Jump to content

george05

Super Membru
 • Content Count

  6,392
 • Joined

 • Last visited

About george05

 • Rank
  ride slow...think fast...life is short..live it

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  baia mare
 • Motocicleta
  YZF R1-Gremlin
 • Numar Moto
  2 x ZRO
 • Club
  NU,multumesc...

Recent Profile Visitors

2,741 profile views
 1. Fiecare la racoare pe unde apuca, dupa o tura de nervi cauzata de pisica vecinilor. Care e cea mai a naibii si kamikaze pisica pe care am văzut-o vreodata. Se aseaza tacticoasa la 1 m de gard, in vazul "bestiilor", cat sa ii stârnească.
 2. Buuun. Daca nu s-a vandut cu pret fix in scadere, chiar e buna strategia de a fi pretul fix în creștere cu "introducerea" in pret a consumabilelor. Beton tehnica!
 3. Vorba unui clasic in viata. O dai din Cola-n Fanta. E troll probabil la pubertate si se plictiseste teribil pe acasa.
 4. Nu nu, aia cu rar ul si valoarea db.
 5. Se misca bine dracia, desi in rodaj inca, se simte incredibil de bine pe serpentime. Parca acolo s-a nascut.
 6. Lăsați-l oameni buni in filmul lui pe @Method. El habar nu are ce inseamna de fapt feedbackul unui pilot si dezvoltarea in sine a unei masinarii de curse. El e metodist(pt cei care isi aduc aminte școlile pre-Ceausescu) si atat, nu pricepe nici macar 5% din realitatea curselor. Nu face altceva decat să se tina cu dinții de niște idei(imbecile de altfel) pe care si le-a creeat singur din putinele franturi de logica pe care le pricepe. Ii dati prea multa apa la moara si din păcate nu are inca pe lunga sa lista de ignore, suficienti useri incat sa nu mai vada absolut nici un reply.
 7. Nisip, balega, ulei, etc... Orice motiv e bun doar sa nu fie motociclistii de vina.
 8. Nu e nici un punct pe i. Sa mergi tare pe strada e una(un etalon aberant si nedefinit) iar pe circuit e altceva( mediile de viteza as spune ca sunt minim duble fata de stradal, logic de altfel). Poti fi racheta pe strada și la fel de racheta pe circuit. Sau orice alta varianta. Buuut, safety first iar la acest capitol pe strada, siguranta de fapt e norocul. Adica o iluzie... E foarte bine ca tot mai mulți întra si gusta circuitul, dar din păcate (părere personala) nr de noi posesori de plastic il depășește covârșitor pe cel al celor care intra pt prima data pe circuit. Si la mai mare tururor. PS:mie personal mi s-a parut chiar usoara obisnuiala cu circuitul, părea ceva mult mai natural decat slalomul printre cretini.
 9. Ambreiaj+volanta si arcuri spate schimbate la 113.000 km? Asa slabe sunt componentele pe aceasta masina? Pfff... Bafta la vanzare!
×
×
 • Create New...