Sari la conținut

Monster Lounge


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 15,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

caut la schimb sa pt un ducati monster de 400 din 2005

este pt o fata...am adus motorul dar saua ei este modelul cu mult burete si nu ajunge cu picioarele ok la pamant

mai este un model de sa la fel doar k are mai putin burete

saua este la fel la monsterele de 400 ; 600 ; 620...

contact Alexandra 0723199291 sau 0752447970

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

maine, la 10.00, la mcdonalds otopeni. se pleaca spre bran, deci are si brasov in drum. asa ca puteti veni si voi cu noi mai gugustiucilor.

 

daca asa se pune problema, merci frumos dar ma cam pish pe oferta de fata, stii cum e obsesia e obsesie si na, am invatat drumu si pot sa merg si singurel.

 

stiu ca sunt mai neumblat asa de felul meu, dar din intamplare, mai puisorilor, traseul veliko tarnovo - stara zagora mi-e cunoscut de vreo 2, 3 ani...

 

hai drum bun si sa va iasa cum vreti voi, mari maestri inghititori de flacari si kilometri

 

cu respectul cuvenit,

4 beri frumosi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce ai ma ierbarule, ti-a crescut un choi in talpa si te doare cand mergi? ce esti asa ofuscat? eu ti-am zis ca mergem si noi maine spre brasov, nu stiu ce mama dracu ai inteles tu din toata tarasenia asta. by the way, cand ai fost tu cu mobra spre stara zagora?

Mesaj completat

septimiu_J F K, pai nu am vorbit bre la academie ca ti-o dau pe a mea daca se potriveste. hai sa vedem cum facem sa ne intalnim. nr meu e 0745379594

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnu' Ierbaru, din câte observ ați cam încâlcit ițele poveÂştii. Io doar i-am dat lu' domnu' Unicat un exemplu, nu vorbeam cu dumneata care te-ai exprimat clar Âşi răspicat că ai una alta de făcut. So, rogu-te nu te ofusca degeaba :disappointed:. Plus, io nu cred să fi zis ceva de mâine... :cheers:. Chill Âşi ceteÂşte mai bine. Peace!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai nene, hai sa ne intelegem.

intradevar nu am fost cu mobra pe traseul amintit dar din intamplare il stiu, la cum s-a pus problema parea ca ati descoperit voi coiiul lui pepelea, ori nu prea e asa.

 

pentru a intelege si cititorul de forum de rand de unde provine ofuscarea mea, hai sa explic firul epic:

1. sambata trebuie sa ajung la o petrecere la ziua unui amic tocmai la brasov, din pacate drumul meu nu trece prin bulgaria, dar data viitoare promit ca o sa fac mai multe eforturi...

2. dorull, ma contacteaza in ideea de a da o tura in week-end, i-am povestit ca io oricum am drum...deci planul era ok, cel putin pentru dus (eu revin duminica, cred ca prin filipine si samoa)

3. pentru ca e baiet de treaba, dorull se gandeste sa posteze si sa mai intrebe lumea...

4. si de aici iaca ajungem in situatia in care mi se "permite" sa vin si eu cu voi asa gugustiuc cum sunt...

 

in concluzie, drumul e destul de lung incat sa ne incapa pe toti...dar pe rand...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vai de capu' meu, da' ce-o fi în mintea ta înfierbântată de răzbeluri... :cheers:. Eu doar am dat exemplu' de ceva aproape, mi-am permis asta doar fiindcă io una nu văd nicio distracție în Cheia non-stop. Că dacă vorbim de drumuri.... sunt aÂşa de multe... Da' na, dumneata te-ai supărat degeaba, că... sincer nu Âştiu de ce Âşi de unde atitudinea asta ostilă Âşi încinsă. Am spus eu cumva că văleu e obligatoriu ca mâine neapărat să se meargă în altă parte??? Nu, eu doar am dat un exemplu, dovadă că nu merge nimeni mâine la Shipka, ci la Bran (eu n-am zis nic de Stara Zagora, care e la vreo 60 de km, sau mai mult, depărtare de curbele pe care le aveam eu în cap. So, repet, chill, iaca Unicatu' crecă a priceput ce-am zis eu, sau dacă nu, măcar a răspuns... politicos. Io de felul meu nu dau sfaturi, da' acu', fiindcă m-ai provocat, îți spun: data viitoare judecă logic Âşi fii băietu' respectuos pe care l-am cunoscut io cândva. Peace!

 

ÂŞi ca să nu se mai încingă nimeni nejustificat mai zic o treabă: este frumos traseul BucureÂşti-Cheia Âşi excelent de făcut când nu-ți trece altceva prin cap sau pur Âşi simplu vrea omu' să facă un traseu pe care îl cunoaÂşte foarte bine, zău că îmi place Âşi mie, dar mai sunt Âşi alte drumuri, drept urmare eu consider că nu e urât să mai dăm exemple, aÂşa, din umilele noastre cunoÂştințe. Plus, eu m-am adresat Unicatului pe care îl Âştiu monstruos mai vechi, nu mai începător care să nu fi fost de muuulte ori pe "drumurile cheie".

 

(Ierbare, ai făcut BucureÂşti - Lisabona? sau BucureÂşti - Copenhaga? că dacă nu, la anu' cu "modelele" astea o să te bântui :disappointed: )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

(Ierbare, ai făcut BucureÂşti - Lisabona? sau BucureÂşti - Copenhaga? că dacă nu, la anu' cu "modelele" astea o să te bântui :cheers: )

 

dap, nu ne intelegem in seara asta...pur si simplu, fiecare o tine pe a lui si trebuie sa recunosc ca vorba scrisa poate fi usor interpretabila....

 

apropos de lisabona sau copenhaga...daca as avea cu ce, le-as face si maine :disappointed:...ma refer la mobra (cu tot respectu' pt. topicu de fata, nu ducati), bani si timp...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cati km sunt pana la Bran? :disappointed: Eu maine dimineata trebuie sa-mi schimb uleiul,nu pot sa plec pe drum fara sa fac asta

 

De la tine de acasa, pe DN1, ai in jur de 177 Km. :cheers:

Editat de alex ripper
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...