Jump to content

george05

Super Membru
 • Content Count

  6,655
 • Joined

 • Last visited

About george05

 • Rank
  ride slow...think fast...life is short..live it

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  baia mare
 • Motocicleta
  YZF R1-Gremlin
 • Numar Moto
  2 x ZRO
 • Club
  NU,multumesc...

Recent Profile Visitors

3,121 profile views
 1. Haha, să-ți fie de bine iesirea. Am aflat si eu anul trecut cum e sa faci 20km in 2 ore cu 690 SMC-R(2019) cand i-am testat veleitatile pe Off. Sa va purtati sănătoși.
 2. Nu sunt animalele mele, dar consider ca e ok sa postez aici. Mi-au inseninat ziua de ieri. VID_20200330_194737.mp4
 3. Diaree verbala dovedita. Sau, scrii de pe telefon in timp ce faci mancare?
 4. Si gata,de acum poate sa inceapa sezonul,totul pus la punct,toate cele verificate. Ne vedem la anul.
 5. Mii de scuze. Pret... Negociabil. Pana mea, nu știu de la cat sa pornesc cu negocierea fara sa creada lumea ca ii trag in piept. Sa zicem 250eur pret de pornire cu negociere in sus in functie de gradul de disperare al eventualului cumparator? E ok? Locatia... Nu o pot divulga in pare rau, mi-e frica sa nu afle autpritatile ca incerc sa fac un ban cinstit si eu. Modalitate de contact e trecuta in anuntul inițial. Actele... Nu fiti cârcotași, e problema mea cum am facut rost de ele. Poze mai clare... Nu! Ori mergem pe încredere ori doar ii fac in ciuda eventualului cumparator. Hai mai oameni buni, prea multe detalii vreti in aceste grele vremuri. Sa fim uniti! @P T R: omule bun, daca reparam acum EU plita, tu in Oradea ramaneai fara curent. Un pic de decenta te rog.
 6. Vand manusi chirurgicale. Folosite doar la pregatirea motorului pt noul sezon. Cu urme de ulei, grund si vopsea. Nerupte, stare buna. Pret negociabil. Accept si schimburi. PS important:nu sufar de nici un virus, doar unele abateri de la normele de normalitate la nivelul mansardei. Modalitate de contact... Oricum e bine, eu nu sunt in carantina.
 7. Hart(goldenul) inca nu stie ca Sky e maestru shaolin in durere-n basca.
 8. Pt cineva "interesat" cam slaba documentarea pre-achizitie. Pai nu pt asta isi iau majoritatea mobreta? Hmmm... PS:primul lucru cand am adus SM-ul acasa, in prima seara, am dat jos scaritele pasager. Dar ma proptesc de ras cand vad cate-un "hooligan" cum cara el câte-o pipita pe pseudo-saua pasager.
 9. Probabil omul nu vede scaritele pasager. Cum ai facut descoperirea asta oare?
 10. Nu e nici o suparare. Doar pt mine l-am făcut. Mie să-mi placa, nu? Scutul da, va fi negru dar nu am avut vremea lui. Stickerele sunt defapt un colaj mare cu poze care pt mine inseamna ceva si doream sa le fac la un moment dat pe un motor, deci nu-i nici o suparare daca cineva considera ca e tiganie. E colant peste carenele/stickerele stock, dar in mod cert stock "la design" nu va fi cel putin cat ramane la mine(nu mi-a placut de la început "desenul stock") . Numai de bine! PS:si eu doar întreb, in afara de yt, ai vazut vreun 690,acest model? Sunt curios chiar daca a ramas in continuare singurul din Ro. Ca sa fiu si mai injurat de tigania mea de mobra, in sfarsit am adus-o acasa pe roti. Mai lucram si aici, și poate vine in cele din urma si primavara. Work contiues as spring is here. Si,a fost scoasa jucaria la un scurt test drive de vreo 100km de drumuri secundare sa vedem daca ramane fara vreun surub,daca evacuarea face galagie,verificari de rutina. Pana acum totul pare in regula. Din pacate cu criza lui peste,circuitul se pare ca se va lasa asteptat.
×
×
 • Create New...