MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 4 Domeniul preferat... patul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 5 Lafaindu-se in asternuturile curate 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 6 Lafaindu-se in asternuturile curate 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 7 Lafaindu-se in asternuturile curate 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 8 dormind in fotoliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 9 Relaxare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 10 In asteptarea berii... promise ca recompensa pt sedintza foto care pica numai bine pe caldura asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 11 Multumirea pt faptul ca v-am prezentat-o!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Cat te iubesteeeeeeeeeee e o scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Am si eu niste poze cu 2 pisici parasiti de mama lor pe care i-am ingrijit pana s-au intrebat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Am vrut sa spun :intrenat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 (editat) Am si eu un bichonel maltez(mai exact o ea),in varsta de 6 ani facuti pe 14 feb.,care e o rasfatata si jumatate cu mofturi,scheme si figuri si fara de care nu stim ce ne-am face(Laura&eu). Din pacate nu am posibilitatea postarii unei poze cu Cindy dar o sa incerc sa pun o poza care am gasit-o pe net,si pe care am salvat-o tocmai pentru ca seamna cu ea(Cindy are blanita mai maronie-cacao cu lapte-) si la fel ca in poza se sperie de pisici deoarece majoritatea sunt de talia ei.(prinde curaj sa le alerge,doar daca e unul din noi pe langa ea -ce tare-i atunci!-) P.S.: imi cer scuze ca nu am pus poza ca toti ceilalti,nu vreau sa jignesc sau sa fac misto,dar n-am nici cu ce sa scanez si nici foto-digital Editat Iunie 21, 2005 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Ea e Mitzuco Garlene si noua ei jucarie E cea mai lenesa matza pe care am intalnit-o vreodata, nu se misca nici daca e sa calci pe ea! In schimb isi stie numele si daca o strigi raspunde si vine la tine E simpatica foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Prezint lumii cu mandrie: 2 tomberonieri. Varianta negru: Lili este furata de la bunicul meu care o altoia cu batzul cand trecea pe langa ea. Varianta alb cu negru: Puricel, desi e fetita tatal meu a zis ca i se potriveste f bine numele, tinand cont de sutele de purici care ii avea cand am adus-o de la work. A fost puiul napastuit care mama nu a vrut sa il hraneasca si selectia naturala a facut-o tatal meu care a adus-o acasa. Bineinteles, a crescut de jumatate ca si inaltime, are labutze de 2 ori mai mari decat normal dar e desteapta foc. Si vb cuiva e a noastra...a familiei cum o fi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Temporar aflata la mine in curte: o catzelusha de la fabrica, care a fost calcata de un sofer, tibie rupta. Am dus-o la doctor, tija in picior mai are de stat cu ea pana la sfarsitul lui iulie si dupa aia e ca noua. Unul din cei mai expresivi catei care i-am vazut vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Pisica mea m-a pricopsit cu 6 pui, care mai au de stat la mine 2 sapt dupa care merg la noii stapani. Cat a fost pregnanta a papat matza asta o carutza de mancare. M-am mirat...Dar puii sunt bestiali:) 2 albi puri, unu gri... si restu colorati cum se vede. Ce mai:) Sunt mandra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Sunt minunata toate animalutzele tuturor. Castravete cand face pui pisicutza ta persana ma inscriu si eu la unul alb. E bestiala matza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 (editat) "Am" si eu o catelusa....dar nu este a mea....Este a parintilor prietenei mele (inca nu este sotie )...... Nume: Lizuca Marca: Bichon Maltez Miloaga!!!! Tiganca!!!!! Cersetoarea!!!! Editat Iunie 23, 2005 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 (editat) Inca o poza.....Inainte de plimbarea de seara, cand era mai frig afara... Editat Iunie 23, 2005 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Imi place sa o smotocesc si s-a atasat de mine..... Imi plac animalutzele voastre.....Sunt simpatice foc....Sa va traiasca!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 hai sa pun si eu poze cu unele dintre animalele mele! scuzati moaca mea dar eram rupt de beat dupa cum o sa va dati si singuri seama! primul e martin, un maidanez f. frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 tot martin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 nu v-as dori sa va muste chiar si cu mama cizmelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 missy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate