mihaiand Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 frumoase pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 o mica plimbare de duminica.drumul bun,peisaj frumos,pacat de ciobanii cu masini care inca nu au invatat sa conduca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 a while ago.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 niste poze din iesirea de la vulcani http://www.motorul.ro/intalnire-scuteristi-la-buzau/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Un filmulet offroad - Si o plimbare romantica prin ploaie, Bucuresti>Ploiesti>Valeni>Cislau>Barajul de la Siriu>Brasov>Inapoi pe DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Un filmulet offroad - Si o plimbare romantica prin ploaie, Bucuresti>Ploiesti>Valeni>Cislau>Barajul de la Siriu>Brasov>Inapoi pe DN1 frumos... dati si voi un semn cand mai treceti pe la Brasov; stam la un suc, facem o poiana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 inca nu-i gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 razvy tu ai faza lunga si lumina de intalnire la al tau? ce becuri ti-ai pus ca vad ca sunt mai puternice? ai o baterie mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Are xenon .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 exact . I-am pus xenon Mesaj completat in sfarsit ii gata si scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Cateva pozulici de la traseul din week-endul asta. Bucuresti>Brasov>Sf Gheorge>Lacul Sf Ana>Balvanyos>Brasov>Codlea>Balea>Bucuresti. ~900 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 frumoase pozele ce mi-ar placea sa fac si eu excursii de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 (editat) Salutari, Asta e a doua iesire din anul acesta. Am facut o plimbare cu sotia si cumnatul pe barajul de la Raul Mare (~180km). Am prins vreme acceptabila. Eram in cautare de zapada, dar din pacate, nu am gasit atata pe cat ne asteptam. Weekedul viitor era programata o plimbare pana la Petrosani, dar s-a cam anulat pentru ca ne vine "marfa" si trecem la 100cc. Revin cu poze dupa "upgrade"! Editat Februarie 28, 2010 de scorpyo982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Nici aici nu suntem mai prejos....poze din sezonul trecut , de cand aveam f15 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 scorpyo982 , frumoase poze . Mi-ati facut pofta de iesiri . Sa vina umpic caldura si ma pun si eu pe treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 scorpyo982 , frumoase poze . Mi-ati facut pofta de iesiri . Sa vina umpic caldura si ma pun si eu pe treaba Eu nu am mai avut rabdare sa vina caldura. Norocul meu ca Mos Craciun mi-a adus o geaca si pantaloni moto Axo Sport si nu simt nici un pic de frig. Altfel nu ieseam nici eu! HAI VARA HAI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nickushor Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 O poza cu scuterele din iesirea de duminica 4 aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 17, 2010 Autor Share Postat Iunie 17, 2010 mama ce a trecut timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 You got that right Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 (editat) ...Se cam termina campania de scutereala , pe anul acesta... Iata, poze+ filme din drumetiile noastre... http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum Mesaj completat ... Ptr. ca nu merge link-ul de mai sus ... ... Actualizez, cu filmele din drumetiile noastre... > > > > > > > > Editat Septembrie 11, 2010 de geoopsy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 bravo bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Salutari,Asta e a doua iesire din anul acesta. Am facut o plimbare cu sotia si cumnatul pe barajul de la Raul Mare (~180km). Am prins vreme acceptabila. Eram in cautare de zapada, dar din pacate, nu am gasit atata pe cat ne asteptam. Si daca tot am pus poze cu inceputul de sezon, hai sa pun si cu iesirea de final de sezon! Am dat sfoara-n tara si ne-am adunat 12 perechi de 2 roti. Intalnirea a fost in Calan, dupa care am plecat spre Hateg. De acolo am urcat la Academie in poienita (inainte de cabana Gura Zlata). Acolo s-a lasat cu d'alea gretoase.... Gratare, carnati, mici, bere (+/- alcol, depinde de caz). Intr-un cuvant, SUPER! Iata si cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate