george05 Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Stii cu cat?cu cat le ramane la "maieu-ari" dupa o noapte de fite. bani de mentosane din pacate."e batrane dom'le".ti-as lua-o eu,dar nu stiu negocia si stiu ce vinzi. tine-o sub prelata ca nu cere de mancare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Stii cu cat?cu cat le ramane la "maieu-ari" dupa o noapte de fite. bani de mentosane din pacate."e batrane dom'le".ti-as lua-o eu,dar nu stiu negocia si stiu ce vinzi. tine-o sub prelata ca nu cere de mancare. Ai si tu dreptate.O sa vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Intreb si eu informativ,cu cat se mai da un 2004? tu cam la cat te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 De 8 sezoane de cind am cumparat-o, motoreta mea a stat iarna numai afara. Acum cca 10 zile, a inceput sa picure foarte putin antigel prin conducta care vine de la pompa de apa-ulei si iese afara prin baia de ulei, e conducta aceea subtire. A mai patit cineva? Si la 954 am avut scurgeri de la pompa de apa, tot iarna, primavara-vara nu iesea nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Evident ca la R1 n-am patit(deh,sta 12 luni in garaj sub bloc) dar patisem ceva similar la Hornet dupa vreo 2 luni de tinut in spatele blocului.i-am schimbat furtunele si s-a rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 (editat) De 8 sezoane de cind am cumparat-o, motoreta mea a stat iarna numai afara. Acum cca 10 zile, a inceput sa picure foarte putin antigel prin conducta care vine de la pompa de apa-ulei si iese afara prin baia de ulei, e conducta aceea subtire. A mai patit cineva? Si la 954 am avut scurgeri de la pompa de apa, tot iarna, primavara-vara nu iesea nimic. S-a uzat presetupa Bogdan. Conducta acea (reper 26) este calea de drenaj, daca una dintre cele doua etansari(ulei sau apa) sau distrus..ce curge sa iasa in exterior..nu in motor. Asta datorita faptului, ca la modelul tau pompa de ulai este in centru motorului... Editat Februarie 4, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 (editat) Geo, ai reparat vreodata o asemenea defectiune la Yamaha? Se schimba doar piesa incercuita si totul e in regula? Mai sper inca ca odata cu venirea caldurii se va etansa. Editat Februarie 4, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Da..se schimba acea piesa,dar este ok sa inlocuiesti si simeringul de pe partea cu uleiul ca tot ai ajuns acolo. » Post actualizat in 04 Feb 2017 16:54 Simering reper 8 si garnitura dintre capace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Va salut! Spuneti-mi si mie va rog, o marca/model de anvelopa mai buna pentru spate, 190/50/17. R1 din 2003. Merg doar pe strada, nu pe circuit. Eventual un magazin online de unde sa cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Uita de dimensiunea 190/50. E cea mai proasta, greu de inclinat. 190/55 sau 180/60. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Hmmmm, eu acum am 190/55, dar peste tot in acte si pe internet apare 190/50. Ma gandeam ca este mai buna pe 50. Deci caut pe 55? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Eu pe guma de 200 m-am simțit mai bine decât pe 190 pe stradă. .. Dar e posibil sa fie doar confort psihologic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Eu am avut 190/50 la inceput pe motor,iar dupa am pus 190/55 si zici ca am descoperit apa calda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Eu am avut 190/50 la inceput pe motor,iar dupa am pus 190/55 si zici ca am descoperit apa calda ) Cam asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 (editat) Cand o sa pui 200/60 nu te mai dai jos de pe ea (pt circuit) ,pt strada pune daca ai posibilitatea 190/55 sau 200/55 pt janta de 6" Editat Februarie 5, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Băiatul a întrebat de 190/50 pentru ca probabil asa e trecut in talon. E cam greu sa te ierte un polițist când talonul nu corespunde cu ce ai pe motocicleta, celebrul raspuns: asta e legea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 (editat) Daca tine mortis sa incerce un 190/50, ii donez eu unu in stare foarte buna dar de dat banii pe el nu se merita decat daca are idei de a face touring cu motorul ala asa cum am avut si eu.Si la mine in talon scrie la fel si nu-mi bat capu deloc ,imi vad de treba si daca dau de un idiot care imi ia talonu nu e sfarsitul lumii. » Post actualizat in 05 Feb 2017 12:40 @ dori_x Daca vrei un pp 190/50 in stare buna da-mi pm si iti dau numarul de tel de la cineva care poate sa ti-l puna in brate daca poti sa-l ridici din Buc.(eu nu sunt acasa).Nu ma complic daca e nevoie de posta/curieri. Editat Februarie 5, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Discutia e cam inutila pe dimensiuni...PE STRADA,la mers normal(cum merg majoritatea) e absolut ok dimenisiunea din talon.ca pe circuit TE AJUTA alte dimensiuni,e altceva.asa ca,"apa calda" face diferenta pt circuit la forja,nicidecum pe strada la mers semi-touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Eventual un magazin online de unde sa cumpar? Eu as recomanda www.motoemotion.ro Sunt rapizi si au preturi OK Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Da..se schimba acea piesa,dar este ok sa inlocuiesti si simeringul de pe partea cu uleiul ca tot ai ajuns acolo. » Post actualizat in 04 Feb 2017 16:54 Simering reper 8 si garnitura dintre capace. Scuze, reperul 8 ar fi un rulment (bearing). http://www.ronayers.com/oemparts/a/yam/50046967f8700209bc7965a9/water-pump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 (editat) Reperul 9 este simeringul de ulei.. scuze. am notat ce ai nevoie pe poza Editat Februarie 6, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Danke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 la batranica mea din 99 trebuie sa-i schimb cutia de viteze. intrebarea mea este daca potriveste si de pe modelul din 2002+ in manualul de la 99 si 02, este aceeasi poza. sau pana la ce an ar trebui sa ma uit, sa pot sa cumpar linistit fara sa imi dea mecanicul cu ea in cap ca nu potriveste help. ca dau o palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 (editat) 2002 http://www.ronayers.com/oemparts/a/yam/50044a2bf8700209bc790747/transmission 1999 http://www.ronayers.com/oemparts/a/yam/50044226f8700209bc78eb20/transmission. Vad ca pinionul de tr a 6-a este acelasi la ambele modele, e posibil sa se potriveasca macar pinioanele. Daca iei piesa cu piesa, multe au acelasi cod. Editat Februarie 8, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Multumesc Jagi. vad ca pana in 2003 inclusiv piesele au acelasi cod. vin cu palinca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate