hoflix Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 cateva asa, la repezeala, ca tot admir aici pozele altora, si mi-am adus aminte ca si eu am my ex... aia rosie adica... NightHawk 650sc Chiaptan Planet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Tare...si cazanul si echipamentul...sa le folosesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Frumoase peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Mai mare placerea sa te dai pe acolo. Sa-ti traiasca si mobra, btw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Frumoase locuri . . . esti o persoana norocoasa ca vezi asa ceva "aproape" zilnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 nasimtitule....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 cateva asa, la repezeala, ca tot admir aici pozele altora, si mi-am adus aminte ca si eu am Pozele sunt superbe; dar 'mai superba' este zona; am fost si eu pe-acolo si abia astept sa mai ajung. Sa te dai cu motorul prin California este unul din cele mai bune lucruri care ti se pot intampla.... Te invidiez !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 mmda... superba California intr-adevar.... paradisul bikerilor dupa parerea mea... . drumurile astea superbe, vremea tot timpul insorita (poti merge calare 12 luni pe ani), ocean, desert, padure, munte, de toate sunt ... dar dupa parerea mea adevarata cireasa de pe tort e lane-splittingul LEGAL asta face toata diferenta dintre A STA in trafic ca si cagerii (ro: "conservarii" lol) si A MERGE !! lane-splitting : adica e legal sa mergi printre masini* (oprite sau ba) greu de explicat .... placerea de a depasi masinile (inclusiv sau mai ales! de politie) oprite in trafic dar si teroarea cand o mamacita cu telefonul intr-o mana si rujul in cealalta, stand cu ochii in oglinda si la volanul unui gipan cat casa incepe sa alunece peste banda ta de mers... la modul serios, lane-sharingul salveaza o groaza de timp, benzina si nervi, si se pare ca si statistic vorbind, in "stop and go traffic", e mai safe sa mergi intre masini paralel cu ele, decat intre masini pe aceeasi linie cu ele, riscand sa te faca sandwich adormita din paragraful de mai sus * in anumite conditii.... ==================================== 4 wheels move the body... 2 wheels move the soul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 faine drumuri acolo, imi plac si conservele de acolo(GT negru). in schimb e cam nasoala faza cu men at work fix in curba cu vizibilitate redusa . oricum, spor la km sau mile daca asa ii(le) numeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 mmda... superba California intr-adevar.... paradisul bikerilor dupa parerea mea... . drumurile astea superbe, vremea tot timpul insorita (poti merge calare 12 luni pe ani), ocean, desert, padure, munte, de toate sunt ... dar dupa parerea mea adevarata cireasa de pe tort e lane-splittingul LEGAL asta face toata diferenta dintre A STA in trafic ca si cagerii (ro: "conservarii" lol) si A MERGE !! lane-splitting : adica e legal sa mergi printre masini* (oprite sau ba) greu de explicat .... placerea de a depasi masinile (inclusiv sau mai ales! de politie) oprite in trafic dar si teroarea cand o mamacita cu telefonul intr-o mana si rujul in cealalta, stand cu ochii in oglinda si la volanul unui gipan cat casa incepe sa alunece peste banda ta de mers... la modul serios, lane-sharingul salveaza o groaza de timp, benzina si nervi, si se pare ca si statistic vorbind, in "stop and go traffic", e mai safe sa mergi intre masini paralel cu ele, decat intre masini pe aceeasi linie cu ele, riscand sa te faca sandwich adormita din paragraful de mai sus eu stiam ca e doar tolerat, nu si legal. in NY si in NJ chiar e enforced. oricum, tare tare, hai weekendul viitor impreuna prin san gabriel mountains... uite pe unde am fost eu: /index.php?showtopic=206097 * in anumite conditii.... ==================================== 4 wheels move the body... 2 wheels move the soul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 In Cali e tolerat lane splittingul in sensul ca nu are nici un statut si mai bine sa nu faci cu politia de fata ca iti poti lua amenda. In alte state e explicit interzis, cum zice Bavareaza, NY si NJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 foarte frumos...imagini superbe...da las ca si la mine in wiscounsin ai ce vedea ) ferme:)) bafta si asfalt uscat.. daca vreti sa vedeti neste peisaje in wi 630 339 6574 poate ajungeti si pe aici.. mai vb si io romaneste..mai ma vad si eu cu neste romani:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate