monsteristu' Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 am si eu o "carena" de aia, de carbon. scad si pretul la 90 de euro. dau si o bere, numai scapati-ma de caaaaarena. 0753379594 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 am si eu o "carena" de aia, de carbon. scad si pretul la 90 de euro. dau si o bere, numai scapati-ma de caaaaarena. 0753379594 Saptamana trecuta te-am asteptat la academie.... degeaba. Ziceai ca-mi arati parbrizu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 am venit mai fata, dar mai tarziu, adica pe la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1235894411497 tocmai ce am vazut un teaser la multistrada 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 mergem maine la o tura? o sa fie 10 grade cu soare, deci merge. astept baieti de baieti, nu babe urduroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 http://www.multistrada.ducati.com/ Mesaj completat ducati chiar ar trebui sa investeasca in niste clipuri mai reusite. e inadmisibil sa ai niste produse scumpe, promovate de niste clipuri ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) Ei, de fapt vor sa te tina in suspans asa, e cu schema Editat Octombrie 30, 2009 de dionysos_11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 ok, nu va mai inghesuiti, gasca maxima e de 20 de persoane. restul, imi pare rau, better luck next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Seara buna. S-a confruntat cineva cu probleme la jug,mai precis rulmenti ? Al meu set (de rulmenti) se apropie de obstescul sfarsit. (yay, drumuri bune). Alternative ,ceva la firma mama Ducati exista sau ma pun sa-mi fac deja comanda ,numa' bine sa ajunga la primavara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 cand facem si noi o tura la greci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2009 bah blondule, eu cu muierea am facut o super-tura la greci vara asta. uite, daca vreti, merem uichendul asta pana in grecia, neamuu se baga, hai sa mai fie macar unul dintre voi. vine cineva? o sa fie peste 20 de grade, gasim cazare pe la 20 de euro. who's in? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Bai baiatule,te-a lovit rau strechea cu dorul de duca!Da-ti sta bine asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 bah blondule, eu cu muierea am facut o super-tura la greci vara asta. uite, daca vreti, merem uichendul asta pana in grecia, neamuu se baga, hai sa mai fie macar unul dintre voi. vine cineva? o sa fie peste 20 de grade, gasim cazare pe la 20 de euro. who's in? suna foarte tentant, dar e frig si ploaie bre. http://weather.yahoo.com/Salonica-Greece/G...9/forecast.html o sa ne inghete putza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 fix 20 de grade o sa fie, dar altadata, ca acum se prognozeaza cam 12 cu scaderi spre 8. oricum in grecia e mai cald nu ma bagati in seama, eu sunt ala caruia ii place muntele si zapada cu vin fiert in perioada asta a anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Ironia asta, bat-o vina s-o bată! EÂşti talentat domnule Ierbaru' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Ironia asta, bat-o vina s-o bată! EÂşti talentat domnule Ierbaru' ! radem, glumim, stii cum e ...mie rasu imi face placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 so, vrea cineva pana la urma plimbare in acest uichend? sau merg doar eu cu neamuu, ca doi homosexuali in devenire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 monsteristule,in cazul asta vin sa eu,sa va ajut sa si deveniti! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 titele, pe tine nu te luam, ca esti curlandist cu acte in regula, ne temem de maria ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Brokeback Mountain reloaded? Din păcate mister Heath Ledger a dat colțu', iar o variantă autohtono-monstruoasă nu cred că s-ar ridica la înălțime, still drum bun, cale bătută . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Brokeback nu se poate!Doar daca raman ei doi si imprumuta unditele lui Coco!!!Pt gresare monsterul ii ajuta...scuipa ulei peste tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Brokeback Mountain reloaded? Din păcate mister Heath Ledger a dat colțu', iar o variantă autohtono-monstruoasă nu cred că s-ar ridica la înălțime, still drum bun, cale bătută . in regia inegalabilului Titishor "DosMaster" Rulmentzel ar putea deveni o capodopera, o pelicula de compozitie, dar musai cu alta distributie...cocalaru si neamuu sunt cam trecuti Asteptam cu interes dle Titel varianta mioritica ...."Dealu' Academiei" !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 neamuuli, de unde le scoti ma. hehehhehe. auzi la el dosmaster. tencolo de nebun. ia zi, bagam o pedala spre o bere in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 neamuuli, de unde le scoti ma. hehehhehe. auzi la el dosmaster. tencolo de nebun. ia zi, bagam o pedala spre o bere in seara asta? o pedala scurta si o bere la 33, ca-i frig al dreaqu si nu prea cadreaza...da' nu mai ai minute pe cartela de ma abordezi acilea, sau faci economie in spiritul criziei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Se vinde bufnita...reloaded. Follow my signature...pret de criza ...dati si voi up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate