-Sir Daniel- Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 'poi p_ula mea, daca nu va schimbati mnacar un set de casti in gura... va certati degeaba! So... quit it! Fetelor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 'poi p_ula mea, daca nu va schimbati mnacar un set de casti in gura... va certati degeaba!So... quit it! Fetelor .... tu cine mai esti ma ? .. si ce vrei ? .. ia vezi cum se numeste topicu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Dorule.... ti-as raspunde dar ce pwla mea... mi-am promis sa nu mai vorbesc buruienos! Deci ... ai fo problema cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Symbolic , ce se mai aude cu oglinzile alea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 stai linistit ca nu te-am uitat si catre tine merg. sa gasesc si timpul sa ne vedem sapt asta. e mai complicat ca ma mut si intru in concediu/demisie. dar de vazut, ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 stai linistit ca nu te-am uitat si catre tine merg. sa gasesc si timpul sa ne vedem sapt asta. e mai complicat ca ma mut si intru in concediu/demisie. dar de vazut, ne vedem Miercuri , la academie , daca poti . Au zis astia ca e frumoasa vremea . Doar sa-mi zici de ce scule e nevoie . Id-u meu de mess e b28jmp . Aaaaa , sa sti ca nu esti singuru` care-si da demisia Si yo ma car pe 24 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 da, dar la mine e un pic mai misto. am concediu o luna (O LUNA!!!) pentru ca nu am apucat sa-mi iau vara asta, dupa acre mai am o luna platita in care nu trebuie sa ma duc la birou pai daca e sa ajung la academie maine, vin cu ele in buzunar ca oricum nu merg semnalizarile si mi-e frica pana la coltu blocului. vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ca sa ajungi la academie trebuie sa mergi cu troleul, tigane...si te costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 @jmp: daca vii maine la academie la 20:00, vin cu ele si facem schimbul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 pe jmp il cheama cristi, alias futacila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ca sa ajungi la academie trebuie sa mergi cu troleul, tigane...si te costa vb lui sir, hai la academie cu chinezaria ta si sa vedem sange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 mah, eu nu ma bag sa-i sparg mufa (cu toate ca merita uneori) ca e de 2 ori mai lat ca mine. si e simpatic el de felu' lui. pacat ca a facut cateva alegeri gresite. 4 in linie, sunet de tramvai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) blondule, ai noroc ca un foarte bun prieten de-al meu e din maramu, deci pe tine te iert acum vb serios, am fost la o ora sa imi iau un st2, dar ii dadusem ok-ul tipului de la care mi-am luat mobra... deci, pt cand il aduc pe tigan la academie sa vin cu lantul si sa imi sun prietenii? Editat Septembrie 30, 2008 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 pacat ca a facut cateva alegeri gresite. 4 in linie, sunet de tramvai... ce sa-i faci. si eu m-am orientat prost la inceput dar mi-am revenit pe parcurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) ce sa-i faci. si eu m-am orientat prost la inceput dar mi-am revenit pe parcurs de aia inca visezi la bulldogul ala, care daca imi aduc bine aminte e o yamaha :) Editat Septembrie 30, 2008 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 visam domle. acu' ma gandesc ca mai mult face cu ochiu un s2r sau un 900 ca upgrade. autre chose de altceva L-twin-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 de aia inca visezi la bulldogul ala, care daca imi aduc bine aminte e o yamaha :) care bulldog?? MT 01? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 nu. yamaha bt1100 bulldog. MT 01 e tata V-twinurilor pe sasiu stradal/sport dar e si f scump si mult prea nervos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 nu. yamaha bt1100 bulldog. MT 01 e tata V-twinurilor pe sasiu stradal/sport dar e si f scump si mult prea nervos. singura japoneza care mi se pare ca iese in evidenta cu ceva e MT 01, chiar imi place stilu, desi mi se pare ca tancu ala de motor scoate cam putin cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 90 cp si 150 Nm e ok. nu caii sunt importanti acolo. citeam ceva ride test in care zicea omu ala ca ii era frica sa deschida gazu mai tare in curbe ca rupea aderenta imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Editat Septembrie 30, 2008 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 90 cp si 150 Nm e ok. nu caii sunt importanti acolo. citeam ceva ride test in care zicea omu ala ca ii era frica sa deschida gazu mai tare in curbe ca rupea aderenta imediat. dap, cuplu e f mare la turatii joase, pe bord are vreo 7000 sau 8000 rpm.. oricum nu cred ca e bine sa continuam dicutia despre aceasta marca (pana ieri nici nu stiam ca se fac motorete in japonia ) pt. ca se supara ducatistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Frumoasa furca domle ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 mah tetea, nica nu stii. aia e furca frumoasa? frumoasa e aia pe care o ai tu pe monster si pe care nu o meriti. rusine, halal monsterist mai esti si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 mah tetea, nica nu stii. aia e furca frumoasa? frumoasa e aia pe care o ai tu pe monster si pe care nu o meriti. rusine, halal monsterist mai esti si tu. ai mai ... la naiba, vrei sa-ti spun ce nume e furca la Monsteru' meu din 97 (bine, ca nu s-a inventat Monster cu furca asa Âşucară e partea a doua)? N-o sa ma creada nimeni cu de-astea mici pe injectie. Verificati in 2008 la S2R va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate