coco_monster Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Revin cu noutati Mesaj completat Revin cu noutati nu era moale asfaltu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 uau...naspa iti urez sanatate si sa te refaci cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 3, 2009 Autor Share Postat Octombrie 3, 2009 pe coco l-a batut fisu, alias coco'son. nu s-au inteles de la bere si l-a ars asta mic cu o bata cu cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 coconele, cum spuneam si la telefon, daca ai nevoie de ceva..o portocala, o maslina, suntem aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Minte mah...s-a imbatat ca porcu si a cazut cu bicicleta ....si l-a mai batut si fii_su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Va anunt ca Sonatu a plecat la razboi in Afganistan ) Am dovada clara. Mesaj completat Si e in forma maxima ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 4, 2009 Autor Share Postat Octombrie 4, 2009 bre nene coco, ma bucur sa te aflu vesel. lasa, pe ala micu il ard eu odata, sa termin antrenamentele din tabara talibana si apoi sa te tii ce smardoi ii dau. eu nu am informatii prea grozave, dar daca vreti sa cititi ceva bun, puneti mana si tastati www.mongolia.ro. sunt povesti noi, adevarate, nu jocuri d-ale noastre la groapa cu nisip. hai va pup, ma duc ca ma cheama ayatolahul, sa ma faca luptator kamikaze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 nu era moale asfaltu... Ups! Imi pare rau! Insanatosire rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 4, 2009 Autor Share Postat Octombrie 4, 2009 care ai mah echipament de ploaie? dam o tura pana la ruse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Ma bag eu dar trebuie sa imi tragi tu de ambreiaj :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Liviule,si eu vreau sa ma tragi de ambreiaj ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Salut,cine are de vanzare un capac de la butoiasul de frana spate sau ambreiaj? Am vazut ca sunt la fel iar mie imi lipseste unu Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 @Blondu Ba nene ce draq cautai cu pasager fara cascheta, azi pe la orele 15 pe la molu de se deschide nou?? VEZI CA ASFALTU' NU E MAI MOALE CA CAPU" ) Sa treci pe la mine sa iti dau un lighean....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 o fi iesit la agatat si a gasit doar unu/una fara casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Italianca mea a inviat,si tuna de n-am vazut In seara asta a facut primii 20 km cu mine in carca. Poate reusesc sa ajung maine seara si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 brava bre gixxule. ai fost la andu si la cristi sau ai revergorat-o tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) @Blondu Ba nene ce draq cautai cu pasager fara cascheta, azi pe la orele 15 pe la molu de se deschide nou?? VEZI CA ASFALTU' NU E MAI MOALE CA CAPU" ) Sa treci pe la mine sa iti dau un lighean....... ce ai bre.... ca nu m-am mai urcat pe motoreta de o saptamana. cred ca e blondu mic... il sparg Mesaj completat o fi iesit la agatat si a gasit doar unu/una fara casca. asa ... baga strambe in familie, sa citeasca blonda forumul sa nu mai am liniste acasa, te tin minte Editat Octombrie 7, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 bai baieti ati sarit repede cu para...sa vezi bataie ce-si ia bietul copchil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 monstruosii, daca nu aveti ce face vineri seara de la 22, poate calcati pe la traian 42, care se gaseste pe strada traian nr 42 muzica jammuita live de subsemnatul si colegii, pe urma party in contnuare cu zicu & ufe. vom asculta bituri, gruvuri, basi, fete, gagici, dixtractie, spritz, terasa, discoteca, balamuc. cechedap www.myspace.com/nigelsgroove Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 @Liviu...90% a fost facuta de mine si Laur, vb mai multe daca ajung diseara Eu ies la 7+ de la munca,poate va mai gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Salut baieti.Am inteles ca la "Andu" ,pe langa service mai poti gasi si motociclete noi.E si dealer omul ? Date de contact,ceva, imi poate oferi cineva ? Multumiri anticipate. Cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Da coco ai dreptate, dar nu am mers nici cu viteza si nici pe o distanta mare........am dus pe cineva pana la o statie. Si data viitore nu mai las pasagerul fara lighean Ne vedem diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Da coco ai dreptate, dar nu am mers nici cu viteza si nici pe o distanta mare........am dus pe cineva pana la o statie.Si data viitore nu mai las pasagerul fara lighean Ne vedem diseara! eu cred ca aveai mare necaz pe ala pe care il carai si te-ai gandit la o modalitate eleganta de a scapa de el! sau poate omu era kamikaze, oricum creierul nu-l avea la el, era doar carcasa de sifonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Domnu' Alexix, ia de vezi că s-au învârtit niÂşte litere la profilul tău, la secțiunea club. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Multam qunix! ........se mai intampla la repezeala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate