s0rinel Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 thnx daca gasesc cred ca`mi pus io :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) eu mi-am luat runner din 2003 sh si am 1.200 de km cu el decat cu benzina cu ulei si viteza 110 km/h nu toate scuterele sh sunt proaste... asta e daca iti iei tzeapa iti iei, si eu mi-am luat asta vara cu un aerox ... fugea asa dar pompa de apa stricata... ma rog eu sunt adeptu mai bine unu sh de firma decat unu nou de la first-bike salutare si sa auzim numai de bine. indiferent de firma... diferenta o faci prin made in italy sau made in china eu am un F12 din '96 cu care de cand il am nu am avut probl desi are 12 ani vechime si aproape 30000 km. sa vedem cum arata si cum functioneaza un chinez dupa 12 ani Editat Iulie 16, 2008 de all3x4cs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) ai dreptate si io am honda sh50 din `96 are 46000 km din care 12000 facuti de mn si n`am nici o prob cu el numa cu actele Editat Iulie 23, 2008 de s0rinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 eu am avut un Peugeot Speedake cu 9000km si numai probleme am avut cu el........de 3 ori facut setu motor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 TZr-u meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 TZr-u meu ce-i cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) crek il lauda ) Editat Iulie 26, 2008 de s0rinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) constanta-corbu-plaja corbu (o endureala mica)-navodari-constanta pacat ca spre intoarcere a fost putin cam racoare ... in rest a fost ok ... pun si eu 2 poze pe care le am ) restu le pune kreator Editat Iulie 26, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 pentru ca noua,astora de la mare,nu ne mai plac plajele prea apropiate de noi am decis sa descoperim alte plaje,cat mai salbatice..asa ca azi am decis sa mergem la Corbu,cca 30 km de Constanta..... in drum spre Corbu,pe o portiune imposibila de cativa km de nisip si piatra,potrivita pentru ATV sau enduro ...ajunsi pe plaja din Corbu,o plaja salbatica lipsita de kestii gen hoteluri,baruri,case,civilizatie (un fel de cum a fost odata Vama Veche) ...la plecare din Corbu,urcarea unei pante destul de abrupte si plina de santuri...(tre sa treci cu tractoru pe aici) oprire Navodari,la intoarcere.... aaah...scuze...participanti - aissy , sorinel , haste , dezkreator (care nu se vede niciodata pt ca este fotograf...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 m`ai prins cand coboram ) baga si filmuletu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 frumos dar ...... casca pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) frumos dar ...... casca pe cap pai...cu scuzele de rigoare...dar...casca nu este pe cap decat la stationare , in pozele astea.....unde este greseala? ca tot sunt pe aici va prezint noi metode de protectie impotriva soarelui...casca de protectie Editat Iulie 26, 2008 de dezkreator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 frumos dar ...... casca pe cap omfg ce casca pe cap cand noi eram langa scutere??? sau te referi de filmuletzu din padure ??? am mai explicat de 5 ori .... deci era f cald...mergeam cu 30 maxim , trafic nu era... m`ai prins cand coboram ) baga si filmuletu ala pacat ca nu l`a prins pe aissy cand era sa se duca de`a dara cu pocnitoarea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aissy Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 a ta ce e ma crococostozomule? zat d-aicea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) si filmu` ) Editat Iulie 26, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 ma refeream la pozele de la inceputul topicului. Era cineva akolo in plin trafic fara casca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 ma refeream la pozele de la inceputul topicului.Era cineva akolo in plin trafic fara casca.... trebuia sa folosesti quote sa stim si noi la cine te referi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Din 06.06 niste poze La Alba Mall Pe B-dul Revolutiei Din Ampoi3 spre Centru Din Ampoi3 spre Centru 2 PS: Mai organizez o astfel de iesire curand Imi place casca lu baiatul ala cu sr-u;) m`ai prins cand coboram ) baga si filmuletu ala Nu mergea sa bag poze nu mi-am dat seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 27, 2008 Autor Share Postat Iulie 27, 2008 sa vedeti ce rau imi pare mie daca da cu capu si face buba . Nu are rost sa mai pierdeti timpul cu SuperEroi , fiecare face ce vrea ,cum vrea , unde vrea pe riscul lui [...] - stii cum e , daca tu nu ai grija de tine , cine sa aiva? Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 E tare frumos TZR-ul,microb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 da....e frumos tu cati ani ai? pari cam tinerel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ne pregateam sa facem o mica excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 piticu888 nu prea le aveti cu castile,vad ca se poarta seapca alba vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 asta ziceam si eu...dar credeam ca sunt ascune. Ori le au in bauliera ori intre picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 eu nu ma prea stiu dar incercam sa vad si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate