blondu_mm Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 intalnirea de maine (04.07) de la academie o sa fie mutata la mine, incepand cu ora 19:30. Cine stie locatia poate sa vina direct la mine, cine nu sa dea un telefon, dar oricum o sa ajunga fratele meu alex pe la academie si va pleca de acolo in jurul orei 19:30. Motivul: mai tragem o barfa despre WDW si despre nunti la un mic si un cico. Au venit diploma pentru DOC 2012 si kiturile. Mai dati si voi de veste pentru cei care nu stau pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Mai dati si voi de veste pentru cei care nu stau pe forum... Eu am dat de știre, dar din păcate nu am prea primit răspunsuri până acum Propun deci să ne vedem la Academie pe la 7-7:30 ca de obicei și să plecăm de acolo, câți ne-om strânge. Eu oricum nu știu unde trebuie să ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 sa puneti si voi ceva poze dupa speciala de la blondu ptr cei din indepartare ...macar cu voi in poze sa ma distrez )...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 (editat) da si eu am patit ceva similar acum 3 zile. eram pe autostrada bucuresti - pitesti pe sensul spre bucuresti. si pe la km 88 sau ceva mi se aprinde rezerva. si eu stiam la fel ca poti merge 45-50 km cu ea, nu ? ee, nu. am mers fix 30 km, si aia trasi de par pe la 4500-5000. am facut des drumul ala si cam stiam pe la ce km. erau benzinarii, dar ghinionul meu a fost ca mai aveam 5km pana la urmatoarea am inceput sa fac autostopul, pana la urma a fost un nene dragut si m-a luat si m-a dus pana acolo si inapoi la motor ca sa nu ma mai chinui si la intoarcere. faza dubioasa a fost ca mi-a zis ceva de genu " sper sa o mai gasesti cand te intorci inapoi" eram cacao pe mine. imi venea sa urlu. nici la bac nu am avut astfel de emotii frate. tot drumul ma gandeam - daca nu mai e ? daca a luat-o vrunu ? daca .. daca si iar daca. pana la urma era acolo am pus 2l benzina si am ajuns la benzinarie. MORALA ? rezerva aia de rahat este la misto. cand se aprinde becu - AI PUS O La mine cand se aprinde prima oara becul si apoi se stinge mai am 5 litri, cand ramane aprins mai am 4 litri, destul adica, e probat cu scos toata benzina din rezervor Cred ca e reglabil. Am si eu nevoie de un pic de ajutor, stie cineva unde as putea gasi un senzor de kilometraj (e montat pe etrierul spate) ? Nou se pare ca e destul de scump, stiti pe cineva care dezmembreaza sau unde as putea gasi unul folosit ? Incearca la Alex (dafway.ro - Bucuresti) sau la Turnu-Severin la Ciprian - user dealer - 0720 666609 PS: la mine la monster 600 este pe etrierul roata fata dar lesson learned... am dupa mine 200 de ml de benzina mai mereu. De tinut minte asta la drum lung, daca nu pentru mine macar pt cei cu care merg Editat Iulie 4, 2012 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 dap si rezerva mea se aprinde unerori mai devreme si apoi se razgandeste ))) sunt mai relative ptr ducati aspectele astea de aceea tre tratat ca atare:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Cateva poze de la intalnirea de ieri sau azi Frumoase filmele si pozele de la WDW 2012. Multumim celor care au adus experienta WDW in format digital in gasca Ducatistilor Cat de curand o sa incarcam pozele si pe www.desmoriders.ro Miercurea urmatoare o sa mai aduc o parte din kiturile care nu au fost date ieri. Ar fi ok sa spuna exact cine vine miercuri ca sa nu le iau pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Foarte fain aseară. Mici, bere, motociclete frumoase, poze și clipuri cu drumul la WDW. Mulțumiri organizatorilor! Ar trebui să facem chestii din-astea mai des! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 bai da chiar nu are nimeni poze de pe pista, de sambata dimineata? chiar poze cu legenda. nu e tru..... chiar cu legenda. hmmmmm..... cineva ma saboteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 (editat) Salut baieti si fete Monsterist in devenire, abia am luat jucaria 600 Dark din 2001 si sunt dupa prima mie de km, mainile ma dor, sufletul e fericit . Frumoase poze si abia astept sa imi vad si eu jucaria langa fratii ei, miercuri la academie daca nu ma insel Deasemenea daca ma puteti indruma catre un mecanic bun de Ducati as fi recunoscator, am si eu de schimbat uleiul la furca si distributia, punga mai subtire Editat Iulie 5, 2012 de ZYB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salut baieti, si fete Monsterist in devenire, abia am luat jucaria 600 Dark din 2001 si sunt dupa prima mie de km, mainile ma dor, sufletul e fericit . Frumoase poze si abia astept sa imi vad si eu jucaria langa fratii ei, miercuri la academie daca nu ma insel Acolo, acolo, pe la 19-19:30. S-o stăpânești sănătos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Bravo, frumusica motocicleta, eu tot pe o d-asta 2001 am inceput )...si acu regret c-am vindut-o!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Poze cu jucaria, ca sa ma laud si eu putin ca sunt tare mandru de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Bine ai venit printre noi!!! sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea pe deplin(si te vei bucura cu siguranta) sa aveti parte numai de drumuri frumoase si "safe" impreuna Mecanic bun cu siguranta, dupa parerea mea , sunt doar 2, fratii Teodorescu- Andu si Cristi Teodorescu. Andu are service-ul undeva pe bd. Preciziei, iar Cristi undeva in Cotroceni. in rest de acum incolo miercurea seara de la 19-19.30 cum spunea si Angel, ai program de academician;) Ride safe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Multumesc pentru urari si deja am in calendar intalnirea Ducati . Ma poti ajuta cu un nr de telefon pentru Andu/Cristi, pe PM daca nu vor numerele publice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 (editat) Poze cu jucaria, ca sa ma laud si eu putin ca sunt tare mandru de ea Faina, s-o stapanesti sanatos. Si numarul e calumea, B 6 in baza 10 ) Si legat de club, ia vezi poate te coafeaza cel de aici. Editat Iulie 5, 2012 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salut baieti si fete Monsterist in devenire, abia am luat jucaria 600 Dark din 2001 si sunt dupa prima mie de km, mainile ma dor, sufletul e fericit . Frumoase poze si abia astept sa imi vad si eu jucaria langa fratii ei, miercuri la academie daca nu ma insel :unsure:Deasemenea daca ma puteti indruma catre un mecanic bun de Ducati as fi recunoscator, am si eu de schimbat uleiul la furca si distributia, punga mai subtire Sa o stapanesti sanatos, acelasi model il am si eu. Bravo, frumusica motocicleta, eu tot pe o d-asta 2001 am inceput )...si acu regret c-am vindut-o!!! De accea m-am hotarat sa nu o vand chiar daca imi voi lua alta motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 bravo baieti vati distrat frumos la bogdan/blondu intradevar frumoasa initiativa si la cat mai multe...si felicitari lui ZYB ptr noua achizitie jointhe club...)) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Am si eu nevoie de un pic de ajutor, stie cineva unde as putea gasi un senzor de kilometraj (e montat pe etrierul spate) ? Nou se pare ca e destul de scump, stiti pe cineva care dezmembreaza sau unde as putea gasi unul folosit ? nu va inghesuiti, cate unul pe rand hai ma chiar nu stie nimeni nimic ? odata cer si eu ceva .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Incearca la Alex (dafway.ro - Bucuresti) sau la Turnu-Severin la Ciprian - user dealer - 0720 666609 PS: la mine la monster 600 este pe etrierul roata fata Ai incercat aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ai incercat aici ? Mersi icsu, stiam de ei, dar am zis sa intreb inainte pe forum, am sunat azi si am si comandat, diseara il si montez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) nu va inghesuiti, cate unul pe rand hai ma chiar nu stie nimeni nimic ? odata cer si eu ceva .. ) Știu doar că dealer și Dafway dezmembrează. Cum a zis și icsu, ai putea să încerci. Ar mai fi și tipul care a cumpărat epava (S2R 800) de la blondu și care avea ceva piese de vânzare. Bine, asta era acum doi ani, dar dacă nu găsești la băieții de mai sus, fă-mi semn și-ți dau și numărul tipului ăsta. EDIT: bine că ai rezolvat. Editat Iulie 6, 2012 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Mersi icsu, stiam de ei, dar am zis sa intreb inainte pe forum, am sunat azi si am si comandat, diseara il si montez Unde l-ai gasit/comandat? Ca vreau sa-mi comanda si eu sonda de ulei, "transpira" ulei si ma enerveaza la culme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albert's Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Va salut cu respect si voie buna. De 2 saptamani detin un Monster 600 fabricatie 2001,si sunt in cautare de gashca:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Nu vreau sa par lipsit de respect, dar nu "gashca" iti trebuie tie, la inceput mergi cat mai mult singur, in ritmul tau, nu pleca la drumuri lungi, nu merge mult timp.. putin cate putin, asa inveti cel mai sigur, nu merge obosit, "gashca" (nu ducatistii) are in general un mers mai periculos, mai ales daca mai sunt incepatori in ea. Prima cazatura am luat-o dupa 2 sapt, a doua dupa 6 saptamani, si a treia dupa 9 luni.. la inceput am facut greseala generala sa cred ca stapanesc tot. Daca eram in "gashca" poate nu cadeam sau poate cadeam si mai luam si pe altii dupa mine. Cand esti cu mai multi care sunt experimentati vei incerca sa fii ca ei, sa ai acelasi ritm, ceea ce nu-i neaparat rau daca ai avea experienta necesara. Daca merge careva pe langa mine in "figuri" ma opresc si-l las sa duca. Nu te grabi sa capeti experienta mai repede decat poti acumula, sa nu te tavalesti asa cum am facut eu sau altii. Daca mergi in grupuri, fereste-te de mers alert (probabil nu vei reusi sa tii pasul cu ei) si glumeti/figuranti (nu stii cum te sperie/dezechilibreaza). Asfalt uscat si felicitari pentru achizitie. Pentru sfaturi, schimb de experienta si pareri, esti binevenit in fiecare miercuri, ora 19-19:30, la Academia Militara se strang ducatistii. Editat Iulie 6, 2012 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albert's Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Multumesc pentru sfat,cu siguranta o sa tin cont de el.. Am zis "gashca" asa doar pentru ca nu mi-a venit altceva in minte..nu sunt profesionist,nici incepator nu ma consider,sunt la al 4-lea an pe motor,si am avut japoneze de viteza,dar este cu totul altceva sa fiu in rand cu lumea...sunt o fire temperata,nu sunt "agitat" in trafic..indiferent de situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate