Sari la conținut

Animalele noastre


Postări Recomandate

Si...animalutele mele :lol:

cei doi papagali Poly&Coco (fetita-galbena) - (baietel-albastru) :(

 

sunt tare dragalasi! dar ma oftic pt ca ai mei sunt cam zapaciti! nu au stat niciodata asa,pe umar; ii mai pacalesc sa manance din palma,dar mai greu :(

Iote si grasanu meu - CoCo :lol:

ia-i si lui o pereche, sa nu mai fie singur ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Holy ...ce e asta??? tarantula...? interesant sa pui o asemenea vietate la categoria" hobby" :(

Eu am oroare de chestii din astea care "colcaie" astfel ca...Dar tie daca iti plac bafta in continuare..Haida care are un piton, ceva..

Eu raman la catel :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si iar mandra mea. Care deja are 11luni si "doar" 60 kg :( . Cand ajung seara acasa nu mai imi scot casca din cap decat dupa ce ii trece bucuria, ca da cu mine pe jos :(

post-40715-1225355540_thumb.jpg

post-40715-1225355548_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

capone, daca vrei un cavaler pentru mandra ta, sa stii ca am un prieten cu mascul pe nume tyson (la betie ii spunem ionut). da-mi semn daca esti interesat de inmultirea familiei.

Merci mult de info :(

O mai las sa creasca putin, probabil la a 2a sau a 3a perioada de calduri o sa ii dau voie la baieti :( Daca e ceva, dau cu pm-ul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si iar mandra mea. Care deja are 11luni si "doar" 60 kg . Cand ajung seara acasa nu mai imi scot casca din cap decat dupa ce ii trece bucuria, ca da cu mine pe jos

:) @Cap0ne, sper ca nu te superi, dar Maya ta mi-a stat pe desktop muuulta vreme, cand era bebe, si uite ca acum a ajuns iar pe el. :D E frumoasa foc! Sa-ti traiasca si sa te faca fericit in continuare! By the way, primesc la anu', de ziua mea, un pui de-al ei? :laugh: Pup-o pe "nasuc" din partea mea! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne fereste, de ce sa ma supar ? :laugh: Multam fain de urari. Iar cand m-o lasa spiritul patern sa o dau pe labele vr'unui dulau, te servesc cu o potaita mica cu cea mai mare placere :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

astea nu colcaie :laugh: ca nu-s gandaci.sunt niste tarantule simpatice si interesante.

 

Am o curiozitate: tarantulele se manifesta vreun pic asemenea unui "pet"? Te simt, te recunosc? Sunt curioasa, pt ca si despre reptile si neamurile lor se spune ca nu au afectiune, insa iguana mea a dezvoltat niste comportamente ciudate, care seamana izbitor cu raspunsul la chemarea stapanului sau la mangaierile lui. Si nu are legatura cu caldura degajata de corpul meu (mai nou, umbla prin casa si ma cauta...)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu.tarantula nu este un pet care trebuie mangaiat.de obicei difera comportamentul in functie de specia tarantulei.sunt si specii de tarantule care pot fi tinute in mana, dar nu trebuie sa le atingi cu mana ci sa o lasi sa mearga ea pe mana ca si cum mana ta ar fi substratu.iguana este un pet care se domesticeste sa zic asa.daca te joci in fiecare zi 5 minute cu ea nu mai este agresiva.urmeaza sa-mi cumpar si eu o iguana si un cameleon da momentan raman cu tarantulele care sunt superbe.pentru mai multe informatii poze si alte chestii despre tarantule dar si despre iguane si alte animale exotice, poti intra pe forumul de tarantule.

Editat de shogun
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:)) bravo am si eu o gagica corcitura de bullterrier cu amstaf...da nu stiu sa bag poze sa ma laud si eu cu "nenorocirea" mea :laugh:

 

 

baga poze mane, sa vada si ochii mei ce-a iesit acolo... sper c-a luat personalitatea bullterrierului...

 

cainii periculosi au dat iama-n copii... a iesit macel acolo...sarmanii caini... :laugh:

Editat de betzigash
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa iti traiasca..sunt cainii mei preferati dupa bulldogi englezi..as baga poze dar nu stiu cum :disappointed:

 

 

cand dai reply dai browse, alegi poza dupa care-i dai upload. poza sa aiba 800x600 cel mult, sa o poata uploada

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Salut!

Am nevoie de putin ajutor, sa va explic: acum 2 saptamini se tot auzeau mieunaturi prin curte la firma unde lucrez (e la curte, 2 case si un atelier). Ies afara si vad o pisicuta care statea saraca pe gardu cu vecinu si mieuna de zor si ciinii vecinului si ai nostri se lingeau pe bot si se uitau lung la ea. Suflet milostiv o recuperez de pe gard, inchid ciinii ii dau de mincare de baut etc si ii dau drumu pe casa cu gindu ca o pleca intr-ale ei...Ti-ai gasit! Deci de 2 saptamini avem pisica pe acoperis...Toate bune si frumoase...ziua nu stiu sigur ce face ca nu prea stau prin birou, cind vin dimineata ii dau de mincare, la prinz mai trec pe la firma ii mai dau de mincare, seara cind plec acas iar mincare si cit timp dam drumu la ciini prin curte sta cuminte sus pe case...Intre timp i-am facut si o cutie pe acoperis sa nu o ploua si sa ii tina de frig la iarna. Problema mea e urmatoarea: vreau sa o castrez luni si pentru ca pe acoperis nu o pot lasa operata, inauntru nu stie sa faca la ladita ca e salbatica si nu ma lasa sefii sa o tin deci inauntru, am nevoie de o cusca mai mare (nu din aia de transport) gen alea de la azilele de animale de pe Animal Planet sa o tin pe hol la firma 3-4 zile pina ii trece operatia si pe urma ii dau drumu iar pe acoperis. Are careva asa ceva?! Sau alta idee...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...