmm ar fi cateva idei pt moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 PASTI FERICIT !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Ma intereseaza un paint mai special pentru o casca.In primul rand sa fie din Bucuresti.Recomandati-mi pe cineva priceput!Iar pretul sa nu fie exagerat Ca model ma intereseaza ceva cu multe skulluri,pe fond negru... Sper ca am incadrat bine topicul aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Ma intereseaza un paint mai special pentru o casca.In primul rand sa fie din Bucuresti.Recomandati-mi pe cineva priceput!Iar pretul sa nu fie exagerat Ca model ma intereseaza ceva cu multe skulluri,pe fond negru... Sper ca am incadrat bine topicul aici... Moogoo, clar El poate sa iti faca un adevarat unicat! 0740.193.953 - Mugurel Popescu Zi-i ca ai vorbit cu Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 mersi mult,sper sa nu trebuiasca sa vand motorul ca sa imi fac casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Sa zicem doar ca nu vei fi nevoit sa iti vinzi un rinichi ca sa il platesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) un paint putin Sci -FI ,putin tribal.... Editat Aprilie 14, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) am pictat si eu o casca pentru BMW ul facut de anul trecut... si o bicicleta Editat Aprilie 24, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 bicicleta e super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssven Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 super tare topicul.in curand o sa intru si eu in bransa:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 salve am si eu nevoie de seviciile unui nene priceput din bucuresti care sa imi vopsca si mie cascalau in stilu de mai jos:D ori un zambet ori o gorila casca e mata streetfighter ca asta numai ca nu are vrajelile alea sus http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=203535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 de ce tre sa fie din Bucuresti vopsitorul,exista in tara multi meseriasi,oricum stai fara casca pina se termina. uita-te inapoi la paginile anterioare si alege unul dintre meseriasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 pai tocmai d-asta pentru ca nu mai am alta casca :| decat aia a lu fimeimea care mie mi-e mica .. si plus ca un rajet d-ala nu cred ca dureaza mai mult de 3 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 numai lacuirea dureaza, cu uscare,min . 24 de ore,daca vrei calitate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate