Jump to content

george05

Super Membru
 • Content Count

  7,020
 • Joined

 • Last visited

About george05

 • Rank
  ride slow...think fast...life is short..live it

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  baia mare
 • Motocicleta
  YZF R1-Gremlin, KTM 690 SMC R
 • Numar Moto
  2 x ZRO
 • Club
  NU,multumesc...

Recent Profile Visitors

3,998 profile views
 1. Asta și Phillip Island...ce locații incredibile. Frumos și desenul, pare cursiv.
 2. Eu sunt sănătos cu spatele dar am avut o perioada de dureri din cauza tenisului meu. Pe SM nu ma durea deloc, doar după ce ma dădeam jos. Cursa lunga a suspensiei plus restul geometriei zic eu ca e pro-cei cu probleme la spate. Am făcut un test pe un mt09(nu sp) și sincer nu cred ca e ok pt spate bulit. Cursa scurta la amortizor, poziție dreapta, poc poc șocuri în coloana. Dar vezi tu.
 3. Cu plăcere, oricând. Încă un PS... Merita banii o asemenea jucărie doar dacă o iei fix pt asta, o jucărie care-ți produce o stare de bine, zâmbete de-ți crapă obrajii și distracție în permanenta de la 10kmh. O jucărie cam scumpa dacă e sa gândești 100% rațional. Dar nah, e moto, irationalul și sufletul primează.
 4. Man, sincer... Acum după 2 ani de la achiziția 690-ului meu, spun sincer ca da. Eu personal am tot cautat un sh pana în 7000eur(ori 690 ori 701,nu conta). Și nu am găsit nimic pe placul meu la vremea aceea. Ajungeam în zona a 8k cu el acasă. Pai, am mai pus ceva bănuți și l-am luat de nou. La 6-7k un 690 sau 701 nu cred ca se găsește acum (întreg și complet funcțional, ne abuzat animalic). E prea mica diferența reala între 690/701 sh și nou ca să primeze un sh. E doar părerea mea dpdv financiar și rațional. Nu înseamnă că am și dreptate. PS:familia Biriș m-a ajutat/as
 5. Eu pe Shark RSR2 și pe Shark RACE R PRO CARBON, am reglat vizierele fără nici un eveniment nefericit. Viziera nu mi se pare a fi casanta deloc,în schimb locașul în care întra șurubul de reglaj, DA. Cu ambele căști am făcut peste 50k km combinat și singura data când am reglat viziera a fost când am cumpărat fiecare dintre căști. Noroc.
 6. Am și eu un Cannondale profi(un amic downhillist mi-a rezolvat-o) și fac diferența între ceva ok și grisine. Dar nah, nu zic, poate ar fi ok. Dar cea Cross pare ce trebuie, am și văzut astăzi una de băieți tot la acești bani și mi-a plăcut. Probabil în seara asta fac comanda. Mersi frumos. Yeah, prin parc și pe drumuri forestiere super lejer prin zona mea. Mersi frumos, bune ponturi. Acum sa vedem care ii place mai mult. Ai punctat la sfârșit bine, tre sa fie și frumoasa. Atât buget am alocat, nu e problema dacă e prea mult, prea puțin sa nu fie.
 7. @Mariusik85 absolut adevărat! Se întâmplă, nu e drama. Pe mine ma amuza doar cei ce dau atâta importanta, atenție, timp unui accident moto care e absolut "normal". Plm... Mergi pe moto, auto, camion, shit happens.
 8. Mda... Cotețul meu de mașină a fost nenorocit de gheata acum vreo 2 ani. De stunci puteam "să-mi dau dauna totala pe RCA-ul" altora cel puțin de 2 ori/zi pe acest considerent:se uita daca vine ceva, se uita în ochii tai și pleacă. Și la noi aici în zona, nu pleacă iute, ci asa, "pe întins". Din fericire am simțul autoconservarii mult prea dezvoltat și nu ma lasă să întru în plin în câte unul. Eventual să-l și fac pachet. @Mariusik85 In cazul de fata, pana și eu care în general "arunc cu noroi" în motocicliștii "rachetă sol-sol", consider ca șoferul mașinii a greșit. Lasă part
 9. Mersi de hint. Nu ma pricep la biciclete, dar am văzut bita asta "pe viu" și furca aia mi se părea ca e făcută din grisine. Repet, nu vreau fițe, dar nici sa I se rupă doamnei sub fund când n ureuseste sa frâneze înainte de vreo bordurica de 3cm înălțime.
 10. Uite @easy ride on! ca exista și motociclete care nu se împrăștie la impact. Ce chestie, așa-i? Să rămână fără ochiul cu care NU s-a uitat ar fi mai potrivit.
 11. Neața bună. A văzut-o și a zis ca arata ca un OZN, deci din păcate pas. Mulțumesc frumos.
 12. Prostia și domnia întotdeauna se plătesc. Da, corect asa e. Pe fata am S21F și pe spate S21R. Plm s-a uitat pe spate pana acum. Ca doar nu ma uit în urma. Bun. Învățăm cât trăim. Indicele R și F, uitându-mă pe site-ul bridgestone sunt indici de montaj. Bun. Niciodată în 18 ani de motorit nu m-am uitat la acest aspect, pt ca întotdeauna cumpăram set. Nah... Învățăm. Deci s22 va fi următoare anvelopa. Măcar mi-am învățat lecția. Un mic detaliu. Acum 2 ani la lansarea modelului meu de moto, Bridgestone+KTM făceau reclama noii anvelope gândit
 13. Pt ca o bicicleta simpla și decenta calitativ pare a fi mai greu de găsit decât o mașină exclusivista, ma gândesc sa măresc șansele de a găsi una. Asa ca fac topic în speranța că vreun moCiclist are vreun atelaj nemotorizat pe doua roti de care s-ar despărți fără păreri de rău și livrat prin curier. Doamna mea(167cm înălțime fără tocuri) ar avea nevoie de o bicicleta MTB cu cadru de fete, de ala cu "ruda mai jos"(deh nu ma pricep la biciclete), rezistenta(doamna nu prea le are cu bicicleala dar s-a saturat sa alerge după mine și fiumio, noi calare la pedale). Bita sa fie câ
×
×
 • Create New...