monsteristu' Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 buai, am gasit niste poze din tineretile lu coco. enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 se baga careva la o tura cheia - brasov sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 http://www.ducatinewstoday.com/2009/10/spy...da-aperta-dash/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) http://www.ducatinewstoday.com/2009/10/spy...da-aperta-dash/ ce aratare.... urat.... botul ala strica tot se baga careva la o tura cheia - brasov sambata ? da ai succes, nu gluma, as veni eu cu tine doar ca nu am RCA si am ceva treaba sambata dupa masa. Editat Octombrie 8, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 botul ala e la misto pus acolo. sigur va arata oarecum diferit si foarte sigur va fi o ultra motoreta care va costa undeva la un 15 000 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 botul ala e la misto pus acolo. sigur va arata oarecum diferit si foarte sigur va fi o ultra motoreta care va costa undeva la un 15 000 cred Camuflajul ala o face sa arate ca o piula . LE: Misto adunarea de aseara, desi credeam ca o sa pic aiurea cu St-ul ,avand in vedere ca e adunare de Monster , cele cateva japoneze si nu in ultimul rand americane m-au scos din bucluc Mesaj completat Tigane n-ai venit aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 pai arata ca un c.ur ca asa si trebuie in faza asta. sa vedem la sfarsitul lunii care va fi varianta finala. aseara nu am venit ca stau si bag pentru party-ul de maine seara care apropos http://www.feeder.ro/2009/10/07/lansare-grooveonro-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 8, 2009 Autor Share Postat Octombrie 8, 2009 gixxere, da de bicla mea de ce nu zici nimic, aaaa, e americana, am inteles, ai bagat-o la un loc cu harley-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) gixxere, da de bicla mea de ce nu zici nimic, aaaa, e americana, am inteles, ai bagat-o la un loc cu harley-urile. Misto,totusi un pic prea silentioasa pt mine Poate facem si intrunirea bicilo-ducatistilor,intrunire unde berea va fi motto-ul Recunosc ca dom'soara cu Harley-ul mi-a cam invartit ochii in cap, data viitoare nu mai fi asa negativist cu ea Le: Am sa-ti dau o bere,chiar mai multe daca ma gandesc bine Editat Octombrie 8, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 se baga careva la o tura cheia - brasov sambata ? eu merg doar la dus completez cu o invitatie pentru cei din BV : are cineva chef de o tura Brasov-Bucuresti duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) eu merg doar la dus completez cu o invitatie pentru cei din BV : are cineva chef de o tura Brasov-Bucuresti duminica? Tu cu conserva? Daca esti cu motorul te insotesc pana la Campina sambata la dus, si de la Campina duminica la intors. Editat Octombrie 9, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Tu cu conserva? Daca esti cu motorul te insotesc pana la Campina sambata la dus, si de la Campina duminica la intors. nu cu conserva...pe jos, fag jogging viteza pe traseu montan :) cu mobra ma, dar as lua-o pe cheia sa stiu o treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 sa va ramana de cap cheia aia ma, altceva nu stiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Sa vad cum stau cu finantele,daca pana maine apuc sa-i fac schimbu de ulei as veni si eu la o tura in afara Bucurestiului. Sunt curios cum se comporta la drum intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) bre nene liviule, am drum la brasov, din cele 3 variante: DN1... tragoviste, sinaia... valeni, cheia...tu ce ai alege? gixx-ule, hai ca de sapt. viitoare se anunta geruri! Editat Octombrie 9, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 sa va ramana de cap cheia aia ma, altceva nu stiti. e cea mai buna varianta pt cine are timp doar te o tura relativ scurta fara ramas peste noapte si intors cat mai devreme. zi tu alta varianta care sa se potriveasca cerintelor si sa ofere traseu similar cheia .. daca tot comentezi. plus eu anu asta din pacate am ajuns doar odata pe traseu asta si chair daca anu trecut am fost de tzashpe ori, tot ma coafeaza .. curbele sunt tot curbe So .. ierbaru merge cu mien la dus, se mai baga cineva sa nu ma intorc singur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 maine, la 10.00, la mcdonalds otopeni. se pleaca spre bran, deci are si brasov in drum. asa ca puteti veni si voi cu noi mai gugustiucilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 La 300 km de BucureÂşti sunt niÂşte curbițe de o fac de râs pe Cheia cam aÂşa cum o fac de râs pe românica toate țările din UE. Multe, unele foarte strâmte Âşi adânci, altele largi Âşi înalte. Traseu de făcut dus întors într-o zi pentru oameni care nu mai sunt începători, aÂşa ca voi ăÂştia obsedați de Cheia. Da' na, dacă obsesia e obsesie ... nu are rost altceva, nu? Iar dacă 600 km par mult într-o zi, întrebați-l pe monsteristu' cum e să faci 1000 într-o zi cu tot cu rătăcire, țigări, mâncare. Drum bun! Âşi da, Cheia e frumoasă, dar mie mi-ar plăcea mai mult dacă nu ar avea TIR-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 La 300 km de BucureÂşti sunt niÂşte curbițe de o fac de râs pe Cheia cam aÂşa cum o fac de râs pe românica toate țările din UE. Multe, unele foarte strâmte Âşi adânci, altele largi Âşi înalte. Traseu de făcut dus întors într-o zi pentru oameni care nu mai sunt începători, aÂşa ca voi ăÂştia obsedați de Cheia. Da' na, dacă obsesia e obsesie ... nu are rost altceva, nu? Iar dacă 600 km par mult într-o zi, întrebați-l pe monsteristu' cum e să faci 1000 într-o zi cu tot cu rătăcire, țigări, mâncare. Drum bun! Âşi da, Cheia e frumoasă, dar mie mi-ar plăcea mai mult dacă nu ar avea TIR-uri. la 300 km in ce directie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 eeee, stie muierea mea ce zice. e vorba de traseul veliko tarnovo - shipca - stara zagora. 130 de km de asfalt perfect, liber si curbe de ametesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Bulgaria eh .. mda, asa si prin grecia sunt niste curbite interesante, si prin nordu italiei cica ar fi cateva ... ori curbele sunt unde nu trebuie .. ori noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Diferența e că Italia Âşi Grecia sunt mai departe iar Bulgaria foarte aproape. Ce ți-e 200, ce ți-e 300. Dar na, obsesia e obsesie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Diferența e că Italia Âşi Grecia sunt mai departe iar Bulgaria foarte aproape. Ce ți-e 200, ce ți-e 300. Dar na, obsesia e obsesie. recunosc ca nu stiam de traseul din bulgaria, dar in afara de asta ce traseu mai e asa la indemana ca si cheia .. e o obsesie fortata de imprejurari pan la urma vointa si timp liber sa fie .. ca drumuri se gasesc .. obsesie sau nu, atata timp cat implica o motoreta (ducati ) si curbe, e OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Tocmai asta am vrut eu să zic, drumuri se găsesc. Dar na, io-s un om mai modest Âşi cu minte comună, îmi place să văd mult Âşi multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate