titi_rulment Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 bai baieti unde gasesc urgent un stop cu leduri pt monster???mi s-a luat sa tot schimb becul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 titi_rulment, gasesti la louis. cauta pe louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 numai unul ca liviu putea sa gaseasca asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 am vazut ca e pe louis,dar ma gandeam sa cumpar unul astazi merci frumos oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 asta merge la monster???are un baiat de vanzare aici pe forum... http://www.louis.de/_301fc0a03c4b54241cd7f...x=6&cmd.y=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 asta merge la monster???are un baiat de vanzare aici pe forum...http://www.louis.de/_301fc0a03c4b54241cd7f...x=6&cmd.y=5 La BBmoto am vazut ieri un stop pe leduri, care cred ca se potriveste... Si nici nu era asa de scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 m-am uitat la ei pe site dar singurul (74 Ron) era cu bec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 m-am uitat la ei pe site dar singurul (74 Ron) era cu bec Eu am fost in magazin... si l-am vazut.... Acum, faci cum crezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) bai baieti unde gasesc urgent un stop cu leduri pt monster???mi s-a luat sa tot schimb becul... salut, incearca la Cristi-0761194811/0746739733, pe forum "gigiberlogea" Editat Mai 7, 2009 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 parca postase ieri monsteristu' ceva in legatura cu bautu' berii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 parca postase ieri monsteristu' ceva in legatura cu bautu' berii... salutare frati monsteristi! ma intrebam daca mai e loc pe "canapea" si pentru un alt posesor de monstru mic! aduc si cateva sticle de desmorosso, ca daca si-a pus ducati sigla pe el tre sa fie bun rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 /index.php?...326027&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 salutare...am reusit cu greu sa intru aici la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Lume noua !!!! Sa sarbatorim cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 DA!!! trebuie sa beeem!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) e rosu si monsteru ala care dadea ture pe aici ca a lu' nenea coco. Tot eu am fost astazi si ai ratat sesiunea de poze si nu ma mai lua cu nenea ca nu sunt asa martalog DA!!! trebuie sa beeem!!! Imi cam pare stilul monsteristului ............................................................................................................................................................................................................................... Editat Mai 7, 2009 de coco_monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 /index.php?...326027&st=0 pai nah...acum si tu, nu stii ca honda e honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 zar916 si il_ciorino, uelcam. caut si eu un pinion de fata, ca al meu e cam ovalizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 danny ma duc lapranz la bb sa vad stopul.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 CHEIA, MAINE, CINE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 CHEIA, MAINE, CINE? Liviu, eu maine plec spre casa dimineata. va insotesc pana la ploiesti, daca e. dupa aceea eu tin dn1 in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 BAI!Cheia,maine,eu,paul,SIGUR! Asa tataaa.....Liviule,faci diseara un schimb de ulei abatelui Paulynos?Ca sa n-aiba motive maine pt care sa nu se dea maine pe Cheia.Stii cumva unde gaseste filtru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 BAI!Cheia,maine,eu,paul,SIGUR! Asa tataaa.....Liviule,faci diseara un schimb de ulei abatelui Paulynos?Ca sa n-aiba motive maine pt care sa nu se dea maine pe Cheia.Stii cumva unde gaseste filtru??? La magazine moto, gen: Kawamotors, My moto, sau poate aiciÂşa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Tot eu am fost astazi si ai ratat sesiunea de poze si nu ma mai lua cu nenea ca nu sunt asa martalog Ah....ce-am ratat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 cautam liviule!Ne vedem diseara!La ce ora plecam spre cheia si de unde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate