vis-a-vis Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Daca tot ai urcat pe platou era mai interesant de coborat pe la cota 2000-1400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Se poate: ori pe traseul de concurs al urcarii (ocolit destul de mult) ori pe partie, dar pe partie doar cu bicicleta de downhill full-suspension. Bicicletele mele sunt de XC, nici una de downhill, cred ca rupeam cadrul pe-acolo. Am coborat de la Cabana Susai spre Azuga pe forestier si am coborat o portiune din partia de la Predeal (ultima bucata), dar cea mai tare coborare (pedalat la vale pe foaia cea mai mare cu pinionul cel mai mic) a fost pe un forestier pe langa Nasaud cu niste caini de stana dupa noi: am alergat vreo 10 km cu viteza peste 40-50 km/h (top speed 58 pe ciclocomputer). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Daca dai la pedale nu e asa vale Mie mi s-a parut criminal de la cabana Ciucas in jos pe pietre. Aveam 60 pe frane si nu m-am putut opri Jos erau discurile negre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Daca vrei coborare intensa de albastresti discurile urca la Ranca, Pasul Urdele si coboara spre Obarsia Lotrului. Asfalt excelent, drumul nu e prea circulat si prinzi ceva viteza, doar sa poti sa controlezi bicicleta la viteza mare, preferabil cu cauciucuri de sosea. Dupa aia umbli sa iti cumperi cursiera ca sa te dai si mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Am ratat-o anul trecut, am lucrat in week-endul in care s-a facut tura. Amicii care au fost au prin 90 la ora pe portiunea aia, cu gume de off-road Eu mai vizitez asfaltul cu bicla doar ocazional, cand n-am alta legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 am un singur tel cu bicla anul asta : Sinaia - Cuibul Dorului - Bolboci - Padina - Omu - retur pe la Babele -Piatra Arsa - Cuibul Dorului ....... traseu de 1 zi ! chestia e ca pe traseul asta cari bicla in spate doar pe portiuni scurte , sunt doar vreo 3 sectoare grele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Ai vreun track informativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Urci cu telecabina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Nu, ca-i scump. 60 de lei de om + 60 de bicicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Azi a fost o zi frumoasa , insorita , am iesit un pic cu noua mea bicla "cross 200" , cadru de al , roti de 28 " , gume de ciclocross , mai trebuie sa fac cateva reglaje la frane si totul este ok . http://imgur.com/a/JxBC0#0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Intrebam de telecabina pentru ca nu imi imaginam cum poate sa urce pe bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 pai din Sinaia ( zona primarie ) pana la bariera mai sus de Cuibul Dorului faceam pe vremuri la picior cam 2,5 - 3 ore , cu bicla si mers pe jos estimez cu marje de eroare la 2 ore pana sus la bariera iar de acolo pe drumul forestier in stanga catre Zanoaga si asa mai departe pana la hotel Pestera iar de acolo pe la Cascada Padina ( pe aici e de carat bicla in spate )si in sus spre Omu ...... adevarat , pretul la telecabina iti cam taie cheful asa ca mai bine platesti un Jeep sa te urce pana la Babele ca poate iesi la 100 lei in loc de 120 in plus daca sunteti mai multi chiar iesiti bine pretul la Jeep ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 suna f interesant ce ti-ai propus, m-as baga (presupunand ca primesti oameni+ ca nu-mi uit si-asa aproape inexistenta rezistenta acasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 am sa anunt aici cu ceva timp inainte cand data excursiei .... pana atunci pregatesc bicla' apoi ma antrenez prin Tineretului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Tocmai ca de urcat pe bicicleta se poate, dar nu pe una de trial. Nu poti sta in picioare pe pedale toata urcarea pentru locul lui Chuck Norris e unic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 am sa anunt aici cu ceva timp inainte cand data excursiei .... pana atunci pregatesc bicla' apoi ma antrenez prin Tineretului Vorbim la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 am facut eu turul - asemanator - padina - bolboci - babele intors pe pestera la padina ( am carat-o mai mult pe ultima bucata ) . E greut ce iti propui tu, spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Eu nu mai am rabdare, asa ca duminica bag un Azuga-Susai. Traseu usurel vara, sa vedem cum e iarna http://www.bikemap.net/route/1009034 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 dupa parerea mea e cea mai lunga si buna si sigura ruta de a ajunge la Omu , ca asa poti lua telecabina pana la Babele si de acolo o iei spre Omu , daca ai frica de inaltime treci prapastia la Valea Cerbilor pe drumul de iarna care este un pic mai sus si pe plan drept fata de poteca de vara si gata ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Asta-i valea cu pricina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 tocmai mi-am luat si eu un cadru, vreau sa-mi pregatesc o bicicleta multifunctionala pana la primavara multifunctional la mine inseamna majoritar oras (naveta la munca) si poate ocazional mers cu masina la munte, plimbat pe ceva dealuri si intors cu masina acasa. asta ar fi: p.s. nu ma pricep la bicicleta la fel ca la motoare, si nici n-am intrebat pe nimeni inainte sa-l cumpar, asa ca daca am luat ceva nepotrivit pt mine, ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 (editat) Din poza nu imi dau seama de dimensiunea cadrului, dar il poti masura si poti verifica la inaltimea ta ce dimensiune iti trebuie. De asemenea nu se vede daca are urechea de schimbator, mi se pare ca lipseste. Ai in schimb ax pedalier si aparent cuveti, nu iti mai trebuie decat ... restul bicicletei. Daca vrei sa mergi mai mult cu ea la munca ia niste cauciucuri mai inguste de sosea cu profil slick, cele cu crampoane te franeaza serios pe asfalt. De asemenea nu iti trebuie neaparat furca cu suspensie, una decenta e oricum mult mai scumpa decat cadrul, una fixa e mult mai ieftina. Editat Februarie 20, 2013 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Pe cat sunt de incepator in biciclism, pe atat sunt de nestiutor, asa ca, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: tocmai am cumparat un ciclocomputer wireless. Am introdus dimensiunea rotii in memoria lui conform tabelului gasit in instructiuni. Tot in instructiuni am gasit o nota in care spune ca, senzorul cera se monteaza pe furca sa nu fie la o distanta mai mare de 60 cm de aparatul de pe ghidon. Pana aici e bine. Ce nu am gasit in instructiuni si sunt tare nedumerit este: la ce distanta de axul rotii se monteaza magnetul pe spita, respectiv senzorul pe furca, ca nu am gasit nici pe google ceva sa ma lamureasca. Ma gandesc ca daca am introdus dimensiunile rotii in memorie, asta nu inseamna ca magnetul il pot pune in orice loc pe spita (ma refer la distanta dintre axul rotii si locul magnetului). Va multumesc pentru eventualele lamuriri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Pe cat sunt de incepator in biciclism, pe atat sunt de nestiutor, asa ca, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: tocmai am cumparat un ciclocomputer wireless. Am introdus dimensiunea rotii in memoria lui conform tabelului gasit in instructiuni. Tot in instructiuni am gasit o nota in care spune ca, senzorul cera se monteaza pe furca sa nu fie la o distanta mai mare de 60 cm de aparatul de pe ghidon. Pana aici e bine. Ce nu am gasit in instructiuni si sunt tare nedumerit este: la ce distanta de axul rotii se monteaza magnetul pe spita, respectiv senzorul pe furca, ca nu am gasit nici pe google ceva sa ma lamureasca. Ma gandesc ca daca am introdus dimensiunile rotii in memorie, asta nu inseamna ca magnetul il pot pune in orice loc pe spita (ma refer la distanta dintre axul rotii si locul magnetului). Va multumesc pentru eventualele lamuriri! si eu cred ca gandesti bine, dar nu te pot lamuri ps. calibreaza-l cu ajutorul unei masini, incercare/eroare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 (editat) Măsurarea vitezei se face în funcție de frecvență nu de viteza unghiulară a magnetului. Adică un soi de turometru. Circumferința roții e aceeași iar cu viteza se micșorează doar timpul în care se realizează o tură completă și magnetul trece pe lângă senzor de mai multe ori în același interval de timp. Cu alte cuvinte nu prea contează la ce distanță de ax e pus. Editat Februarie 20, 2013 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate