Sari la conținut

Aprilia Pegaso


Postări Recomandate

Mi-am cumparat si eu de curand o Aprilia Pegaso 650 GA din "92 si as vrea sa stiu daca se poate modifica inaltimea seii si daca da cum. Acum e putin cam inalta si daca as putea-o cobora cu vreo 2 cm ar fi super. Si inca ceva stie careva de unde as putea cumpara un cablu de turometru pt acelasi motor (sh sau nou).

Merci! :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

jim jim e vecin cu mine, l-am "descoperit" ieri prin cartier :wave:.

 

Motoreta este chiar foarte inalta, nu se comprima deloc cand te sui pe ea. Cred ca are presiune prea mare in amortizorul central al basculei spate - eu unul nu stiu cum se mai ajusteaza asta. La mine, la honda, pe amortizoarele fatza, de la furca sunt niste ventile ca de roata in capatul superior si am inteles ca de acolo se jongleaza cu manometrul/pompa/proba etc... Pentru cel central nu stiu daca mecanismul este asemanator.

 

Cat priveste cablul pentru turometru - am avut si eu surpriza neplacuta sa constat ca si la mine a disparut cablul respectiv, nu stiu in ce conditii, cert este ca nu mai e :o. Acum am probat un cablu de kilometraj de oltcit - jumatatea inferioara - dinspre cutia de viteze (la oltcit e din doua piese) si se pare ca se potriveste - la lungime este bun, la sectiunea patratului/lungimea care intra in turometru mai este de lucrat un pic, la filetul care tzine mansonul pe turometru e bun, iar la imbinarea in melcul care actioneaza cablul dinspre motor pare sa se potriveasca. Deci facem proba cu cablul de oltcit (il am prin masina inca) si vedem. Am mai auzit ca s-au potrivit cabluri de dacie pe nu stiu ce motocicleta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate nu se poate da mai jos... si eu am avut senzatia la inceput ca e prea inalta.. si chiar e.. comparativ cu suratele ei mai noi, generatiile de la 98 incoace, sau cu bmw-ul f650 din aceiasi ani, pe toate pe care m-am suit mi s-au parut mai mici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc tuturor pt raspunsuri. Acum dupa ce am mai mers cu ea nu mi se mai pare chiar atat de inalta mai ales pe asfalt. Problema apara atunci cand terenul e mai accidentat unde trebuie sa fiu ft atent unde opresc ca sa mai ajung cu picioarele.

 

Mosulik, trebuie sa vedem odata cum arata si cablul meu....poate am noroc si se potriveste ceva.

 

Asfalt uscat tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ma jim jim ca pana la urma o rezolvi tu cu lasatul asta.Dar intre timp da si tu cablu ala jos si vezi cum faci sa ajunga la mine.Ai grija vezi de unde e rupt si sa ai amandoua capetele.Daca nu reusesti vi la mine la garaj sambata si ne ocupam de el.Mai bine spus tu te ocupi eu dau indicatii :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

salutare.mi am luat si eu un pegaso din 99 si am cam dat cu ea de pamint.ieri s a intimplat cam nasol si am cazut pe dreapta.

mi am indoit pedala de la frina spat.AM O MARE RUGAMINTE LA VOI,POATE MA AJUTA CINEVA S O INDREPT CA EU N AM NICI O SCULA NIMIC SI NICI NU STIU CUM SA PROCEDEZ.

MULTUMESC ANTICIPAT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...