Sari la conținut

Monster Lounge

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Liviu, astept seminarul despre beneficiile alcoolului. :moto:

P.S. ma primiti si pe mine la intalnirile monsteristice?

Si pe mine,si pe mine!! :wacko:

Ma primiti? B)

Da' cand mi-oi face mobra ,ca acu..... :)

Blondule,multumesc pt raspuns. :wacko:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si pe mine,si pe mine!! :wacko:

Ma primiti? B)

Da' cand mi-oi face mobra ,ca acu..... :)

Blondule,multumesc pt raspuns. :moto:

acum ce are??pun pariu ca macar un monsterist e dispus sa isi dea monopostul jos(daca are) sa te plimbe,si mai ales sa fi prezenta la sedinta tovarasului coco :wacko:

Link spre comentariu

asistentul cocoson ar putea tine si trainingul ala cu "cum se intra cu suta in peco, si se iese pe jos!" :moto:

Domn' Profesor Doctor Ierbaru', va rog respectuos in numele noilor membri sa prezentati intr-una din sedinte teza personala de doctorat, cu titlul "Cum sa virezi stanga pe Deneu peste linia dubla continua si sa te cam doara!!"

...iar pe parcursul sesiunii de vara, eventual, daca aveti disponibilitate, restul lucrarilor monstro-stiintifice realizate.

Multumim anticipat...desi imi sunt cunoscute voi face parte negresit din auditoriu !

Link spre comentariu

Domn' Profesor Doctor Ierbaru', va rog respectuos in numele noilor membri sa prezentati intr-una din sedinte teza personala de doctorat, cu titlul "Cum sa virezi stanga pe Deneu peste linia dubla continua si sa te cam doara!!"

...iar pe parcursul sesiunii de vara, eventual, daca aveti disponibilitate, restul lucrarilor monstro-stiintifice realizate.

Multumim anticipat...desi imi sunt cunoscute voi face parte negresit din auditoriu !

hai ma neamule, ce faci?? dai din casa? :moto:

Link spre comentariu

acum ce are??pun pariu ca macar un monsterist e dispus sa isi dea monopostul jos(daca are) sa te plimbe,si mai ales sa fi prezenta la sedinta tovarasului coco :wacko:

Eu am impresia ca-l tot vad pe tovarasu Coco cum da ture pe Bd Titulescu...oare el o fi ? :wacko:

Si ca sa rasp la intrebare...trebuie sa-i schimb kitu' de lant neaparat si nu am bani,normal:)

Si am pana pe spate :moto:

si cam atat.

Link spre comentariu

As putea tine si eu o lectie deschisa despre traditiile romanesti, in speta despre obiceiurile funerare si cum afecteaza acestea integritatea fizica si spirituala a monsteristului (si mobrei) de rand. Prima tema - Cortegiile funerare.

Link spre comentariu

Eu am impresia ca-l tot vad pe tovarasu Coco cum da ture pe Bd Titulescu...oare el o fi ? :wacko:

domnul coco se plimba pe unde crezi si pe unde nici nu iti vine sa crezi! si dupa cum vad de la colegii monsteristi se da si "legal" :moto:

Link spre comentariu

domnul coco se plimba pe unde crezi si pe unde nici nu iti vine sa crezi! si dupa cum vad de la colegii monsteristi se da si "legal" :moto:

nu stiu altii cum sunt...dar noi toti ne dam legal :wacko:

...in consecinta, de cand ne stim, de un an si ceva...nici unu nu si-a pierdut carnetu conducand mobra :wacko:

Link spre comentariu

nu stiu altii cum sunt...dar noi toti ne dam legal :wacko:

...in consecinta, de cand ne stim, de un an si ceva...nici unu nu si-a pierdut carnetu conducand mobra :wacko:

da normal sunt de acord :moto: nici eu nu am depasit niciodata 59km/h in oras si 99km/h afara(exceptand autostrada unde nu am depasit139km/h) :)

Link spre comentariu

coco se plimba mai mult intre pardon si petrom, ambele de la favorit. nu cred ca a ajuns el pana pe titulescu, e mult prea departe.

habar n-am daca e el....motoreta e rosie,casca e rosie.si are sunetul acela inconfundabil.....

probabil o sa ne zica el dc a trecut pe aici sau nu...

:moto:

Link spre comentariu

e posibil sa fi fost la andu, deci el e, dar nu inteleg cum de a iesit el din cartier, ca de obicei sta cuminte pe langa bloc, se joaca cu fisu si invart amandoi sticlute cu licori galbui.

Link spre comentariu

bai, dar ce e invazia asta de `ondisti pe canapeaua baietilor? :wacko: sa inteleg ca hondele voastre cand vor fi mari, vor sa fie ducati monster? :moto:

Link spre comentariu

asistentul cocoson ar putea tine si trainingul ala cu "cum se intra cu suta in peco, si se iese pe jos!" :moto:

Nu am inca experienta altora la punctat.....dar va explic daca strang oameni ca sa tin seminaru' :wacko:

Link spre comentariu

mergem si duminica nu-i bai dar nu de la prima ora...diseara vin sa ma prezint si eu fratilor cu V2...impreuna cu Paulynos normal.Pe Titulescu eu trec des,am casca identica cu COco doar ca monstru-i negru...

Link spre comentariu

e posibil sa fi fost la andu, deci el e, dar nu inteleg cum de a iesit el din cartier, ca de obicei sta cuminte pe langa bloc, se joaca cu fisu si invart amandoi sticlute cu licori galbui.

ne p.....sam in sticlutze de d&g

hint: coco-son are monster negru. accept o bere.

ce e ma cu vaca mea...ca fac ravagii???? :moto:

asta e pentru nicu .... http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/04/29...eed-to-the-end/ :wacko:

baietzii stiu de ce

Link spre comentariu

Cum nu am intrat cateva ore pe forum vad ca m-ati ars.

Acum sa lamurim cateva lucruri:

1.Cine vrea sa se dea cu mine (parte femeeeeasca) fac efortul sa dau monopostul jos.

2.Toata ziulica cat e de lunga ma plimb prin oras.(cu Vita)

3.Pe Titulescu e posibil sa fiu eu pentru ca merg aproape zilnic la Volksbank.

4.Sonatu' bea mai mult ca mine si Son la un loc :wacko:

5.Maine promit ca o sa fac o poza in fiecare locatie pe unde ajung. :moto:

Daca mai aveti intrebari va raspund cu sinceritate si drag.

Apropos: socializez si cu alte clanuri. Poate sa va confirme Ovi.

Link spre comentariu