vampire667 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Poate am sa ajung si eu miercurea asta la academie sa ne cunoastem:D. Daca ma ia cineva pasager platesc grass/gas/ass, sa-mi spuneti sa aduc si casca. Din ce zona vi ca poate te iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lomo Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Din ce zona vi ca poate te iau eu Drumul taberei (intersectia Sibiu/1Mai langa Favorit), dar e foarte aproape nu e problema de ajuns, daca plecati la plimbare:D sa ma luati sa nu raman pe treptele academiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Salut, dupa cum spuneam si miercuri la academie.. Care se baga maine la o cheia? La ora 9 la OMV baneasa.. Momentan sunt singur dar cu siguranta se mai baga lumea Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 lomo, esti vecin cu noi frate, adica cu mine, cu coco, cu son, cu cristi si nicu, toti cu monstere. noi stam pe langa petromul de pe str sibiu. eu ajung acasa la 10.00 diseara, dar daca ai chef, ne putem vedea pe la 10.30 sa iti arat oglinzile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lomo Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 lomo, esti vecin cu noi frate, adica cu mine, cu coco, cu son, cu cristi si nicu, toti cu monstere. noi stam pe langa petromul de pe str sibiu. eu ajung acasa la 10.00 diseara, dar daca ai chef, ne putem vedea pe la 10.30 sa iti arat oglinzile. Ok. Ramane pe diseara. Chiar ma intrebam a cui sunt monstrii de la petrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 da-mi tel cand ajungi in zona, eu ajung mai devreme acasa, adica pe la 20.30. o sa fiu pe la petrom cu astialalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Salut, dupa cum spuneam si miercuri la academie.. Care se baga maine la o cheia? La ora 9 la OMV baneasa.. Momentan sunt singur dar cu siguranta se mai baga lumea Va salut foarte posibil sa ma bag eu, da si tu un nr de tel si ne auzim mai pe seara cand aflu si eu sigur daca pot sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 eu maine dimineta plec spre cheia, muntele rosu si de acolo mei mergem 2 ore pana la locul de pus corturi. (merg cu masina) ma duc sa urc putin pe munte, daca sunt amatori un buzz ii fac concurenta lui andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 blondu_mm, baietii merg cu monsterele, baieteii merg cu conserva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 ba baieti si baietei imi imprumuta si mie cineva o carte cu legislatia si chestionarele pentru examenul moto? stiti pe cineva care face analize pentru carnet asa mai light... fara deplasare la sital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 merg si eu Andrei...ne vedem la OMV....te bagi Liviu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 @blondu_mm Nu Âştiu sigur dacă mai am cartea, o caut când ajung acasă, de o găsesc Âşi îți mai trebuie te anunț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 blondu, pot sa iti dau eu cartea daca nu o gaseste mada si mai e cazul. dai un semn in caz de ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU...eature=featured Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Merg si eu la plimbare maine. Da ce-i cu ora asta ? nici la servici nu ajung la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Salut, Tocmai ce am aterizat de la plimbarea de pe Cheia. Frumos, foarte frumos - companie, cea mai tare. Revenim pe mai tarziu cu poze si cu filmulete. WKD placut in continuare Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 SUPER OFERTA!!! Casca DUCATI CORSE Suomy masura L... PRET 350E ...am cumparat-o ieri cu 400E de la Motopoint...am purtat-o 1 singura data azi si mi-am dat seama ca-mi este mica...daca este cineva interesat pot sa-i arat si poze pe mes ca aici nu stiu sa le pun...sau ma poate suna la tel 0724 390 719 Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 SUPER OFERTA!!! Casca DUCATI CORSE Suomy masura L... PRET 350E ...am cumparat-o ieri cu 400E de la Motopoint...am purtat-o 1 singura data azi si mi-am dat seama ca-mi este mica...daca este cineva interesat pot sa-i arat si poze pe mes ca aici nu stiu sa le pun...sau ma poate suna la tel 0724 390 719 Stefan pai mai poart-o ceva timp si ai sa vezi ca se lasa , asa sunt facute ele , asta daca chiar nu ai alt motiv pentru care vrei sa o vinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 6, 2009 Autor Share Postat Iunie 6, 2009 blondule ia cartea de la sebi ca n-am gasit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 merci oricum liviule, o sa vb cu sebi sa-mi dea el cartea. in alta ordine de idei... nu am ami ajus pe cheia cu conserva, dar maine pe la 8-9 dimineata o iau pe blonda si dau o fuga pana la mare. am putina treaba in techirghiol, niste plaja si seara ma intorc in bucuresti. daca sunt amatori de un drum de mare.... matinal, dati un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 maine?...cineva interesat de vreo plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 mergeti bah si votati si dupa aia la plimbare. eu am fost si era plin de babe si mosnegi, nu e destul ca muncim pentru pensiile lor babane, ii lasam sa ne si conduca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 te-am vazut pa la 2 pe la Arc...arai f grabit...te duceai la votare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 nu bre stefane, veneam la munca. la vot am fost dimineata si am ramas cu un gust amar ca nu am vazut niciun tanar la urne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Maine dimineata la ora 9 la Petrom Baneasa....daca este cineva interesat de o plimbare pana la Brasov la Aqua Parc(baie si stat la soare)....am inteles ca este f tare(cel mai interesant din tara)...eu o sa fiu cu sotia si cu inca un prieten cu consoarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate