monsteristu' Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 auleu, asta e buna bre cristi. numa ca pe langa coco s-a mai intepat si monsteristul stefan, care a luat tot de la aia cu 400 de lei. asta e, se mai intampla. dar parca prea mare diferenta de pret, chiar atat nesimtire nu am mai vazut pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 bah, va salut si va respect. bag de seama ca nu ati fost nicaieri de 1 mai, asa ca ma laud eu. noi, adica niculae, gunixul si cu mine, fost-am la sibiu, unde a fost foarte frumos si bine, soare cat cuprinde si cateva ploici sporadice, niciuna in timp ce ne motocicleam. am ratat transfagarasanul, pe motiv de furtuna, in schimb am facut cheia si la dus si la intors. drumul brasov - sibiu e proaspat largit si asfaltat si se merge snur. a fost bine, am beut, am mancat si ne-am rockarit in carciuma motors din sibiu. incidente n-am avut si tendinta de uzura a cauciucurilor s-a mentinut. eu mai mult pe spate, nicu mai mult pe fata. nu stiu cum se explica chestia asta, dar na, nu conteaza. poze am sa pun mai pe seara. ps. urmatoarea iesire in ardeal va include sighisoara, transfagarasanul si catararea de la paltinis. detalii, inscrieri si rezervari nu va dau, ca stiu sigur ca nu mergeti. eu ma laud cu o tura de maramures, din pacate cu trenu, dar a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 care are de imprumutat o pereche de cizme moto marimea 43 pentru viitorul monsterist sergiu? omul da examen miercuri si nu il primesc astia in poligon fara ciubote. daca va simtiti milostivi, dati de veste aici si va cinsteste omul dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 i le dau eu pe ale mele sa ia legatura prin tine sau direct pe mess sau pm sau aici. cum vrea el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 multumesc sebica. vezi ca ii dau numarul tau lui sergiu. brava, frumos jest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ne-am si inteles deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 uitati ce au facut baietii din timisoara: http://www.timisoarabikers.ro mi se pare f reusit spotul fata de altele care ruleaza. ce ziceti, nu reusim sa gandim si sa realizam si noi unul? ma gandesc eu ca nu poate dauna inca unul care sa circule pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 De acord, scurt si la obiect! Miercuri la academie, sa vina fiecare cu o idee de scenariu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 nu vrea nimeni toba pt s4r/s2r??? Leovince... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 prezentare motorcycle-usa:Ducati Desmosedici RR http://magazine.motorcycle-usa.com/motousa...dcsvid=34564912 prezentare motorcycle-usa:Ducati Desmosedici RR http://magazine.motorcycle-usa.com/motousa...dcsvid=34564912 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 miso si filmuletul cu 848 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Dragi colegi, cu regret in taste, trebuie sa va aduc la cunostinta ca fratilii Symbolic a fost privat de privilegiul de a scrie pe acest forum forum pentru uratoarele 14 zile. Pentru mesaje de incurajare si suport moral sunteti asteptati pe messenger. Va multumexc. LIBERTATE PENTRU FRATELE SYMBOLIC o campanie sustinuta de PLM F/R C Editat Mai 5, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 imi pare rau sa aud trista veste. si eu fost-am pus pe bara pentru 7 zile si mai ca imi venea sa imi tai venele de ciuda. stie cineva mai multe despre ispravile care au dus la banarea lui sebi? altfel, ca tot ne tavalim la greuceanu, propun sa facem si noi un copac al rusinii, ca asta din poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 pai ce s-a intamplat?e la puscarie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Dragi colegi, cu regret in taste, trebuie sa va aduc la cunostinta ca fratilii Symbolic a fost privat de privilegiul de a scrie pe acest forum forum pentru uratoarele 14 zile. Pentru mesaje de incurajare si suport moral sunteti asteptati pe messenger. Va multumexc. LIBERTATE PENTRU FRATELE SYMBOLIC o campanie sustinuta de PLM F/R C imi pare rau sa aud... sustin ideea ca sinceritatea sau imaginatia (in cazul lu sebi) nu trebuie pedepsita datul de nuie nu e un lucru asa rau ba e chiar placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 oserv cu stupori mari ca cinevaul din spate ne saboteste o fii vr-eun orezar, sa-u cineva altu. PSS: consider ca acest post trebuie sanctionat nu sinceritatea si imaginatia, vorba lui ierbaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 bre, sa stiti ca s-au pus astia pe canapeaua noastra. subit, dispar posturi, sunt banati useri, ceva e putred aici. eu zic sa cerem explicatii, altfel ne luam topicul si plecam pe ducatimonster.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) acum tu sa nu-mi spui mie ca ai primit liber fara sa ti se spuna si de ce? ca daca nu stii de ce esti pus pe bara e grav .... posturile alea au fost sterse pt ca,,,, contineau P L Monster stim cine e persoana care v-a dat ban sau a sters posturile? Editat Mai 5, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 eu nu am primit nicio explicatie si nici raspuns la mesajul meu catre admin. by the way, vand o pereche de oglinzi originale de monster, celebrul model mickey mouse, alea rotunde, de vezi ca la cinema in ele. starea lor e ca noua, am sa pun diseara si ceva poze. pretul incepe de la 200 de lei in sus. cine da peste aceasta suma, le primeste cu montaj cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 care are de imprumutat o pereche de cizme moto marimea 43 pentru viitorul monsterist sergiu? omul da examen miercuri si nu il primesc astia in poligon fara ciubote. daca va simtiti milostivi, dati de veste aici si va cinsteste omul dupa. opaaa.. trebuie sa ai echipament complet la poligon? ca asa nici eu n-am ciubote (am bocanci, mege?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) by the way, vand o pereche de oglinzi originale de monster, celebrul model mickey mouse, alea rotunde, de vezi ca la cinema in ele. starea lor e ca noua, am sa pun diseara si ceva poze. pretul incepe de la 200 de lei in sus. cine da peste aceasta suma, le primeste cu montaj cu tot. cred ca le iau eu daca iau si semnalul si mai apelez la niste servicii (schimbat ulei,lichid frana etc) ale lu` matale am parte si de reduceri ? PS: Free Symbolic ! Editat Mai 5, 2009 de gogoshika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 bah, rippere, da ce e acolo frate: forumul persoanelor bronzate dar nu prea. oricum, bine ca il sustin pe sebi. PzKpfW, zice lumea ca trebuie incaltaminte moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) eu nu am primit nicio explicatie si nici raspuns la mesajul meu catre admin. by the way, vand o pereche de oglinzi originale de monster, celebrul model mickey mouse, alea rotunde, de vezi ca la cinema in ele. starea lor e ca noua, am sa pun diseara si ceva poze. pretul incepe de la 200 de lei in sus. cine da peste aceasta suma, le primeste cu montaj cu tot. pai nu-l cunoaste nimeni pe admin.... ca tot doua picioare are si el, nu ? FREE SYMBOLICU Editat Mai 5, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 nici symbolicu n-a primit raspuns. Liviu, in poza sunt oamenii stransi in fata forumului sa-l sustina pe tiganu`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate