Jump to content

george05

Super Membru
 • Content Count

  6,476
 • Joined

 • Last visited

About george05

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  baia mare
 • Motocicleta
  YZF R1-Gremlin
 • Numar Moto
  2 x ZRO
 • Club
  NU,multumesc...

Recent Profile Visitors

2,817 profile views
 1. Probabil faptul ca pretul cu baterie noua e mai mic decat cel cu bateria veche.
 2. Nu iti fa griji, apare el din nou si umple paaaagini intregi spunand acelasi lucru la nesfârșit, adevărul suprem bineinteles.
 3. 6.25L/100Km zici ca e mult. Atunci ia in calcul toate variabilele posibile din ziua aia(tenperatura, vant, presiune anvelope, etc) si vezi unde e diferenta.
 4. Aaaaa, hahaaaa! Am înțeles. Bafta la vanzare!
 5. Cum ți-ai dat seama ca nu te impaci cu pozitia dupa o perioada scurta din moment ce motocicleta nu e înmatriculată? Întreb si eu.
 6. @goe 75 Mersi mult. Nu suna rau deloc. Astept o confirmare și eu sa vad daca am voie sa montez pe motor evacuarea aceasta si daca primesc "acceptul" o comand și eu. Ma mira faptul ca au aceasta toba dedicata modelului meu( KTM SMC R 2019) tinand cont ca motorul e cam fitos cand vine vorba de evacuare si se zice ca "accepta" doar Yoshimura dedicata(1200eur), si ca doar Yoshi produce evacuare care nu necesita alte intervenții in soft si nu numai. Mersi mult!
 7. Urci o filmare cu sunetul @goe 75 cand ai vreme, daca te rog?
 8. A fost concurs de cautat asfaltul cu cotul?
 9. Am inteles. Eu am avut M(58 bostanul) si am probat si S. Nici o sansa de potrivire. Poate daca esti pe inceput de marime, adica 57 si porti un S lasat, merge. Nu era de interes, doar curiozitate.
 10. Michel nu e la prima "experienta" de acest gen. "Vorbeste lumea" pe la noi pe aici ca ar fi fost amenintat cu pistol, cu alte cele, amenintari. Aduce omul anual straini care ragalesc padurile din zona Baia Mare de zici ca sunt competiții internaționale. Nu stiu in ce masura mai calca pe proprietati private (in trecut destul de des). Cat despre telenovela creata, @XaeLmentine suspansul intotdeauna.
 11. Deci... Ai doua casti xr1100, una XS alta M. Zici ca ambele merg si pe S. Nu prea pricep cum vine asta.
 12. La 1.80 ai mei si niște genunchi/tibii de parca-s facut din plastelina, sigur nu merg. Mai important la asemenea protectii zic eu ca sunt niște masuri in zona piciorului "vizata" de protecție.
 13. @l.u.v pffff... Speram sa nu fie asa "calda" experienta desi m-am cam prins dupa formulare. Însănătoșire grabnica si grija la recuperare!
×
×
 • Create New...