Sari la conținut

Detinatori de Yamaha R1

kima
 Share

Postări Recomandate

1. QS ul functioneaza dar nu inca perfect. Sper sa fie de aceasta data o problema de reglaj a schimbatorului sau sa aibe nevoie in vitezele superioare de o intrerupere electronica mai mare.

Incerc intai mecanic si apoi pe soft. Oricum e mult mai bine si softul ma multumeste momentan:)))

2. Chicken Hawk sunt fara discutie cele mai bune incalzitoare pe care le poti cumpara (exclus Mondialele unde nu se stie ce si cum) dar AMA PRO le foloseste la TOP.

Le-am avut luate de noi in 2004 cele de 800$ si le-am vandut clubului LuPo Racing in 2006.

Au fost folosite la 2 curse chiar si in Champ Mondial de Cazacu la 600cc SS si sunt folosite in continoare dupa 8 ani de toti sportivii LuPo Racing. Au meritat toti banii si te sfatuiesc daca poti sa-ti cauti SH uri si sa fi sigur k temperatura este exact ce-ai cerut.

Acum am GPT uri de la Kawamotors care sunt ok dar si le am din 2008 dar poate daca as fi pus 2 randuri pe aceeasi roata ar fi incalzit K cele de la Chicken Hawk.

3. Omu cu R1 din 2003 a uitat sa spuna k era pe cric pe marginea remorcii si nu avea chiar 200km/h cand a venit pisika si a daramat-o :cheers:

Sau o fi parcat-o pe marginea balconului (la o bunicutza)la etaju 6 cu o pisika grasa si chioara...

La cate moto se vand-cumpara moarte si nengropate... Asta chiar e ok k a lasat-o dezbracata.

http://www.racetek.ro/asistenta-scolarizare-informare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mai e unu cu unr1 2008 pe care vrea 2500euro si nu da poze si nici nr tel ci doar adresa mail si zice ca a cazut de pe cric in garaj sau ceva de genul...

Probabil se distreaza si ei sa vada cati cred-viseaza un astfel de pret sau o astfel de minciuna...

Link spre comentariu

hayabusa asta parca are un singur disc de frana pe fata

un motociclist adevarat nu pune niciodata frana, doar accelereaza :grinbandit:

http://stores.ebay.com/RAPUMO?_trksid=p4340.l2563 , ce bunatati! Am pus doar asa, ca sa ne delectam ochii, nu ca ne-ar trebui.

iti bati joc de mine? yoshi pt yama 125$?? :unsure:

Link spre comentariu

Un WE reusit si aici:am fost pe circuitul de karting de la TG Sec. si pe serpentinele patriei

Motorul merge ,se aude si se opreste bine .Sunt multumit

post-19031-0-43049300-1346067220_thumb.jpg

Link spre comentariu

Un WE reusit si aici:am fost pe circuitul de karting de la TG Sec. si pe serpentinele patriei

Zi de Tg Secuiesc. E chiar de 1600m? Cu cit e mai lat fatza de Selena?

Link spre comentariu

Ce-mi place cand vand R1-uri in ipostaze de genul asta... :rolleyes:

:cheers:

Link spre comentariu

Sal baieti :cheers:

Cam cu 50% e mai lat ,asa estimez eu...combinatii stanga dreapta ,asfalt ca in palma..Misto rau pista !Fata de Selena mi-a placut mai mult.

Eu am prins un moment destul de prost in sensul ca asfaltul a fost peticit in 2-3 locuri si aluneca in draci..Propietarul avea o singura grija:sa nu cadem sa nu zgariem...asfaltul :crack:

Link spre comentariu

Sal baieti :cheers:

Cam cu 50% e mai lat ,asa estimez eu...combinatii stanga dreapta ,asfalt ca in palma..Misto rau pista !Fata de Selena mi-a placut mai mult.

Eu am prins un moment destul de prost in sensul ca asfaltul a fost peticit in 2-3 locuri si aluneca in draci..Propietarul avea o singura grija:sa nu cadem sa nu zgariem...asfaltul :crack:

asta se intampla pe Selena cumva? ca si eu am alunecat pe peticele alea.

Link spre comentariu

Neinteresant. Finala e odioasa. Rizoma = lol. Iar motocicleta respectiva a fost alba la origini.

Zircone, ai uitat ca aici e motociclism.ro, nu sbz . Lumea neavind bani de curse, se delecteaza cu accesorii moto, i-si face de lucru lucrind la look.

Stii cum arata motocicleta mea, oribila. Kiler533 o privea destul de neincrezator lunile trecute, a lui arata mai noua ca-n fabrica. Dupa ce s-a dat 2 weekenduri la Selena cu a mea, si-a cam schimbat optica, a mea e reglata mai bine ca a lui, si normal, merge ceva mai bine, si-i place.

Daca nu vii la Serres in octombrie, ma superi.

Editat de JAGI
Link spre comentariu

Serres o sa fie ditamai distractia dpdv financiar. Carene, gume si incalzitoare ... N-am chef sa ma dau iarasi cu morcovu' !

Btw, cum e vremea in octombrie acolo ?

Pai nu tot ziceai pe aici de gume comandate si intirziate? Ca de unde iei incalzitoare, tot zici de n etape ca te prezinti. E cel mai ieftin, 180euro fara curse, de 2 ani merg in oct la serres, e ideal, in jur de 20 grd ziua, mai bine de atit nu se poate. In sept inca e cald acolo.

Editat de JAGI
Link spre comentariu

Da mai, alea au fost Sportsmart-urile. Cu ele am mers la Hungaroring si au fost ok dar cinstit, prefer sa nu-mi tataie posteriorul si la Serres. O sa iau un set de GPRacere.

Deci omul a fost la Hungaro si tace milc. Zi ce-ai trait pe-acolo, cit mai detailat.

Cind tzitziia?

Link spre comentariu