PiciuS Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) "acel specimen"? mai usor cu limbajul prietene!alea au fost dimensiunile date de producatori, nu inteleg ce va tot atacati atata. o sa astept sa vad si eu r125-ul live, asa cum am spus mai sus eu l-am vazut live in Mures.Are rezervorul mai lat ca la CBR si roata de pe spate,in rest sunt DIMENSIUNILE PRODUCATORULUI !!! Iar acel rezervor mai mare ii da un aspect mai masiv,doar atat Editat Iunie 10, 2008 de PiciuS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) pana n-o vad nu mai zic nimic ca imi sar astia in cap. Editat Iunie 10, 2008 de pridon PRD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 "acel specimen"? mai usor cu limbajul prietene!alea au fost dimensiunile date de producatori, nu inteleg ce va tot atacati atata. o sa astept sa vad si eu r125-ul live, asa cum am spus mai sus Specimenule, vezi ca nu-s prietenu' tau. 'gea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Specimenule, vezi ca nu-s prietenu' tau. 'gea nu, in schimb esti un idiot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1zu` Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 sau yzf125...kymco quannon..daca tii la 4 timpi uite si frumusetea mea ;x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 uite si frumusetea mea ;x frumoasa,sa ai noroc de ea.Suna bine Leo Vince pe ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 frumoasa,sa ai noroc de ea.Suna bine Leo Vince pe ea ? e home made, nu Leo Vince:) asteptam un video sa vedem cum suna sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1zu` Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 nu e leo vince .. e homemade. :] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 nu e leo vince .. e homemade. :] chiar ca nu m-am prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 update: kit xenon 12000k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 update: kit xenon 12000k acuma sigur te vad masinile noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 O sa patesti si u ca mine,am un quannon si merg cu faza scurta si opresc romanii in fata mea si ma roaga "frate in pana mea inchide si tu faza lunga" si eu nu am xenon:P sa auzim de bn asfalt uscat!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 O sa patesti si u ca mine,am un quannon si merg cu faza scurta si opresc romanii in fata mea si ma roaga "frate in pana mea inchide si tu faza lunga" si eu nu am xenon:P sa auzim de bn asfalt uscat!!1 pai sigur ai reglate becurile aiurea................... lumina trebuie sa bata pe sosea nu in ochii la nenea de pe contrasens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecss Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 pai sigur ai reglate becurile aiurea...................lumina trebuie sa bata pe sosea nu in ochii la nenea de pe contrasens. nu cred k le are reglate aiurea..k si eu patesc la fel la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 hai ca am si eu cbr... model 07' injectie.... 8000 de km;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 hai ca am si eu cbr... model 07' injectie.... 8000 de km;) sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 btw.. citeam mai sus... despre viteza maxima.. eu sincer.. pot sa merg constant cu 125-130 kmh... si frecvent daca am parte de drum bun si vant... ajung si la 145kmh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 btw.. citeam mai sus... despre viteza maxima.. eu sincer.. pot sa merg constant cu 125-130 kmh... si frecvent daca am parte de drum bun si vant... ajung si la 145kmh... probabil ai si pe unde sa mergi, eu cel mai mult am mers 130...batea acu spre 135 :kali: bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 btw.. citeam mai sus... despre viteza maxima.. eu sincer.. pot sa merg constant cu 125-130 kmh... si frecvent daca am parte de drum bun si vant... ajung si la 145kmh... Stii cum e...pe tine curbele te cam incurca..in rest tragi ca maimutza pe linie dreapta ) ) PS. Ai grija maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Stii cum e...pe tine curbele te cam incurca..in rest tragi ca maimutza pe linie dreapta ) ) PS. Ai grija maine! costin, ai dat capatu la cauciuc cu cbr-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 costin, ai dat capatu la cauciuc cu cbr-ul? Cauciucurile amandoua alea stock , da...daca iti pui 130 nu poti sa il dai indiferent ce i-ai face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 si apropo, am vazut si eu r125-ul prima impresie: o bijuterie de motocicleta, si da, este mai mare, cel putin rezervorul acela e inalt rau de tot:P totusi, parca cbr-ul suna mai frumos, asa mi se pare.. astept saptamana viitoare pt o tura cu r125 sa vad si diferenta dintre cele doua motoare. oricum, nota 10 pt r125:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 si apropo, am vazut si eu r125-ulprima impresie: o bijuterie de motocicleta, si da, este mai mare, cel putin rezervorul acela e inalt rau de tot:P totusi, parca cbr-ul suna mai frumos, asa mi se pare.. astept saptamana viitoare pt o tura cu r125 sa vad si diferenta dintre cele doua motoare. oricum, nota 10 pt r125:D Tu ai dat capatu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Cauciucurile amandoua alea stock , da...daca iti pui 130 nu poti sa il dai indiferent ce i-ai face. na, eu mai am jumatate de cm, deh, sunt si eu incepator inca:P abia 2000km btw.. citeam mai sus... despre viteza maxima.. eu sincer.. pot sa merg constant cu 125-130 kmh... si frecvent daca am parte de drum bun si vant... ajung si la 145kmh... sincer, nu cred ca e indicat sa o tii tot in 125-130kmh..cum crezi. bafta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 na, eu mai am jumatate de cm, deh, sunt si eu incepator inca:P abia 2000km Ai grija , cauciucurile stoc ale cbr`ului sunt extraordinar de proaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate