Jump to content

george05

Super Membru
 • Content Count

  6,766
 • Joined

 • Last visited

About george05

 • Rank
  ride slow...think fast...life is short..live it

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  baia mare
 • Motocicleta
  YZF R1-Gremlin
 • Numar Moto
  2 x ZRO
 • Club
  NU,multumesc...

Recent Profile Visitors

3,286 profile views
 1. Problema e ca pt al meu 690 nu au piesa respectiva sau nu o găsesc eu. La mine e dot 4.0 sau 5.1. O să-i scriu eventual lui @stulewa sa vad dacă nu m-ar putea ajuta el. Pt ca am un sentiment ca nu va merita sa ma duc 700km dus întors pt a schimba cei de la reprezentanta o garnitura de 5eur. Oare bucata lipsa din poza 1 sa fie caua pierderii de lichid? Nu am mai desfăcut un cilindru receptor pana acum, dar as zice ca interiorul ala nu e complet.
 2. Buuun. Am trimis mail celor din Kosice de unde am luat motorul. Aștept sa vad ce spun ei, motorul fiind în garanție, apoi în funcție de răspuns vad dacă iau de la Oberon una alta. Nah, și eu am un amic cu 525exc care mai rămânea fără, și ma ducea gândul la "e ktm, e normal sa piardă chestii". Nu sunt prea mers pe la biserica, doar pe doi dintre ei ii cunosc.
 3. După încă o tura, alte păreri. Legat de anvelope... 2.0 presiune fata/spate și se simte impecabil. A apărut și prima "problema". După ce am făcut 100km pe serpentine, ritm alert, aproape de casa am tras și eu de ambreiaj pt maxim a 5a oara de la începutul zilei, și surpriza : maneta era moale de tot și se mișca în gol. Nah, zic, asta e, ajung oricum acasă ca nu am nevoie sa acționez ambreiajul, QS este. Ajung acasă, primul lucru desfac căpăcelul de la pompa de breiaj. Aproape gol! Am coborât doi sfinți, umplur cu lichid, totul în regula. Pana acum am avut doar motoare cu ambreiaj pe cablu. E normal sa ramai fără lichid în pompa după 3500km?
 4. Stai liniștit, ma afectează mult mai mult când vad o pasare ca se lovește de geamul de la bucătărie decât jignirile/judecățile subtile sau nu date de indivizi de pe forum. Pardon, ce e aici nu ma afectează deloc.
 5. Păcat ca nu percepi o taxa pt asa zisut tău intelect. S-ar găsi destui empatici să-ți achite. Tu, în istețimea ta, nu sesizezi diferenta intre "mi se rupe" și "ma bucur"? Ca și asa faci pe atoate-stiutorul forumului.
 6. Da, ai dreptate. Uitasem ca cititul printre rânduri și dorința de a avea dreptate întotdeauna îți sunt foarte familiare.
 7. Da da, este! Saptamana ce vine ma ocup eu personal și am un feeling ca o să-mi dea cu plus. Trimit berile prin curier rapid sau posta romana? Le vrei reci sau calde?
 8. Nu mi-a scăpat nimic de mic, fii fara griji. Doar ca eu recunosc ca nu prea ma interesează când o mierleste unul sau altul în acest fel. Spre deosebire de marea majoritate de pe forum care sunt empatici pana la Dumnezeu și înapoi din spatele tastaturii, pe când, în viața reala... Sunt empatic cu cine merita empatie, nu cu oricine. Nu sunt nevoit sa tratez "psohopatia mea", diagnostic dat pe forum de cei mai empatici indivizi. Sesizezi ironia și ipocrizia? Felul în care judeci subtil ție nu iti da de gândit?
 9. Repet, mersi de sfaturi. Las' ca e buna lalaiala pe tocpicurile de accidente. Nu prea cer ajutor, spre deloc, pe forum, dar acum pt ca nu am avut vreme sa umblu cu motorul în mai multe părți, am zis ca postez. O sa ma abțin de acum înainte, voi continua cu lalaiala pt alte(majoritatea) topicuri inutile. De la 150ron in sus ședința. Iti dau niște numere de telefon? Psiho-vulcanizator nu este, dar este vulcanizator-psihoterapeut-politician. Am întâlnit unul chiar ieri. Nici eu nu am o problema cu mobra mea, oricum verific tot ce se poate verifica rapid, înainte de fiecare ieseala serioasa. Postasem pt amicul meu în ideea ca eu nu am întâlnit asemenea problema. Dar se pare ca unii considera ca e lalaiala deranjati de faptul ca se continua discuția după câteva sfaturi.
 10. @goe 75 nu am spus nimic de rău, dacă am făcut-o îmi cer scuze, mi-a scăpat. Doar ca nu am nici un pic de compasiune în multe cazuri, ca și cel de fata. Da știu, m-au catalogat unii pe aici "psihopat". Nu am o problema cu asta. In cazul de fata sau în cazuri asemănătoare nici măcar nu ma mișca tragedia omului, doar îmi pare rău pt cei rămași în urma lui. Cum spune @Silver Arrow, nu am cum sa simt ceva pt ala de baga goneta in localitate. Ma bucur doar ca nu a luat pe cineva cu el, de pe marginea drumului. Eu nu am FB, doar ce vad aici postat. Dar la cum arata mobra aia nu tre sa fii savant sa iti dai seama ca băiatul ii rupea gura la impresie artistica. Prima curbă? Zbuf. Hai ca uneori ne dam cu părerea fix din burta, dar în cazul asta(sau altele asemănătoare) și o baba din vârful muntelui care nu știe ce e aia motoretă, poate trage o concluzie apropiata de realitate. Eh, ca răstignirea pe forum e o îndeletnicire în adevăratul sens al cuvântului, asta e alta discuție.
 11. Chair iti pasa ție sau unui necunoscut ce s-a întâmplat? Ghinion e ca când te verși pe "zeama, ulei, nisip" la 30kmh nu cand îți favi mobra bucăți bucatele nu cand rupi norma și nu mai rămâne nici cacao de analize din tine și motor.
 12. Pai e topic dedicat nu? Nici când se povestește mai mult la subiect nu e bine? În fine... Mersi de posturi și sugestii.
 13. Haha! Tareee de tot. Mama ce aglomerație era acolo acum 10 ani.
 14. +1 Probabil a și trăit aiurea și degeaba pana la vârsta asta.
×
×
 • Create New...