sica_sibiu Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 deci ziceti si voi o saptamana in care vreti sa ne intalnim toti sus la balea , sa fie un weekend pentru ca atunci taicamio si fratemio pleaca la Amnas ( la tara ) si se intoarce duminica ! si daca sunt plecati puteti dormi la mine toti , adica avem unde daca pleaca ei Abea astept sa ne intalnim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 bai ce pofta imi faceti! Poate ma bag si eu daca imi iau guma pe spate Bafta! Stai cuminte man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Stai cuminte man Stau cuminte, pe saua scuterului Cum iau permisul azi-maine si urmeaza vanatoarea dupa vehicule, nu o sa am timp/bani de scuter si calatorii Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 o iesire cu prietenii la aeroport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Super , aveti si gasca mare :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 iesire Constanta - Costinesti - Constanta , cca 60 km in total , cu mers pina la epava din Costinesti , pe un drum la care iti trebuie enduro .Din pacate am fost doar doi (eu si sorinel) dar chiar si asa a fost funny... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 si tu vroia`i sa vin cu voi ..pai daca ajungeam acolo faceam enduro cu scuteru cum am facut azi pe plaja la modern .... si cand sa ma duc acasa ... mi`sa rupt cureaua ... m`ai bine ca nu am mers:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Super , aveti si gasca mare :> nu-i deloc mare multi nu au venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 si tu vroia`i sa vin cu voi ..pai daca ajungeam acolo faceam enduro cu scuteru cum am facut azi pe plaja la modern .... si cand sa ma duc acasa ... mi`sa rupt cureaua ... m`ai bine ca nu am mers:D eh...portiunea de enduro nu a fost asa lunga,max 600 m,dar am avut de urcat un deal cu pietris destul de abrupt...n-am mai fost niciodata atat de aproape de epava (daca nici varu care sta de 8 ani acolo nu a fost )...una peste alta a fost misto iesirea,pacat ca am fost doar 2 (cu var'miu 3)...pe acolo ne-am mai intalnit cu scuteristi de am mai stat la o taclala etc...intoarcerea pe la ora 18 a fost.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 daca e rupta-n doua nava aia , de ce naiba mai pluteste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 daca e rupta-n doua nava aia , de ce naiba mai pluteste ? dar nu pluteste cel putin asta cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) nava nu pluteste dar plutesc pestii prin ea ) si astept sa bagi si filmuletzu creatoare Editat Mai 11, 2008 de s0rinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 e infipta in nisip nava,practic asa a esuat,de aia da impresia ca pluteste... filmarea...dupa ce o prelucrez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 e infipta in nisip nava,practic asa a esuat,de aia da impresia ca pluteste...filmarea...dupa ce o prelucrez... o sa inteleg , cand o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex0007 Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) poze de la ultima intalnire din 17.05.2008 la snagov...cine doreste sa vada si filmuletzele ,ma puteti gasi pe mess id:alexbogdan007 Editat Mai 20, 2008 de alex0007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scorpio-AZ Motors Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 super misto pozele, bine ca a fost cineva sa le faca offtopic - scuteru Peugeot rosu cu gri este de vanzare , 1100 E. pentru detalii sunati la 0726 38 59 77 Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Epava Costinesti Reloaded plimbare azi,25 mai,Constanta-Costinesti-Constanta - zi super de vara cu 25 grade afara...pacat ca ne-a prins si o ploaie de vara de 10 min kiar in fata la epava dar nu-i asta o pb....a fost super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Epava Costinesti Reloaded plimbare azi,25 mai,Constanta-Costinesti-Constanta - zi super de vara cu 25 grade afara...pacat ca ne-a prins si o ploaie de vara de 10 min kiar in fata la epava dar nu-i asta o pb....a fost super... ti`ai draq , va distrati fara mine abia astept sa`mi fac si eu porcaria asta de scooter sa mai ies si eu din oras Editat Mai 25, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 maine cand ma vezi pe mess imi dai si mie toate pozele si filmarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Pozeee de la munte [ la barajul Vidraru si apoi mai sus ... dupa "Casa Argeseana" ] ( inca astept sa va hotarati cand mergem la balea - sibiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 misto poze mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Trageau FB`urile alea? Sau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Ati reusit sa urcati? Mi-e greu sa cred si ca un 2T urca, dar FB. Cand ne intalnim sa merem mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) ms. Da trageau ... Adica am urcat fara probleme , mai incetisor ... dar bine . "dinozauru" alb cu albastru era cel mai obosit Rolly , cand vrei ... Dar nu weekendul asta Editat Iunie 2, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Cateva poze facute de dragul artei duminica seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate