frigider Postat Mai 26, 2022 Share Postat Mai 26, 2022 e legat de bici deci pot sa las asta aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 26, 2022 Share Postat Mai 26, 2022 De ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Acum 16 ore, ENEOS a spus: De ? tu esti ala mov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 28, 2022 Share Postat Mai 28, 2022 Ăsta e doar traileru', nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 28, 2022 Share Postat Mai 28, 2022 (editat) Acum 5 ore, vis-a-vis a spus: Ăsta e doar traileru', nu? Hmmm multi m-au întrebat fix asta deci clar am greșit-o eu abia fac un clip obosit de 1minut, nu îmi permit să fac trailere + că e nevoie de ceva IQ sa faci trailer s-a dorit a fi intro nouă pt canal și un nou logo: maimuța m*istă care se dă. am dezamăgit niste oameni și nu știu dacă mă voi putea ierta. L am făcut că îmi venise ideea. Clipurile de pe canal ar trebui sa fie doar cum mă dau in zone mai cretine. Editat Mai 28, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 28, 2022 Share Postat Mai 28, 2022 Variola ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 28, 2022 Share Postat Mai 28, 2022 Continutul e un sfert din clip. chiar ca seamana a trailer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 29, 2022 Share Postat Mai 29, 2022 Acum 11 ore, ENEOS a spus: Variola ? E buna asta dar nu ești primul care întreabă Ciudat că s a nimerit fix in perioada variolei. poate e de bine? Acum 7 ore, AdrianB1 a spus: Continutul e un sfert din clip. chiar ca seamana a trailer. Mai aveam material filmat dar nu vroiam sa o lungesc ca pe o glumă repetată de multe ori, highlightul fiind maimuța mergând ampulea pe bici și pe muzica. Simt o presiune să fac și "filmul" dar mi-am jurat că nu mă mai îmbrac in costum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 29, 2022 Share Postat Mai 29, 2022 Pun și eu munca de juma de zi. Se putea și mai bine, dar se putea cu mult mai rău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 30, 2022 Share Postat Mai 30, 2022 Acum 10 ore, vis-a-vis a spus: Pun și eu munca de juma de zi. Se putea și mai bine, dar se putea cu mult mai rău tare aia cu stop frame animation, am si eu niste cadre pregatite un fel de shaun the sheep. ma uitam asa la cadrul ala si imi spuneam "cum dracu e ala o bicicleta?" dar la final - soc - nu era bicicleta *nu am vazut titlul, am zis ca implicit e bici. ce nu inteleg eu: unde sunt franele? omg. presupun ca faci zig-zag sa opresti sau ceva drift ca pe schiuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 30, 2022 Share Postat Mai 30, 2022 Păi, da... la schiuri, snowboard, ai frâne? Șmecheria e să nu te duci ca târtanu' la vale pe cea mai abruptă trasă... Și dacă prinzi viteză, cotești către deal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 30, 2022 Share Postat Mai 30, 2022 Acum 4 ore, vis-a-vis a spus: Păi, da... la schiuri, snowboard, ai frâne? Șmecheria e să nu te duci ca târtanu' la vale pe cea mai abruptă trasă... Și dacă prinzi viteză, cotești către deal... Dep. Imi place că s-au diversificat bine topicul M-ai cam pus pe gânduri.......... Gânduri negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 M-am uat pe net nitel la dracie. Fun, dar si pretul e pe masura Oricum, cred ca primele 10 min as fi numai pe jos, incercand sa infrang instincul de a ma echilibra/lua curba ca pe bicla/moto. Acum ceva ani si-a luat maica-mea o tricicleta din aia cu cosulet in spate. Am zis sa dau si eu o tura. Era sa ma duc in sant la prima curba :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 Acum 3 ore, Cap0ne a spus: M-am uat pe net nitel la dracie. Fun, dar si pretul e pe masura Oricum, cred ca primele 10 min as fi numai pe jos, incercand sa infrang instincul de a ma echilibra/lua curba ca pe bicla/moto. Acum ceva ani si-a luat maica-mea o tricicleta din aia cu cosulet in spate. Am zis sa dau si eu o tura. Era sa ma duc in sant la prima curba :))) Eram mic și am văzut una din asta cu baza pegas din ăla clasic cu șa lunga. If there s a will there's a way. Mai rămâne să oprești puțin creierul cat sa i dai de cap. Cu asta chiar cred că poți răni grav un copil ceva daca dai peste el *Nu prea-mi plac copiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 Acum 3 ore, Cap0ne a spus: M-am uat pe net nitel la dracie. Fun, dar si pretul e pe masura Oricum, cred ca primele 10 min as fi numai pe jos, incercand sa infrang instincul de a ma echilibra/lua curba ca pe bicla/moto. Acum ceva ani si-a luat maica-mea o tricicleta din aia cu cosulet in spate. Am zis sa dau si eu o tura. Era sa ma duc in sant la prima curba :))) Am luat una folosită la închirieri la juma de preț. Am mai mers cu unele făcute de mine și da, în prima fază e ciudată senzația, însă te prinzi de ce și cum... Cea mai terifiantă experiență rămâne coborârea de la Postăvaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 Acum 17 minute, vis-a-vis a spus: Am luat una folosită la închirieri la juma de preț. Am mai mers cu unele făcute de mine și da, în prima fază e ciudată senzația, însă te prinzi de ce și cum... Cea mai terifiantă experiență rămâne coborârea de la Postăvaru' Lucrează bine suspensiile pe temperaturi mici? Cred și eu că s scumpe daca cadrul e de FS. Estetic nu e oau dar senzația cred că tare. De ce n ai filmat și tu pe zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 (editat) Păi tu crezi că am liber când vreau eu sau că e zăpadă când am liber? Plus că noaptea nu-s mulți spectatori care să râdă când cazi în freză... Lucrează suspensia dar nu foarte bine. D-aia am vrut ceva dedicat. Ideea e să mă urc la Azuga și să vin pe munții Baiului pe culmea Zamora prin zăpadă pufoasă. Să vină iarna Editat Mai 31, 2022 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 Acum 4 minute, vis-a-vis a spus: Păi tu crezi că am liber când vreau eu sau că e zăpadă când am liber? Plus că noaptea nu-s mulți spectatori care să râdă când cazi în freză... Lucrează suspensia dar nu foarte bine. D-aia am vrut ceva dedicat. Ideea e să mă urc la Azuga și să vin pe munții Baiului pe culmea Zamora prin zăpadă pufoasă. Să vină iarna Greu frate cu lipsa timpului. Nu mai zi de iarnă că îți iei report De la oameni. Nu de la mine, ce naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 Acum 40 minute, frigider a spus: Eram mic și am văzut una din asta cu baza pegas din ăla clasic cu șa lunga. *Nu prea-mi plac copiii Cred ca inca mai am prin pod pe la tara de cand eram copil o dracie din asta nemteasca, un fel de "bob", ca o tricicleta dar cu talpici de zapada, cu frane, ghidon etc, tot tacamul. Rupeam cand ieseam cu ea pe derdelus *De multe ori nici pe'ai mei nu'i prea inghit, daremi ai altora :)) Acum 32 minute, vis-a-vis a spus: Am luat una folosită la închirieri la juma de preț. Am mai mers cu unele făcute de mine și da, în prima fază e ciudată senzația, însă te prinzi de ce și cum... Cea mai terifiantă experiență rămâne coborârea de la Postăvaru' Asa mai merge la pret. Ma uitasem ca au kit de montat pe bicla ta, dar si ala e 650+ euro.. Si nu cred ca e la fel de ok pe un hardtail. Da visu ala cu kitul de senila&talpica pt Ktm tot mi-l fac la un moment dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 Acum 7 minute, Cap0ne a spus: *De multe ori nici pe'ai mei nu'i prea inghit, daremi ai altora :)) Beau pt asta. Acum 8 minute, Cap0ne a spus: Da visu ala cu kitul de senila&talpica pt Ktm tot mi-l fac la un moment dat Sa nu uiți să faci poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 Sub 4000€ n-am găsit nimic. Un 6000 ceva mai ok. Dar pare distractiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 12, 2022 Share Postat Iunie 12, 2022 De-a lungul timpului am avut cateva explozii din 2 cauze diferite: ori a cedat cauciucul fiind imbatranit/uzat, ori a explodat doar camera in interiorul cauciucului( camera veche sau camera prea mica pt cauciucul in care a fost montata). De curand am aflat ca mai exista o posibilitate , si anume sa-ti explodeze roata . M-am apucat sa pun cauciucuri noi la o bicicleta veche si dupa ce am umflat cu (prea mult) simt de raspundere cauciucul nou a bubuit roata=> dauna totala. Intr-un fel cred ca a fost mai ok asa decat sa cedeze in mers roata mult prea uzata pe suprafata de franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 12, 2022 Share Postat Iunie 12, 2022 (editat) Acum 16 minute, binox a spus: De curand am aflat ca mai exista o posibilitate , si anume sa-ti explodeze roata Ești bun la testare produse, le iei de mânuță și le duci undeva departe de limitele imaginate de cei care le-au proiectat. *Ia-o ca pe un compliment Editat Iunie 12, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 12, 2022 Share Postat Iunie 12, 2022 (editat) A descoperit apa calda Normal ca o janta (nu roata, bre, e janta) poate sa crape, nu sa explodeze, daca materialul e subtiat de frana de-a lungul timpului. Nu e dauna totala, janta e piesa de schimb si culmea, chiar se inlocuieste din cand in cand, ca atunci cand se duc placutele sau chiar discurile la moto si nu franezi ca Fred Flinstone. Iar aia cu cauciucul imbatranit care explodeaza e tot din categoria "mentenanta lipsa". Ca la rubrica accidente, daca ai DOT din 1918 de la unire ... Editat Iunie 12, 2022 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 12, 2022 Share Postat Iunie 12, 2022 Acum 6 minute, AdrianB1 a spus: A descoperit apa calda Poate, eu unul sunt impresionat. Mi-a câștigat respectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate