Sari la conținut

Monster Lounge


Postări Recomandate

Va salut, cu vesti bune (pt mine cel putin :cheers: ) - mi-au aprobat creditul astazi si vineri ma duc sa iau banii de motor ... :hug:

 

Deci, daca mai apare ceva de vanzare intre timp, va astept cu drag :cheers:

Editat de dionysos_11
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut ducatisti,

 

ce ziceti de un club ducati in romania ?

un prim pas a fost facut cu un site dedicat ducatistilor.

 

www.desmoriders.ro

 

enjoy

 

va rog sa dati link-ul mai departe :cheers:

Editat de blondu_mm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit ... se zareste ceva la orizont.Dupa multe zvonuri si mult timp, iata ca incepe sa-si scoata capul produsul final.

 

Dar vai, ce e asta ?

 

Prima impresie :

curios din cale afara, primul click izbeste butonul 'about us'. Ce vad acolo ? Pai,pe langa niste propozitii pe care m-am chinuit sa le inteleg, eu am perceput ideea principala ca fiind urmatoarea: noi, proprietari proletari ducatisti bucuresteni,am facut un mic 'club' (?!).Suntem amici, ne cunoastem, pasiune blabla.Orice alt rider de ducati poate sa vina si sa join. Pai eu unul am ramas masca. Da, sigur vin si eu sa ma bag printre voi pe-acolo, un grup de amici, sigur ca da.

 

Imi doresc orice dar nu sa apartin de asa ceva.Nu ma intelegeti gresit, nu m-a invitat sau obligat nimeni, dar m-as simti un intrus.Ceva de umplutura.

 

Si in legatura cu engleza de pe site, ma ofer sa va ajut cu cea mai mare placere, pentru a-i da macar o alura de seriozitate si nu site facut peste noapte.

 

Salutari. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre blondule, io pricep că poate v-ați grăbit cu saitu', da scrie omule corect româneÂşte!!! Când văd "membriI" în loc de membri, mă apucă nu durerea de cap, nu migrena ci suma tuturor "durerilor". Of, mama ei de gramatică, a naibii treabă mai e articularea asta.

În rest... să fie într-un ceas bun! da' corectează mai repede!!!!!!!!!!

Editat de gunix
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

super,

 

merci pentru feedback, asta speram sa se intample

 

cat despre pagina in engleza, este doar pentru test, o traducere rapida cu google translate pentru un text mai vechi

(pagina a disparut :cheers: )

 

aceasta este versiunea beta a site-ului,

site-ul nu a fost facut peste noapte, s-a muncit ceva la el (fine tuning = 0 )

Editat de blondu_mm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

blondule, va felicit pentru initiativa si sa dea ala de sus sa iasa ceva de aici. o mica observatie: sunt deranjante greselile si engleza din "despre noi" e jalnica. nu mai mediatiza deocamdata site-ul, pana nu facem corecturile necesare. te rog.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

blondule, va felicit pentru initiativa si sa dea ala de sus sa iasa ceva de aici. o mica observatie: sunt deranjante greselile si engleza din "despre noi" e jalnica. nu mai mediatiza deocamdata site-ul, pana nu facem corecturile necesare. te rog.

 

tks liviu,

o sa traducem si paginile la un moment dat... acum este o singura pagina in eng la sectiunea ducati (inca nu am ceva in romana de pus acolo - poate sariti cu idei)

dac nu-l fac macar 'partial public' ne va fi foarte greu sa observam greselile sau ce mai trebuie pus pe site

 

 

o preceizare: atunci cand s-a luat domeniul am optat pentru un hosting cu mult spatiu pe server in defavorea unuia cu vieza foarte mare.

(nu avem limita de upload/download pe site) :cheers:

Editat de blondu_mm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"ref reactii aparute pe monter lounge in urma anuntului de lansare a desmoriders.ro

 

eu postez aici pt ca am fost oarecum lenes sa imi fac cont pe motociclism.ro si acum dureaza 48h si nu vrea gmail.

 

nu ne-am grabit cu site, blondu a muncit pe rupte si e totul facut de mana lui.

cand am demarat acesta umila initiativa CLUB nici macar nu am sperat sa avem un site la un nivel asa de ridicat.

Eu l-am felicitat pe Bogdan Blondu, pentru dedicatie catre cauza (a fost o munca de 3 luni) cat si pentru pricepere.

 

cine nu vede asta si vede in schimb un i in plus ... da, cred si eu ca are dureri de cap

cine se infige direct in varinata in engleza, da asa este, si eu am spus sa facem doar varianta in franceza si italiana

 

Desmoriders.ro nu este o entitate profi. incercam sa ne delectam cu acesta initiativa in timpul liber. vor mai aprea greseli. inevitabil, va rugam sa aveti rabdare si fyi preferam criticile constructive celor rautacioase ca sa nu mmai vorbim de incurajari

Am avut din fiecare categorie.

 

la final, ca sa fiu impertinent, permiteti va rog sa citez din latura pamfletara Thomas Paine

'lead follow or get out of the way'

 

Alelluia"

 

Ca sa citez pe cineva de pe forumul desmoriders (habar nu am cine e...isi spune B.O.G.)...Nu a zis nimeni ca nu e ok site-ul...dar da-o in mama ma-sii de treaba...sint niste i-uri in plus...in alte locuri niste i-uri in minus...e deranjant la ochi ...ca se comenteaza ca scrii (NU scri) incorect din punct de vedere gramatical o consideri comentariu rautacios?...s-o crezi tu :cheers: Iata comentariu rautacios :...eu refuz sa ma afiliez (momentan) unui club sau ce se vrea a fi Desmoriders care iese pe piata cu un site frumos (nu zic ca nu-mi place)...dar parca scris de bunica-mea care nu a terminat 4 clase. Asa ca nu te mai plinge si pune mina si corecteaza (mai ales ca s-au aratat si voluntari sa va ajute). Ca un comentariu si mai rautacios (nicio referire la autorul site-ului care cred ca a depus multa munca)...daca constipata aia din reclama de la laxative reuseste dupa o saptamina de stat la veceu sa faca un rahatel...sintem rai daca comentam ca a facut un rahat si nu ne dam seama prin ce chinuri a trecut biata femeie?

AMIN

 

Si apropos de tradus site-ul numai in franceza si italiana....poate nu stii (NU sti...asta e infinitivul) cit de mare e comunitatea ducatistilor din tarile vorbitoare de lb engleza : Regatul Unit si Statele Unite...sint acolo posesori care viseaza mecanica si preparare de motoare...iar noi...hai sa ne infratim cu macaronarii si cu frantujii (blasfemie)...ca sa fiu si eu impertinent si sa-l citez pe TETELU'.

AMIN din nou.

 

Acum ca am terminat cu domnul B.O.G...

Blondule keep up the good work!!!

Editat de doctorucuducati
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai baieti...felicitari pe bune! :cheers: :hug:

 

cred ca e primul pas major facut in crearea unei comunitati adevarate ducati romania!

greselile sunt inerente la nivelul asta, sunt convins ca se vor repara iar site-ul va arata din ce in ce mai bine!

 

la mai mare :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: acel domn bog care pricepe lucrurile, se înfierbântă degeaba Âşi în loc să spună direct persoanelor care l-au supărat... face flame-uri în alte părți :hug:. Well, kid that is lame, grow up! ... Dar pe domnu' blondu io îl cunosc oleacă Âşi tocmai din motivul ăsta sper că a priceput ce am spus eu. Este foarte urât să nu Âştii să scrii Âşi să faci un sait pe care ulterior să intre toți ducatiÂştii din România (Âşi nu numai) Âşi să îl prezinți plin de greÂşeli gramaticale... este lipsă de respect, fiindcă poate printre acei oameni (tind să cred că destul de mulți) se numără unii care Âştiu să scrie Âşi să vorbească. GreÂşelile sunt lucru omenesc, înțeleg asta, dar cum ar fi fost să nu sesizez greÂşelile? cum ar fi fost din partea mea să las treaba aÂşa, ar fi fost frumos să nu sesizez??? fiindcă lumea, ca să nu supere sau pur Âşi simplu fiindcă preferă să râdă pe ascuns, tace, în general!

AÂşadar, blondule, zi-i ducatistului bog să se calmeze Âşi să accepte critica, fiindcă aÂşa învață! fiindcă a fost prietenească Âşi spre ajutor! Tind să cred că dumnealui a făcut scriiitura, altfel nu pricep reacția :cheers:.

În altă ordine de idei... mai am poze cu voi ducatiÂştii, nu de la întâlnirile desmoriders, ci de mai demult, dacă le vreți... mi-am permis să vi le ofer doar fiindcă am văzut pe saitu' vostru multe poze făcute de mine, pe vremuri, când mai apăream Âşi eu prin ograda monster lounge.

... Âşi dacă aveți nevoie de treburi cu care aÂş putea să vă ajut... cu cea mai mare plăcere!

Spor!

Editat de gunix
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma oameni,

ca sa ve explicitez again.

 

Siteul desmoriders este lansat in versiunea beta (adica nu e final). Are greseli de ortografie, de exprimare, de traducere, poate unele linkuri nu merg, unele poze se vad naspa'....

Pe forumul de pe site e o sectiune de feedback... use it, ma va ajuta foarte mult in trecerea site-ului in versiunea finala.

 

gunix, gramatica asta e grele ca de... ne-am nascut in romania, facem lucruri pe fuga, important e sa vedeti greselile si sa le corectam ca la final sa fie lucru bun, cu durerea de cap te rezolva monsteristu cu o aspirina' :hug:

a, si nu-mi zice mie ca nu stiu sa vorbesc si sa cistesc romaneste ca o sa tune si fulgere in drumul taberei (asta era si pt doctoru :cheers:

in alta ordine de idei, mi-am permis sa pun si pozele de la tine in galeria foto, mai am cateva :blink:, dar sunt convins ca tu ai poze care nu se regasesc pe calculatorul meu ....

 

doctore, doctore, ce acid esti azi, tot cu aspirina trece, depinde cine ti-o da :P

Bogdan (bog) e un tip care s-a implicat mult in lansarea VERSIUNII BETA A SITEULUI. Nu e obisnuit cu modul de 'comunicare' de pe monsterlounge si a apraut acel post de desmoriders.ro.

dar ne imprietenim noi la bere (mai esti ducatist, ti-ai vandut mobra?)

 

cum spuneam si mai devreme, postul cu numarul 5688, imi doream o astfel de reactie la adresa site-ului (acum as putea fi rau sa va spun ca s-au facut intentionat :cheers: )

mai nasol era daca nimeni nu zicea nimic.

 

sunt convins ca o sa iasa o chesti misto din desmoriders.ro

iar cu engleza, chineza si franceza cine are timp si cunostinte ... orice ajutor e bine venit

mai trebuie completat la sectiunea ducati (cate ceva despre ducati si cate ceva despre cum a aparut ducati in romania...sa ii ia cineva un interviu lui vova, andu si cristi)

 

SI IMP: daca chiar veti sa ajutati site-ul sa fie romanesc 100% hai sa dam o sugestie, corectura, et. fara a pomeni de inculti, nu stiu sa scrie .... ca sa nu apara 'aciditati'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesaj completat

Desmoriders fara clasa sport-touring O mica scapare care probabil va fi remediata

Mesaj completat

In rest...F misto!

vine,

mai uita omu'

Editat de blondu_mm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers:, io n-am zis nic de inculți, da' dacă nenea ăla s-a grăbit ca fata mare... Âşi a sărit în sus că ho Âşi tio... i-am explicat cum e cu respectu'. Una peste alta, mai e o greÂşeală necorectată, o găseÂşti tu, e undeva la secțiunea de evenimente parcă. ÂŞi nenea supărăciosu' să se calmeze (eventual dă-i Âşi lui o aspirină sau un Âşpriț :hug: ), că io una nici măcar nu am Ducati :cheers:.

Mie mi-au plăcut înregistrările alea făcute de domnu' simbolicu', ar fi fain să le băgați Âşi pe alea pe undeva, eventual fiecare sunet de motoretă cu prorietaru' aferent, aÂşa, ca o carte de vizită a mobrei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buhahaa...gunix e mai diplomata...eu spun mai pe sleau...dar ideea e aceeasi :cheers: . Eu m-am legat fix de reactia domnului B.O.G...caruia i-a fost "lene"sa-si faca cont pe motoretism :cheers:. Daca tot vrea sa va ajute lumea, dati intai textul la corectat, apoi il puneti pe site. Dureaza fix 5 min si asa o sa iasa treaba buna. Asta e un sfat prietenesc ca in capul tau o sa se sparga toate rahaturile oricum :hug:

Editat de doctorucuducati
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cicloteque organizează sâmbătă ultimul eveniment ciclist din acest an

NewsIn: 2009-10-15 17:08:37

Cicloteque îi invită pe amatorii mersului pe bicicletă să iasă în stradă sâmbătă, de la ora 11:15, Âşi să pedaleze pentru un BucureÂşti mai puțin poluat, a anunțat, joi, asociația MaiMultVerde.

 

Sub sloganul "Ridică-te deasupra oraÂşului", Cicloteque îi încurajează Âşi pe cei care nu au încă biciclete, dar vor să participe, astfel că pune la dispoziție 50 de biciclete gratuite de la centrul din curtea Facultății de Drept.

 

Startul se dă din Bulevardul Unirii, de pe malul Dâmboviței (lângă stația RATB), la ora 12:00. Traseul pe care vor merge bicicliÂştii este: Piața Unirii - Piața Alba Iulia - Bd. Magheru - Piața Romană - Piața Victoriei - Piața Charles De Gaulle - Piața Presei Âşi retur tot la Piața Unirii.

Cicloteque este un proiect MaiMultVerde Âşi UniCredit Ăiriac Bank, sprijinit de Universitatea BucureÂşti. Deschis în august 2008, centrul pune la dispoziția doritorilor un parc velo de 150 de biciclete Âşi accesoriile necesare utilizării acestora (antifurt, cască de protecție, mănuÂşi, genunchiere etc.).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cicloteque organizează sâmbătă ultimul eveniment ciclist din acest an

NewsIn: 2009-10-15 17:08:37

Cicloteque îi invită pe amatorii mersului pe bicicletă să iasă în stradă sâmbătă, de la ora 11:15, Âşi să pedaleze pentru un BucureÂşti mai puțin poluat, a anunțat, joi, asociația MaiMultVerde.

 

Sub sloganul "Ridică-te deasupra oraÂşului", Cicloteque îi încurajează Âşi pe cei care nu au încă biciclete, dar vor să participe, astfel că pune la dispoziție 50 de biciclete gratuite de la centrul din curtea Facultății de Drept.

 

Startul se dă din Bulevardul Unirii, de pe malul Dâmboviței (lângă stația RATB), la ora 12:00. Traseul pe care vor merge bicicliÂştii este: Piața Unirii - Piața Alba Iulia - Bd. Magheru - Piața Romană - Piața Victoriei - Piața Charles De Gaulle - Piața Presei Âşi retur tot la Piața Unirii.

Cicloteque este un proiect MaiMultVerde Âşi UniCredit Ăiriac Bank, sprijinit de Universitatea BucureÂşti. Deschis în august 2008, centrul pune la dispoziția doritorilor un parc velo de 150 de biciclete Âşi accesoriile necesare utilizării acestora (antifurt, cască de protecție, mănuÂşi, genunchiere etc.).

 

Eu nu vin mah :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cicloteque organizează sâmbătă ultimul eveniment ciclist din acest an

NewsIn: 2009-10-15 17:08:37

Cicloteque îi invită pe amatorii mersului pe bicicletă să iasă în stradă sâmbătă, de la ora 11:15, Âşi să pedaleze pentru un BucureÂşti mai puțin poluat, a anunțat, joi, asociația MaiMultVerde.

 

Sub sloganul "Ridică-te deasupra oraÂşului", Cicloteque îi încurajează Âşi pe cei care nu au încă biciclete, dar vor să participe, astfel că pune la dispoziție 50 de biciclete gratuite de la centrul din curtea Facultății de Drept.

 

Startul se dă din Bulevardul Unirii, de pe malul Dâmboviței (lângă stația RATB), la ora 12:00. Traseul pe care vor merge bicicliÂştii este: Piața Unirii - Piața Alba Iulia - Bd. Magheru - Piața Romană - Piața Victoriei - Piața Charles De Gaulle - Piața Presei Âşi retur tot la Piața Unirii.

Cicloteque este un proiect MaiMultVerde Âşi UniCredit Ăiriac Bank, sprijinit de Universitatea BucureÂşti. Deschis în august 2008, centrul pune la dispoziția doritorilor un parc velo de 150 de biciclete Âşi accesoriile necesare utilizării acestora (antifurt, cască de protecție, mănuÂşi, genunchiere etc.).

 

Sloganul "ridica-te deasupra orasului" e bun (asa ma mai ridic si eu cateodata cand pipez)

 

Du-te tu sa ne reprezinti ca noi avem putina treaba si in plus pe mine ma cam dor oolele daca merg cu trotineta d'aia de a ta. As putea sa iau o trotineta de la SIF dar pute a cacao :cheers:)

 

Drum bun si ia Saprosan la tine sa nu patesti ceva...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...