p15oi Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 (editat) Filtru de benzina pe stoc @ andu ? mie asa mi-a zis il mai sun azi si vad exact si daca are si ce pret oricum filtru de aer ~ 50 si ala de benzina tot p acolo k am un monster 750 din 98 si mi-a zis k ar fi mai ieftine decat cele pt injectie care ar fi pe undeva pe la 23 E(doar filtru de benzina sa nu se inteleaga gresit ). Va zic azi exact ce pret au pt motorul meu dar intrati si pe http://www.romimoto-piese.ro ca sa va faceti o idee. . Editat Mai 27, 2010 de p15oi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 mie asa mi-a zis il mai sun azi si vad exact si daca are si ce pret oricum filtru de aer ~ 50 si ala de benzina tot p acolo k am un monster 750 din 98 si mi-a zis k ar fi mai ieftine decat cele pt injectie care ar fi pe undeva pe la 23 E(doar filtru de benzina sa nu se inteleaga gresit ). Va zic azi exact ce pret au pt motorul meu dar intrati si pe http://www.romimoto-piese.ro ca sa va faceti o idee. . bine...decat de la romino, mai degraba de la ducati bucuresti, au aceleasi preturi si au si pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Am ajuns sa vand becuri... Maine-poimane ma gasiti la o taraba in piata Moghioros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Eu am gasit filtru de benzina la un magazin ordinar de piese, nu orice filtru ci exact acelasi filtru. Am dat pe el 60 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Ziua buna, oameni buni Are cineva idee unde as putea gasi membrana pt carburator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Ziua buna, oameni buni Are cineva idee unde as putea gasi membrana pt carburator? 0744.164.899 Dan "Dilly" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 0744.164.899 Dan "Dilly" Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p15oi Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Asa deci cum am zis am luat filtrele de aer si benzina si au fost 105 Ron. In legatura cu cablul misterios l-am bagat si pe andu in ceata (dar a zis k se uita si v-a vedea). Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Ziua buna, oameni buni Are cineva idee unde as putea gasi membrana pt carburator? poti cauta pe ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 poti cauta pe ebay multumesc, dar la ebay am doua maini stangi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Salut, Imi poate spune cineva de pe aici daca acesta este un far de Ducati Monster? Am un GS500 pe care vreau sa il decarenez si acest far de la un prieten insa momentan nu ii gaseste elementele de prindere..In primul rand as dori sa stiu daca e de Monster iar apoi daca vinde cineva prinderile pentru el (preferabil din Bucuresti). Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 multumesc, dar la ebay am doua maini stangi. men nu inteleg!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Salut,Imi poate spune cineva de pe aici daca acesta este un far de Ducati Monster? Am un GS500 pe care vreau sa il decarenez si acest far de la un prieten insa momentan nu ii gaseste elementele de prindere..In primul rand as dori sa stiu daca e de Monster iar apoi daca vinde cineva prinderile pentru el (preferabil din Bucuresti). Va multumesc Nu provine de pe Monster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Ziua buna, oameni buni Are cineva idee unde as putea gasi membrana pt carburator? /index.php?...t&p=2395044 am cumparat si eu una acum citeva saptamini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 am comis-o .... /index.php?...p;#entry2448811 dar sunt intreg ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 ziua buna! cine era aseara la Bikers'club in otopeni ? ....ca vezusem un monstru cu un far mai suparat, parcat in fata blondu_mm insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 am comis-o .... /index.php?...p;#entry2448811 dar sunt intreg ! Dude se mai intampla, noi sa fim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Salutare.... Caut si eu un bloc de lumini pentru un monster din 95. Au fost foarte draguti cei care mi-au furat oglinziile, si au avut grija sa-l sparga. Problema este ca imi trebuie repede, imi iese scartana din service si trebuie sa il montez. Cel de pe e-moto nu mai il au... Poate chiar imi recomandati unul universal care sa se potriveasca. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 ziua buna!cine era aseara la Bikers'club in otopeni ? ....ca vezusem un monstru cu un far mai suparat, parcat in fata blondu_mm insanatosire grabnica Salutare sunt noul posesor al unui montru de 750 si eu eram aseara la Bikers Otopeni. Mai am ceva de modificat pe la el inainte sa ma prezint la intalniri pentru ca il am de 2 saptamani . Este vreun ducatis prin vitan pe langa mall? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Uofff mai Blondule! Grija mare pe viitor si calare pe ebay pt piese! Hai sa ne traiesti,...ca trebuiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Salutare.... Caut si eu un bloc de lumini pentru un monster din 95. Au fost foarte draguti cei care mi-au furat oglinziile, si au avut grija sa-l sparga. Problema este ca imi trebuie repede, imi iese scartana din service si trebuie sa il montez. Cel de pe e-moto nu mai il au... Poate chiar imi recomandati unul universal care sa se potriveasca. Multam. Salut, Nu e nevoie sa iei tot blocul optic, e mult prea scump. Daca ti s-a spart doar lentila (geamul de la far), poti sa-l iei de AICI - se potriveste, iti spun sigur (Part No.80200C). Te sfatuiesc sa il iei prin Dilly - eu asa am facut si a venit destul de repede si destul de ieftin. Asfalt uscat! Insanatosire grabnica blondule - tie si la S2R 800! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Salut, Nu e nevoie sa iei tot blocul optic, e mult prea scump. Daca ti s-a spart doar lentila (geamul de la far), poti sa-l iei de AICI - se potriveste, iti spun sigur (Part No.80200C). Te sfatuiesc sa il iei prin Dilly - eu asa am facut si a venit destul de repede si destul de ieftin. Asfalt uscat! Insanatosire grabnica blondule - tie si la S2R 800! Multam de sfat.... Dar... ai inteles gresit... cand ma refer la blocul de lumini, vorbesc de...butoane, de contact... Nu prea gasesc si original urca pe la 150-200 Euro + livrarea...si sincer...decat sa dau atatia bani pe un contact, mai bine ii fur lu tata intrerupatoarele din casa si le adaptez.. Prin urmare, inca astept..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) Multam de sfat.... Dar... ai inteles gresit... cand ma refer la blocul de lumini, vorbesc de...butoane, de contact... Nu prea gasesc si original urca pe la 150-200 Euro + livrarea...si sincer...decat sa dau atatia bani pe un contact, mai bine ii fur lu tata intrerupatoarele din casa si le adaptez.. Prin urmare, inca astept..... Salut din nou, Scuze de confuzie. Sigur gasesti ceva - blocul in sine e destul de comun. Am mai vazut mult si pe la Honda (de prin '90-'95). Again, mai bine mergi la Dilly (pe o strada perpendiculara pe bd. Expozitiei) si ii arati. Cred ca va sti el ce si cum. Editat Mai 28, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Multam de sfat.... Dar... ai inteles gresit... cand ma refer la blocul de lumini, vorbesc de...butoane, de contact... Nu prea gasesc si original urca pe la 150-200 Euro + livrarea...si sincer...decat sa dau atatia bani pe un contact, mai bine ii fur lu tata intrerupatoarele din casa si le adaptez.. Prin urmare, inca astept..... Am eu un Monster 600 din 2001 la dezmembrat.Ti-am dat PM in legatura cu blocul de lumini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 (editat) Intrebare : E posibil Knee-down pe Monster stock ? Raspuns : Editat Mai 29, 2010 de VincentVega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate