foxdesert Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) In State e o adevarata moda sa le modifice asha. de gustibus! Editat Aprilie 25, 2008 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 hajabusha gata facut si montat..... Super lucrare Zoli! Am vazut Busa live si arata mortal. o bijuterie de motocicleta , airbrush by aero-art Frumoasa Busa. O adevarata "pimp bike" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Frumoasa Busa. O adevarata "pimp bike" exact asa corect alex flacari pe o hajabuza daca clientului ii place .... ii lipseste la toata customizarea un atirnator de maimute si ar fii pe gustul meu aricum lucrarea e fain facuta ----ma refer la airbrush si atit salutare taica si noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Sal Va multumesc foarte mult pentru comentarii si aprecieri. Inca o lucrare , pe un shadow , cu voita aurie , pentru o domnisoara draguta. Cu respect , Aurelian Mirea Editat Mai 5, 2008 de Aurelian Mirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Sal Va multumesc foarte mult pentru comentarii si aprecieri. Inca o lucrare , pe un shadow , cu voita aurie , pentru o domnisoara draguta. Cu respect , Aurelian Mirea Meserie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 o casca metal mulisha si daca o tot pun mai pun si poze cu o crama facuta de cutand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 am pus topicul aici sus pt ca va ramine la vedere tot timpul si va fii usor de accesat pt oricine,nu va mai fii nevoie sa caute prin forum dupa posturi cu custom painting va salut si astept cit mai multe poze cu lucrarile voastre L&R roby Am de placat cu crom niste piese pt un drag star.Nu stiu unde se cromeaza.Am mare nevoie de ajutorul vostru.Va foarte multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Buna, rugaminte pt o idee : In vreo 2 3 saptamani o sa cumpar o honda cbr900 fireblade modelul acesta ( pun poza ) . Daca aveti niste linkuri la site cu aerografiere pe tipul asta de motor v-as fi tare recunoscator sau pentru poze cu modelul aerografiat , in fine orice idee care sa se potriveasca la ea. Din motiv ca Dl Cicioc a realizat actualul motor si is foarte multumit o sa adresez rugaminte tot catre el si pentru acesta sper sa accepte lucrarea. Multumesc. completare : ca idee as vrea sa aiba un fond negru mat , cu umbre inchis la culoare , peste un schelet cu aspect cromat al ceva in genu motocicletei din filmul ghost rider, culoarea metalului lucios , crom , si accente de flacari pe ea , scrisul de firelade scris cu litere de foc , partea din fata cu farurile as vrea sa simuleze niste ochi in flacari . in fine cam asta e visu meu despre ea . de aia vreau si fireblade , desi sincer nici nu prea imi place motocicleta ca e prea violenta pentru stilul meu da vreau sa o tin asa de plimbari si design mai mult. Editat Mai 13, 2008 de white8snow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 sigur ca se rezolva . vb mai multe prin mail sau tel ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) sunt proaspatul posesor al minunatului aerograf model IWATA-Medea,brand new,from NY. MAINE IL PUN LA TREABA! ca nu degeaba am dat 1 caruta de lovele pe el.in profil aveti ultima mea lucrare...nelacuita si nefinisata. Editat Mai 14, 2008 de mendozaccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 sunt proaspatul posesor al minunatului aerograf model IWATA-Medea,brand new,from NY. MAINE IL PUN LA TREABA! ca nu degeaba am dat 1 caruta de lovele pe el.in profil aveti ultima mea lucrare...nelacuita si nefinisata. sa il foloseshti sanatos si sa vedem cat mai multe lucrari cu el acum sa bag si eu fetele la inaintare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 IN bucuresti este cineva care face??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Salut! De udne iau si eu un aerograf cat mai ieftin si cat de cat bun...nu vreau profesional sau etc...doar sa pot desena cu el...Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu linkuri, preturi, imagini! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 margarete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Salut! De udne iau si eu un aerograf cat mai ieftin si cat de cat bun...nu vreau profesional sau etc...doar sa pot desena cu el...Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu linkuri, preturi, imagini! Multumesc! Nu imi raspunde nimeni la interbari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Nu imi raspunde nimeni la interbari? pune aceste intrebari aici http://www.artairbrush.ro/forum si sigur cineva iti va raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut! De udne iau si eu un aerograf cat mai ieftin si cat de cat bun...nu vreau profesional sau etc...doar sa pot desena cu el...Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu linkuri, preturi, imagini! Multumesc! airbrush de la ploiesti..."ultimele acuma".....bafta + ceva b2 pe un ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 aparate de tatuat personalizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 msms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 aparate de tatuat personalizate he he he ...jmeker ......chiar fac si tatuaje...mi-ai dat o idee...o sa lincep sa-mi aerografiez mai tot...da` de masinile de tatuat uitasem...............multa bafta salutari din ploiesti......si spor la treaba....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 he he he ...jmeker ......chiar fac si tatuaje...mi-ai dat o idee...o sa lincep sa-mi aerografiez mai tot...da` de masinile de tatuat uitasem...............multa bafta salutari din ploiesti......si spor la treaba....... MS MS oricum in curand vom scoate ceva aparate cu diferite infashurari(in functie de gust) personalizate la vanzare . dar in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...st&id=13026 poate va intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...st&id=13026 poate va intereseaza. mai multe date puteti afla pe http://www.artairbrush.ro/forum un ski jet si inca o casca cu floricele Editat Iunie 20, 2008 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) ,bravo omule..., Editat Iunie 21, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate