cristidb Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Si pentru ai mei a fost prima zapada. Eu am muncit sambata toata ziua sa le fac casuta, sa nu cumva sa le fie frig, cu un covor inauntru si tot confortul. Toata noaptea ei au alergat dupa fulgi si s-au tavalit in zapada. Era dimineata zapada batatorita in toata curtea si iesea abur din ei de atat alergat. Sunt disperati dupa zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Si pentru ai mei a fost prima zapada. Eu am muncit sambata toata ziua sa le fac casuta, sa nu cumva sa le fie frig, cu un covor inauntru si tot confortul. Toata noaptea ei au alergat dupa fulgi si s-au tavalit in zapada. Era dimineata zapada batatorita in toata curtea si iesea abur din ei de atat alergat. Sunt disperati dupa zapada. nu sunt bune covoare,mochete etc in cotete...paie se pun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Crezi tu ca stau paiele acolo la cat se joaca? Intr-o zi deja le scot pe toate afara. Casuta are 120/ 85 cm pentru ca trebuie sa incapa amandoi si au loc sa se joace inauntru. Dorm doar tinandu-se in brate, nu-i pot desparti. Le-am pus niste geci mai vechi si au o placere deosebita sa scoata vatelina din ele. Covorul ala nu-l rod si fiind mai greu si impaturit in 4 sta mai bine pe pozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 (editat) paiele raman inauntru daca la intrare pui o scandura /bariera..asa ei vor sta permanent pe ud.....iete,,,cam asa.... Editat Decembrie 14, 2012 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Stiu cum. O sa incerc, asa ca idee, dar sunt 100% sigur ca nu rezista. Oricum, labradorii au blana dubla si foarte deasa, impermeabila. Sub parul lung care se vede e un strat de puf. Nu ajunge apa la piele. Sunt caini de apa, pot inota in apa inghetata fara sa pateasca nimic. Cel pe care l-am avut inaintea lor, tot labrador, era claustrofob. N-a vrut sa intre in cotet sub nicio forma. A dormit toata viata afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Vai....ma uit la pozele voastre si abia astept sa pot sa-mi scot si eu noul catelus afara Cum in urma cu 1 luna, catelusa mea Sara a murit dupa 8 ani in familia noastra, am simtit ca lipseste ceva. Se simtea un gol in familie si sufletele noastre, asa ca de 2 zile sunt noua stapana a unui pui de Samoyede de 2 luni, cu numele Whitey Abia astept sa ii termin vaccinele si sa iesim la alergat in parc si jucat in zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 alooo mai avem si MATE nu doar latratori.....LOL BRAVO tuturor care au ales sa aibe si o/un necuvantator in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yobogdan_dbr Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Salutare! Spike la 2ani si 5luni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Happy festivus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Inca cateva foto cu Pops. Astazi l-am cantarit si i-am mai facut o sesiune de fotografii. Ce a iesit este mai jos. Kg??? 19,6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 (editat) Foarte frumos Pops asta al tau, cred ca la vara am sa iau si eu unul. Ma bate la cap prietena de doi ani sa-i iau si eu un husky sau malamut. Poze de ieri cu Tex Editat Decembrie 29, 2012 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Multumesc! Nici tie nu are de ce sa iti fie rusine cu al tau, este expert in sarituri. Eu mi-am dorit doar malamut, sunt mult mai frumosi si linistiti, dar sotia mea ma indemnat sa nu mai asteptam si sa luam husky. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 ham ham....adica...sunt Florica..am 2luni sunt curat..deparazitat..ham ham.....si caut STAPAN...pe care sa-l slujesc(glumesc)...sa-l musc...sa-i rod papucii si ce mai gasesc...n-as vrea sa stau in curte...nu-mi place...si vreau papa bun(bobite)...vin gratis...am moaca de cadou..nu? hai la multi ani...adica ..HAM HAM.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 gasit caniche negru, mascul, zgarda maro , in zona piata moghioros, deocamdata sta la mine , daca recunoaste cineva catelul rog sunati la 0722564401 marius multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Te-ai pricopsit! Al tau sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Te-ai pricopsit! Al tau sa fie. L-a inapoiat stapanului. Il gasise cu ajutorul facebook-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Salutare motociclisti! Vreo 3-4 luni in urma cineva a parasit acest catel in zona mea (aproape de Radauti). Nu vrea nimeni sa ii fie stapan? Eu ii mai dau cate o portie din mancarea lui Pops, dar nu imi permit mult acest lucru. Dupa cum se vede si din poze, nu este bolnav, este simpatic foc, nu cred ca este mai batran de 1-2 ani si este foarte inteligent. Ieri a mers cu mine 3 km, ma asteptat la iesire 30-40 min, iar apoi a venit singur inapoi, eu plecand cu o ocazie. Daca este cineva interesat, poate posta aici date de contact si il voi suna eu. Edit: contul liviu86 l-am "dezactivat", urmand sa postez doar pe asta. Imi cer scuze ca am sters toate pozele vechi. Edit: Inca cateva poze facute astazi cu Pops. L-am cantarit astazi, are 22,3 kg. La doar 4 luni si 10 zile. Sunt curios cat o sa mai creasca in greutate pana la maturitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Ce prieteni cu 4 picioare frumosi aveti *liviugsx - frumos rau Pops, dar la 4 luni e atat de greu?! Wow. Al meu la 3 luni are 5 kg ) Si puiul meu a mai crescut putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) L-am cantarit astazi, are 22,3 kg. La doar 4 luni si 10 zile. Sunt curios cat o sa mai creasca in greutate pana la maturitate. "Husky-ul siberian adult este un caine ce are o greutate corporala de 20-27 kg la mascul si de 16-22,5 kg la femela si o inaltime la nivelul greabanului de 53-60 cm la mascul si de 51-56 cm la femela." Ori ai cantarit un bivol ori ti-e dus cantarul, Amstaff-ul meu are 34 kg la 18 luni. Editat Ianuarie 16, 2013 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 @ravenita Ce frumos poate fi piticul tau! Sa iti traiasca si sa te bucuri de el. @xsebi Nu as avea de ce sa mint. De exe, eu am 87 kg, cum zici tu ar trebui sa am 120 kg. Nici eu nu imi explic de ce poate fi asa greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Multumesc mult, la fel si tie sanatate lui Pops. Ciudat rau, unde l-ai cantarit? Avand in vedere ca Samoyede-ul meu este tot din clasa nordicilor ca si Husky-ul tau. Ca talie sunt asemanatori, inaltime, s.a.m.d. La maturitate al meu ajunge ca baiat la 30-35 kg. Maturitatea insemnand 1 an jumatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 @ravenitza L-am cantarit la un vecin, pe un cantar pentru cereale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Mai incearca o data, de data asta la veterinar sau pe un cantar de oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Unii caini cresc mai repede decat altii. Chiar si fratii se dezvolta diferit. E foarte important pentru dezvoltarea lor sa faca miscare multa. Ajuta si la intarirea oaselor. Un caine de apartament n-o sa sara si sa alerge ca unul crescut in curte. Cainii cu crestere rapida au nevoie de suplimente de calciu vitamine si minerale. Eu le-am dat la ai mei petphos grand chien. Labradorii cresc destul de repede. La 4 luni au 15kg, la 6 20kg, acum au ambii 30kg fara sa fie grasi, femela are 14 luni si masculul 10. Probabil masculul o sa ajunga la 34-35 la maturitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Petphos ii dau si eu baiatului meu. Dar nu poti compara labradorul cu husky sunt 2 rase complet diferite. Ca sa nu mai zic ca nici in poze, Pops nu arata de 22 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate