Sari la conținut

Animalele noastre

Postări Recomandate

donez pisica? :laugh: am cautat juma de ora topicul de animale, nu il gasesc, imi cer scuze si poate admin-ul il va muta unde trebuie postul meu. o cheama miska , are vreo 8 luni si nu o mai pot tine. e f blanda, nu are fite si se ataseaza repede de cineva,nu poate dormi decat cu mine in pat.

post-32908-1299345013_thumb.jpg

post-32908-1299345272_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

blue_nightwishX a spus:
inseamna ca o sa ai multi cumparatori in cazul asta :))))

dar de acum,va dormi cu viitorul stapan/stapana :laugh:

Mesaj completat

gata, s-a dat :) sper sa se bucure de ea noua stapana si sa ii fie mai bine :) si sa mai pui poze din cand in cand :D

Link spre comentariu

la cerere :laugh:

o sa mai postez si zilele urmatoare.

PS: sunt tare invidios pe voi, posesorilor de animale. tare mi-ar placea si mie un caine, dar inca un an doi trebuie sa am rabdare..apartament mic, inghesuiala mare :laugh: ...ce sa-i faci..

Link spre comentariu

Foarte drăguț! Am râs bine! Miau!

Îți înțeleg dragostea față de căței Âşi dorința de a avea unul. Nu te întrista, într-o bună zi vei avea Âşi tu un cățel. Până când Nana, cățeluÂşa mea, a ajuns în familia noastră, chiar sufeream că eu nu am un suflețel Âşi mă consolam cu gândul că "încă nu s-a născut cățelul meu". Când ai să poți, vezi la cabinetele veterinare sunt tot felul de anunțuri, donații. :laugh:

lazy a spus:
la cerere :laugh:

PS: sunt tare invidios pe voi, posesorilor de animale. tare mi-ar placea si mie un caine, dar inca un an doi trebuie sa am rabdare..apartament mic, inghesuiala mare :laugh: ...ce sa-i faci..

Link spre comentariu

albatros_călător a spus:
Foarte drăguț! Am râs bine! Miau!

Îți înțeleg dragostea față de căței Âşi dorința de a avea unul. Nu te întrista, într-o bună zi vei avea Âşi tu un cățel. Până când Nana, cățeluÂşa mea, a ajuns în familia noastră, chiar sufeream că eu nu am un suflețel Âşi mă consolam cu gândul că "încă nu s-a născut cățelul meu". Când ai să poți, vezi la cabinetele veterinare sunt tot felul de anunțuri, donații. :laugh:

Sunt multe centre de adoptii prin tara, stau destul de des cu ochii pe http://www.adoptiicaini.ro/ ba mai mult, ma anunta si pe facebook de cate ori apare vreun catel la donat in cluj. Mai mult rau imi fac ;))

Mesaj completat

ma gandeam la vara, cand o sa am timp liber, sa fac si niste munca voluntara pe la canise sau centre de adoptii, macar asa o sa apuc sa petrec mai mult timp cu cel mai bun prieten al omului

Link spre comentariu

ÂŞi eu sunt clujeancă. Când vei putea să ai un cățel Âşi dacă doreÂşti, pot să întreb pe la cunoscuți. Dacă nu găsim, găseÂşti, o Âşansă mare e la cabinetul doctorului Andrei Timen, pe strada BrâncuÂşi are cabinet. Dânsul, un medic de excepție, dar Âşi un om tare de treabă, te-ar putea ajuta. Eu cu cățeluÂşa mea din Zorilor merg la el Âşi Âştiu că ani la rând a ajutat persoane să-Âşi găsească un cățel. O altă pistă e la Facultate-Agronomie, loc unde e posibil ca vara să te poți ocupa de căței.

Dacă doreÂşti Âşi când doreÂşti, ai sprijinul meu cu mare drag.

lazy a spus:
Sunt multe centre de adoptii prin tara, stau destul de des cu ochii pe http://www.adoptiicaini.ro/ ba mai mult, ma anunta si pe facebook de cate ori apare vreun catel la donat in cluj. Mai mult rau imi fac :laugh:)
Link spre comentariu

lazy a spus:
la cerere :(

parca este motanu meu :)

post-59487-1301051094_thumb.jpg

Link spre comentariu

sailordana8 a spus:
Hayabusa poze noi.. :)

Mie personal imi place aia de la antrenamentul special ops din copacii din fata blocului :laugh:

Ce-a crescut nebunaaaaa :(

Mesaj completat

Cap0ne a spus:
Up :P

Geniali cateii tai ! Iar pozele...jos palaria !

Mesaj completat

Mie mi-a murit Dixu acum 2 saptamani .... :)

post-4366-1301141610_thumb.jpg

post-4366-1301141617_thumb.jpg

post-4366-1301141624_thumb.jpg

Link spre comentariu

pantera a spus:
Ce-a crescut nebunaaaaa :laugh:

Mesaj completat

Geniali cateii tai ! Iar pozele...jos palaria !

Mesaj completat

Mie mi-a murit Dixu acum 2 saptamani .... :(

Da..are deja 3 kile si ceva :) in curand facem 8 luni..

Imi pare rau de Dixu tau :) Macar a trait cativa ani buni? Dupa poze pare destul de tinerel saracu...Ce a patit?

Editat de sailordana8
Link spre comentariu

pantera a spus:
Mie mi-a murit Dixu acum 2 saptamani .... :laugh:

Sorry... :( Stiu ca e nasol. Parca nici nu mi-as mai lua potai pe langa mine la gandul ca momentul ala vine la un moment dat. Dar nici nu poti sta fara dupa ce te-ai obisnuit cu o blana d'asta prin jur :)

http://bogdanmarcu.blogspot.com/2007/11/in-memoriam.html

Link spre comentariu

Cap0ne a spus:
Sorry... :) Stiu ca e nasol. Parca nici nu mi-as mai lua potai pe langa mine la gandul ca momentul ala vine la un moment dat. Dar nici nu poti sta fara dupa ce te-ai obisnuit cu o blana d'asta prin jur :D

http://bogdanmarcu.blogspot.com/2007/11/in-memoriam.html

:baldy:

RIP dear friends...pentru toti cei care au pierdut un sufletel candva

post-35081-1301334163_thumb.jpg

Editat de sailordana8
Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Vizitator sarpente

Salut!

Pentru cei care iubesc animalele, am de dat 4 dopisori (adica 4 puiuti de pisica) foarte dragalasi, nascuti pe 1 aprilie 2011. Sunt de rasa pura maidaneza, dar compenseaza ca s frumosi foc. Sunt 2 baieti si 2 fetite, si vor fi intarcati cam intr o saptamana. Eu mai am o pisica si pe mamica lor, care s a adoptat in casa, unde a si fatat.

Pentru doritori: george_yamaha3yf@yahoo.com.

Mesaj completat

Salut!

Pentru cei care iubesc animalele, am de dat 4 dopisori (adica 4 puiuti de pisica) foarte dragalasi, nascuti pe 1 aprilie 2011. Sunt de rasa pura maidaneza, dar compenseaza ca s frumosi foc. Sunt 2 baieti si 2 fetite, si vor fi intarcati cam intr o saptamana. Eu mai am o pisica si pe mamica lor, care s a adoptat in casa, unde a si fatat.

Pentru doritori: george_yamaha3yf@yahoo.com.

post-62447-1303849996_thumb.jpg

post-62447-1303850038_thumb.jpg

post-62447-1303850465_thumb.jpg

Link spre comentariu