ZICKU Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) poze... Editat Iulie 29, 2008 de ZICKU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 frumos din ce an ii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) frumos din ce an ii ? 2004, al tau? Editat Iulie 29, 2008 de ZICKU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 2004, al tau? si a meu ii din 2004 sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) ms la fel, mai am oricum cate ceva de retusat pe la el app, tie ti s-a intamplat vreodata sa ti se ridice apa? Editat Iulie 29, 2008 de ZICKU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 ms la fel, mai am oricum cate ceva de retusat pe la el app, tie ti s-a intamplat vreodata sa ti se ridice apa? Intr-o zi i s-a intamplat sa i se rupa apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Intr-o zi i s-a intamplat sa i se rupa apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 app, tie ti s-a intamplat vreodata sa ti se ridice apa? odata mi s-a ridicat pana la jumate indicatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 mie pana la 2 mm de rosu , asta pe cric in curte.. lasat in gol.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Poze cu PejoU' si cu toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 inainte ce toba aveai si ce ai castigat cu toba asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 inainte ce toba aveai si ce ai castigat cu toba asta ? Uite aici : /index.php?...0&start=300 Inainte aveam toba Stock , cu catalizator Leo Vince TT -> poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 thnx vreau sa`mi iau si io o toba sport ( http://www.scuter-centre.ro/pic.php?img=po...w=700&h=248 ) si vreau sa strang info sa vad daca merita este 5 mil pe scuter centre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 thnx vreau sa`mi iau si io o toba sport ( http://www.scuter-centre.ro/pic.php?img=po...w=700&h=248 ) si vreau sa strang info sa vad daca merita este 5 mil pe scuter centre Cam scumpa 5 mil...(plus transportul???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) Cam scumpa 5 mil...(plus transportul???) nush crek fara transport daca imi inmatriculez scuteru vreau sa`mi iau una chiar daca e scumpa Editat August 4, 2008 de s0rinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) thnx vreau sa`mi iau si io o toba sport ( http://www.scuter-centre.ro/pic.php?img=po...w=700&h=248 ) si vreau sa strang info sa vad daca merita este 5 mil pe scuter centre Eu zic , ca Gianelli EXTRA e foarte buna :| Nu merita sa mai dai inca 1 mil juamate in plus . Mai bine ia Reversu' tot de la giannelli ... L.E. : nici io nu eram sigur daca se merita sa dai atatia bani pe o toba ( 3 mil 400 , tot de pe scuter-centre.ro )... pana nu am incercat ... DA , merita ! Editat August 4, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 bani pt toba ii am stransi deja... u stii ceva despre tobele tecnigas sunt mai bune ca gianelli ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 bani pt toba ii am stransi deja... u stii ceva despre tobele tecnigas sunt mai bune ca gianelli ? Diferenta mare le performante nu o sa fie pe 50 cc ... daca vrei neap una mai "smechera" ... ia Reversu La sunet ... da Si la aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 tehnigas aia s-ar putea sa fie pentru motoarele 70 cc. Vezi ce scrie acolo. De-aia e mai scumpa probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 nu cred ca au astia pt scuteru meu reverse si am planuit de mult sa imi iau toba tecnigas sper sa nu fiu dezamagit de ea si poate la anu sau cand mi se strica motoru imi iau un 70cc de la malossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 nu cred ca au astia pt scuteru meu reverse si am planuit de mult sa imi iau toba tecnigas sper sa nu fiu dezamagit de ea si poate la anu sau cand mi se strica motoru imi iau un 70cc de la malossi Asa ma gandeam si io ... ma gandeam ca o sa dau banii degeaba ... Ia-o ! Si hai sa ne mutam pe topicul de tuning sau discutii intre noi , sa nu ne batem joc de asta cu poze ... ca doar asta ne-a ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 pun si eu o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Frumos , Ne-am strâns ?i in Ab aseară vreo 10 dar neplanificat ?i am dat ture de ora? . Azi poate ie?im iară?i să vedem ?i poate facem poze Editat August 6, 2008 de KiLLaH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Cu scuteru la 1335 m altitudine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Cu scuteru la 1335 m altitudine. Cum ai ajuns pana acolo,mai ales cu un chinezar de 49 cmc ????????????????? Oricum,foarte reusite pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate