gornicc Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 as dorii niste informatii despre gsx r l-am luat doar de 3 zile si mi se pare cam mare sau greu de condus astept inform atiidau o bere pt o carte tehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 din ce an este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 (editat) La sectiunea SERVICE gasesti acolo trimiteri catre manuale tehnice in format electronic...download pe computer si ...studiu. Editat Iunie 14, 2005 de Bazil88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Daca este modelul mai vechi chiar e mare... ca si eu am vrut sa imi iau un gsx600r si la cat de "gras" sunt eu cadeam pe loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 as dorii niste informatii despre gsx r l-am luat doar de 3 zile si mi se pare cam mare sau greu de condus astept inform atiidau o bere pt o carte tehnica de ce ti se pare mare si greu de condus? trebuie doar sa te obisnuiesti cu el. primul meu motor, pe care il am si acum este tot un gsxr de 750 si m-am obisnuit cu el. l-am "culcat" si eu de cateva ori (oare cine nu a facut-o ) dar in rest este ok. trebuie sa recunosc ca este o motocicleta cu personalitate dar destul de blanda. problema cea mai mare este, ca de altfel la toate motoarele marisoare, in momentul in care te opresti. atunci "simti" 230 kg instant. peste 20 km/h mi se pare ok. si asta spun dupa ce m-am dat si cu alte jucarii. acum, sa fiu sincer, fiecare motor are plusuri si minusuri. restul depinde de tine. pacat ca nu esti din buc. poate as fi reusit "live" sa-ti descriu cateva aspecte. de genul asa da, asa nu... recomandare: este un motor puternic ce, daca nu esti atent, te "trage" dupa el si nu invers cum ar trebui.... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Si eu mi-am luat una...Dar mie mi se pare ca merge destul de usor si este foarte manevrabila... see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 SI YO AM UN GIXXER DE 750 SI ESTE OK ACUM DUPA CE M0AM OBISNUIT CU EL TOATA COMBIANATIA ESTE SA FII SUPERPONDERAT ATUNCI CAND MERGI SI SA IL CONDUCI TU PE EL SI NU INVERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 UPS.....AM GRESTI USERUL YO SUNT SCKHREECH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 este intradevar un pic cam grea pentru mine (am 1,70 si 62kg) dar m-am obisnuit, sta foarte bine pe viraje, dupa 6000 ture incepe sa dezvolte putere, consuma cam 7l/100km, ai grija cu ea pina o inveti sa o stapanesti si mai ales dupa aceea ca atunci cand te simti mai sigur pe tine incep neplacerile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 E o vaca mare si grea.Nu mi-as lua asa ceva nici in ruptul capului.Prefer alte marci la banii aia. P.S. e doar parerea mea. @Adolphyno: ai cuvantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 sta foarte bine pe viraje, dupa 6000 ture incepe sa dezvolte putere, consuma cam 7l/100km, ai grija cu ea pina o inveti sa o stapanesti si mai ales dupa aceea ca atunci cand te simti mai sigur pe tine incep neplacerile! Ai inceput s-o cunosti! asta-i bine ...ma bucur pentru tine. Degeaba isi dau unii sau altii cu parerea : <ca-i asa sau pe dincolo> pana nu bagi kilometrii si mana in ea nu te ajuta cu nimic sfaturile, trebuie s-o simti tu personal. Noroc si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 am eu carte tehnica. da un PM cu mailul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 @Adolphyno: ai cuvantul intr-adevar e mare si grea ...dar poate . Nu e f manevrabila si cursa la ghidon e f scurta. La drumuri lungi , dupa aprox 150 Km trebuie sa opresti ca nici f comfortabila nu e. Se ridica , cu greu , pe o roata , ca are motoru prea in fata. E stabila pe curbe...in limitele bunului simt . E o motocicleta BUNA si puternica, din punctul meu de vedere , pe care nu as recomanda-o ca fiind "prima" nimanui. Nu e o motocicleta stricacioasa , daca ii faci schimburile la timp. Consuma cam 7 l /100km la drum lung si 11 in oras in ture mari , peste 8-9 mii In rest sa aveti grija unu de altu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Eu sunt destul de impresionat de el si vine dupa un r6 din 2002. Asta care-l am acum e un gsx 750 srad din 98 si-l consider mult mai potrivit decat r6.Adevarul este ca nu accelereaza asa tare ca r 6 insa pe drumurile noastre este ideal.Plus ca-l consider si pentru turing destul de potrivit. Nu inteleg cum afirma cineva ca se ridica greu pe o roata cand eu l-am ridicat din greseala si fara sa vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Eu sunt destul de impresionat de el si vine dupa un r6 din 2002. Asta care-l am acum e un gsx 750 srad din 98 si-l consider mult mai potrivit decat r6.Adevarul este ca nu accelereaza asa tare ca r 6 insa pe drumurile noastre este ideal.Plus ca-l consider si pentru turing destul de potrivit. Nu inteleg cum afirma cineva ca se ridica greu pe o roata cand eu l-am ridicat din greseala si fara sa vreau. adica? da mai multe amanunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedFreak Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 adica? da mai multe amanunte! baiatul are SRAD, e alta mincare de peste - generatii diferite Asta care-l am acum e un gsx 750 srad din 98 si-l consider mult mai potrivit decat r6 Depinde la ce il folosesti de ti se pare mai "potrivit", r6`ele bate srad`ul la orice cind e vorba de motociclism viteza, adica pt ce sunt ele facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Nu vreau sa jignesc pe nimeni care are r6 pentru ca si eu am avut insa clar este un motor cu care sa iesi la sfarsit de saptamana pe un circuit sau pe un drum super bun si sa-i dai in gura in asa fel incat sa-ti stoarca toata adrenalina din tine.Treburile se complica in momentul in care drumu-i mai naspa sau ai de mers o distanta mai mare. Gsx r de 750 imi convine mai mult mie personal ca si comoditate ca si cum merg si cum se aseaza la drum lung atata tot. Il consider un motor mai potrivit pt romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 (editat) modelul din '98 cate kile are? Editat Septembrie 27, 2005 de livanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 modelul din '98 cate kile are? Cam 180. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 ma in talon scrie 205 kg proprie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 ma in talon scrie 205 kg proprie bine, si fata de r6 cum il simti: mai greu nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 fata de r6 este mai greu normal.insa azi am mers vre-o 100 de km si cu 2 persoane pe ea si sta super in curbe mai ales ca socatu care statea in spate se lasa in curbe ca un descreierat si trebuie sa fac si eu la fel. Una peste alta merge frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedFreak Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 acum am inteles cum de ce iti place mai mult srad-ul, are portbagajul mai mare glumeam sa-l stapinesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 al meu are 230 de kile! singur pe el nu am probleme, dar cu pasager deja merg stresat rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu101 Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 am eu carte tehnica. da un PM cu mailul tau mi-am luat si eu de 3 zile un gsz 600f-as dorii si eu daca se poate cartea tehnica(in limba romana)multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate