Kindaru Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 la ce ora? Pe la 19:00, acum plec si eu, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Bai Buga, pe 3-4 septembrie ma bag la un transfagarasan, cu ramas peste noapte ori in sibiu ori in alba, si intors duminica pe transaplina. sau tot pe transfagarasan. nu e batut in cuie. poate mergem cu totii ce ziceti? tentant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Am ramas aseara fara oglinda stanga! Freak accident, i tell ya. Dupa ce era sa ne ia vantul de pe pod la Basarab, cand am plecat de la Academie aseara, zic gata acasa ca vine furtuna. Kindaru o taie si el repede acasa, bag si eu gaz ca statea sa ninga! bag repede mobra in curte, langa gard unde o pun de obicei. Atunci vad ca este desprinsa o bucata mare din gardul de lemn, cedase la prinderi ca e lemnul putrezit si batea vantul tare. Bai, cred ca 30 de secunde a durat cat am dat fuga sa iau o sfoara sa leg gardul pana dimineata cand vroiam sa il ciocanesc. Aud BOOM, bucata de gard, toata peste mobra! BAD KARMA, m-am grabit acasa sa pun mobra exact in pozitia unde urma sa cada gardu' Din fericire a venit gramada peste oglinda stanga care s-a si rupt instantaneu dar asa a atenuat impactul si nu am alte pagube pe rezervor, etc. Acum ca tot nu am decat o oglinda, la SH nu cred ca gasesc in Romania pt modelele noi 696/796/1100 iar la reprezentanta costa aproape 250 ron. bucata! Intreb cunoscatorii, ce alte optiuni am, s-or potrivi oglizile si de la alte modele, stock ori after market? Ca daca tot dau 60 eur pe o bucata de plastic, mai pun 60 si iau ceva ca lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Am ramas aseara fara oglinda stanga! Freak accident, i tell ya. Dupa ce era sa ne ia vantul de pe pod la Basarab, cand am plecat de la Academie aseara, zic gata acasa ca vine furtuna. Kindaru o taie si el repede acasa, bag si eu gaz ca statea sa ninga! bag repede mobra in curte, langa gard unde o pun de obicei. Atunci vad ca este desprinsa o bucata mare din gardul de lemn, cedase la prinderi ca e lemnul putrezit si batea vantul tare. Bai, cred ca 30 de secunde a durat cat am dat fuga sa iau o sfoara sa leg gardul pana dimineata cand vroiam sa il ciocanesc. Aud BOOM, bucata de gard, toata peste mobra! BAD KARMA, m-am grabit acasa sa pun mobra exact in pozitia unde urma sa cada gardu' Din fericire a venit gramada peste oglinda stanga care s-a si rupt instantaneu dar asa a atenuat impactul si nu am alte pagube pe rezervor, etc. Acum ca tot nu am decat o oglinda, la SH nu cred ca gasesc in Romania pt modelele noi 696/796/1100 iar la reprezentanta costa aproape 250 ron. bucata! Intreb cunoscatorii, ce alte optiuni am, s-or potrivi oglizile si de la alte modele, stock ori after market? Ca daca tot dau 60 eur pe o bucata de plastic, mai pun 60 si iau ceva ca lumea! imi pare rau de incident, verifica accesoriile Rizoma, iata si cateva poze de la intalnirea de aseara, precedata de o mare furtuna bafta si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Reprezentanta Londra ...vazut...plecat ( achizitionat fes+tricou :) )si bonus un RATBIKE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Reprezentanta Londra ...vazut...plecat ( achizitionat fes+tricou :) )si bonus un RATBIKE !!![ misto rau, imi pare rau ca am ratat vizitarea reprezentante in scurta mea incursiune prin Londra, bine ca ai avut timp si pentru cateva poze, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 salutare . aseara am reusit sa ajung si eu pentru prima data la intalnire si sunt posesor de ducati de 2 ani . evident ca furtuna mi-a stricat distractia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 salutare . aseara am reusit sa ajung si eu pentru prima data la intalnire si sunt posesor de ducati de 2 ani . evident ca furtuna mi-a stricat distractia. lasa ca nu-i bai! eu sunt posesor de 4 ani si tot aseara am ajuns prima data:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 (editat) salutare . aseara am reusit sa ajung si eu pentru prima data la intalnire si sunt posesor de ducati de 2 ani . evident ca furtuna mi-a stricat distractia. s-a marit gasca asteptam pareri de bine, de rau, asfalt uscat lasa ca nu-i bai! eu sunt posesor de 4 ani si tot aseara am ajuns prima data:))) dupa cum am spus, se mareste gasca deci,ce parere aveti ? Editat August 25, 2011 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 eu voi fi prezent de acum incolo atata timp cat nu ma lasa politia si RAR -ul fara talon din cauza zgomotului )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 s-a marit gasca asteptam pareri de bine, de rau, asfalt uscat dupa cum am spus, se mareste gasca deci,ce parere aveti ? super motoare, super baieti(fete) sport clasicul m-a dat pe spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DsA Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Pinten carbon Ducati Monster http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=ac&ID=141372 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 (editat) Urgent vand oglinzi Ducati Monster faimoasele "Mikey Mouse" - 200 Ron Protectie spate - 200 Ron ,marime S,M SON 0722476077 Editat August 27, 2011 de coco'son Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Buna! Ma ajutati cu cateva pareri? Vreau sa iau un monster dar nu stau prea bine cu banii. Amgasit acest motor la Timisoara. Ce parere aveti? http://www.okazii.ro/catalog/56321750/ducati-monster-dark-600.html Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 salut. urgent trebuie sa imi schimb filtrul de aer la monster 750 . unde ma puteti directiona sau imi caut consumabilele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 La multi ani Mada! sa fii sanatoasa voioasa si la cati mai multi km pe Ducati !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbog Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Salut, Am un Ducati Monster 620 din 2006 de vanzare. Mai multe info aici /index.php?/topic/667512-vand-ducati-monster-620-an-2006-13840-km/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 guys, am pierdut un surub d-ala mare de la etrierul de pe spate. are cineva unul de maritat sau stiti de unde gasesc un animal d-ala care sa se potriveasca? si un etrier intreg m-ar interesa pt spate, nu zic nu (numai sa aiba si suruburile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Buna! Ma ajutati cu cateva pareri? Vreau sa iau un monster dar nu stau prea bine cu banii. Amgasit acest motor la Timisoara. Ce parere aveti? http://www.okazii.ro...r-dark-600.html Va multumesc! Salut, E de vanzare un Monster 600 , rosu, din 2000 parcat in benzinaria Mol de pa Calarasi, de langa Udriste. Nu e al meu, nu stiu pret, nu stiu alte detalii numai l-am vazut acolo de vreo 2 luni cu eticheta "de vanzare" si un numar de telefon. Daca vrei, pot sa trec sa notez numarul de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 in weekend pe Cheia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Salut, E de vanzare un Monster 600 , rosu, din 2000 parcat in benzinaria Mol de pa Calarasi, de langa Udriste. Nu e al meu, nu stiu pret, nu stiu alte detalii numai l-am vazut acolo de vreo 2 luni cu eticheta "de vanzare" si un numar de telefon. Daca vrei, pot sa trec sa notez numarul de tel. Multumesc, trec eu azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Pinten carbon Ducati Monster http://bikeshop.ro/h...ip=ac&ID=141372 In legatura cu anuntul, iti spun eu: se potriveste pe toate Monster-ele in afara de S4, S4R si S4Rs. Buna! Ma ajutati cu cateva pareri? Vreau sa iau un monster dar nu stau prea bine cu banii. Amgasit acest motor la Timisoara. Ce parere aveti? http://www.okazii.ro...r-dark-600.html Va multumesc! E foarte greu sa iti dai cu parerea despre o mobra vazuta in (doar 2) poze. Tot ce pot spune e ca e revopsita toata (nu ca ar fi neapart un lucru rau) si ca e model pe carburatie. Aici e mult de vorbit, dar pe scurt, parerea mea proprie despre subiect este: ia-ti injectie (2002+) pentru ca e mai noua, gasesti mai usor piese, e mai bine gandita si are turometru. Bineinteles, tu faci cum vrei. Dar oricum ai face, cand mergi sa vezi o motoreta, ia un prieten motociclist cu tine (minim 2 ani experienta, zic eu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 La multi ani Mada! sa fii sanatoasa voioasa si la cati mai multi km pe Ducati !!! Sarumana mult de tot!!!! asa sa fie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 (editat) mada, cred c-ai facut postul cu nr 9000, parca se lasa cu bere la faza asta..nu mai stiu sigur ..imi retrag cuvintele, am baut ! Editat August 30, 2011 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 30, 2011 Autor Share Postat August 30, 2011 mai e până la postul 9.000, sergiule tu eÂşti la 8992. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate