ClauBR Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 hop si cbr-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 wow, cum ii toba facuta?:> si vad si niste oglinzi mai speciale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 interesanta toba. pune si tu mai multe poze si poate un filmulet cu sunetul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 hop si cbr-ul meu Ti-a schimbat toata galeria Ionut sau doar finala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Galeria este marita si libera la fel ca si toba se sub motor. (GP style) o sa pun un filmulet cu sunetul sambata ... momentan nu am Galeria este marita si libera la fel ca si toba de sub motor. (GP style) o sa pun un filmulet cu sunetul sambata ... momentan nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Galeria este marita si libera la fel ca si toba se sub motor. (GP style)o sa pun un filmulet cu sunetul sambata ... momentan nu am Galeria este marita si libera la fel ca si toba de sub motor. (GP style) o sa pun un filmulet cu sunetul sambata ... momentan nu am Sa pui si niste poze mai detaliate daca poti..e chiar interesant nam mai vazut o asemenea toba pe cbr ,si filmuletu si esti THE BEST:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 uite si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 pai tot aerul cald , din toba, nu ajunge pe piciorul tau drept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Nu. piciorul sta mai in fata ... oricum gazele sunt evacuate la 45 de grade asa k nu exista nici o problema Apropo ... daca doreste cineva o toba finala libera pentru cbr 125 am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Nu. piciorul sta mai in fata ... oricum gazele sunt evacuate la 45 de grade asa k nu exista nici o problema Apropo ... daca doreste cineva o toba finala libera pentru cbr 125 am eu Dami un pm cu un pret pls,si zimi daca ai putea sa o trimiti in bistrita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 ok ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 150RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 nu ai mai pus videoclip cu sunetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 nu ai mai pus videoclip cu sunetul. Salut.Am o Honda cbr 125 r repsol 2007 luata din germany cu anvelope fata 110/70 17 si si spate 130/70 17 la 1640 km in iunie 2008.Acum are 3600 km si ca noua dar as vrea s-o vand pentru un cbr 600rr totusi mi-as dori sa-i schimb finala cu una care face mai mult zgomot. cine are o toba ireprosabila care sa se potriveasca fara modificari sau de unde sa o procur(finala)? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 nici nu ai 2 posturi mai sus o oferta de toba de cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 nici nu ai 2 posturi mai sus o oferta de toba de cbr merci, dar de unde fac rost de un micron din Al, dar mai simplu ar fi sa cumpar una originala din dezmembrari pe care sa o operez eu. dati-mi un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 merci, dar de unde fac rost de un micron din Al, dar mai simplu ar fi sa cumpar una originala din dezmembrari pe care sa o operez eu. dati-mi un sfat mai intai invata sa mergi pe motocicleta si pe urma modificari, toata vara ai facut 2000km timp in care altii fac cel putin 10000km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Salut.Am o Honda cbr 125 r repsol 2007 luata din germany cu anvelope fata 110/70 17 si si spate 130/70 17 la 1640 km in iunie 2008.Acum are 3600 km si ca noua dar as vrea s-o vand pentru un cbr 600rr totusi mi-as dori sa-i schimb finala cu una care face mai mult zgomot. cine are o toba ireprosabila care sa se potriveasca fara modificari sau de unde sa o procur(finala)? multumesc Frumos sa ai parte de el.. La cati km ai facut sfatu meu ar fi sa o mai tii sa prinzi ceva experienta , nu te arunca dupa 2000 de km direct pe 600rr. Gandestete la niste crash pad'uri intai , totusi toti suntem / sau am fost incepatori , iar noi gresim mai des.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Salut.Am o Honda cbr 125 r repsol 2007 luata din germany cu anvelope fata 110/70 17 si si spate 130/70 17 la 1640 km in iunie 2008.Acum are 3600 km si ca noua dar as vrea s-o vand pentru un cbr 600rr totusi mi-as dori sa-i schimb finala cu una care face mai mult zgomot. cine are o toba ireprosabila care sa se potriveasca fara modificari sau de unde sa o procur(finala)? multumesc vad ca daca ai cbr si vrei sa il prezinti, tre sa spui in mod obligatoriu ce gume ai pe el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 vad ca daca ai cbr si vrei sa il prezinti, tre sa spui in mod obligatoriu ce gume ai pe el... categoric, si eu am late ....chiar daca nu arata asa pe motor:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 vad ca daca ai cbr si vrei sa il prezinti, tre sa spui in mod obligatoriu ce gume ai pe el... pai nu stiai ca esti mai reisar daca ai gume late pe cbr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 pai nu stiai ca esti mai reisar daca ai gume late pe cbr? da ce sa fac daca asa mi-o venit armasaru?....gume noi, late, sa le schimb?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) da ce sa fac daca asa mi-o venit armasaru?....gume noi, late, sa le schimb? ) sincer, la vanzare e un atu sa ai gume mai late. dar, cand vine vorba de curbe, ar fi bine sa ai mare grija. ca sa nu mai vorbim ca e imposibil sa dai capatu' la o guma de 130. oricum astea sunt niste lucruri care sau mai spus si pe care toata lumea sper ca le cunoaste. Editat Ianuarie 12, 2009 de pridon PRD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 sincer, la vanzare e un atu sa ai gume mai late. dar, cand vine vorba de curbe, ar fi bine sa ai mare grija. ca sa nu mai vorbim ca e imposibil sa dai capatu' la o guma de 130. oricum astea sunt niste lucruri care sau mai spus si pe care toata lumea sper ca le cunoaste. Da sti cum ii pe uni ii intereseaza mai mult sa arate roata mai bine lata , si asa unii nici la aia stock nu`i dau capatu:laugh: Ce sa faci domne nai cu cine .. dupa 2.000 de km visam la motoare de 600 Am uitat sa intreb ceva : "Cand eram mai mic pe la vreo 12 ani aveam un "scuter" deala pe curent de prindea cred vreo 20-30(maxim 40 in panta,poate intro panta de 60 de grade sa ajunga la mai mult:laugh:) , se pune experienta de un an pe el ca sa trec la un r6?" Sa visam nu?Vad ca anu asta`s toti mai multi visatori(daca ar ramane la stadiu de vis e bine , numa in practica sa nu puna) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate