zadanny Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Salut! Sunt un proaspat detinator de categoria A si ma cam gandesc la un nipru. Stie cineva cat consuma dihania asta? (da pe bune). Mai raman bani si de bere? (Voi stiati ca datoria inginerului proiectant este sa plaseze forta in interiorul samburelui central?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 cinci jumate in afara cu motoru varza si pistoane taiate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 15 de la dej la cluj intr-o noapte de noiembrie , cu setul varza , giduri de supapa eliberate, si 90 la oră Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Minim 3,4 mediu 4,5 in afara Mediu 6 in oras Carburator unic, Solex P32. Cu doua carburatoare nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 grup fuga+pinioane a4a fuga+pist bombate mers "sportiv" in oas maxim 6 in afara intre 3,8-5 vitza intre 80-130km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 5% / cilindru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadanny Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 grup fuga+pinioane a4a fuga+pist bombate mers "sportiv" in oas maxim 6 in afara intre 3,8-5 vitza intre 80-130km/h Bine, dar un nipru intretinut si fara modificari cam cat consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Datele astea de pana acum sunt cazuri exemplare. In conditii optime poate a reusit Niprul sa consume 4 la drum lung. Noaptea, drum sfoara, nu urcare,coborare,accelerare etc. Abia reuseste Ijul performanta . Si astia au facut tot felul de kestii pe ele, merg cu bujia albicioasa, pinioane a 4-a de fuga, pistoane bombate, grup de fuga etc. Cel mai probabil o sa iei un Nipru comun cu grup de atash, fara alte adaosuri. Si nu o sa te streseze atata cat consuma cat iti pui problema daca merge bine sau nu. O sa mergi cu 5-6% la drum lung, cu 7-10% in oras. Mai pune 1.5 litri daca vrei atas. Sunt cazuri cand un Nipru poate consuma si 10% la drum lung, totul tine de reglaj si stare tehnica. Niprul e pretentios la reglaje si daca nu ai grija te usuca cu benzina si cu piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Ia zii Lupule ,cat consuma Nipra la drum lung? Stie Baiazid ce stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Cel mai probabil o sa iei un Nipru comun cu grup de atash, fara alte adaosuri. Si nu o sa te streseze atata cat consuma cat iti pui problema daca merge bine sau nu.O sa mergi cu 5-6% la drum lung, cu 7-10% in oras. Niprul e pretentios la reglaje si daca nu ai grija te usuca cu benzina si cu piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadanny Postat Iunie 8, 2005 Autor Share Postat Iunie 8, 2005 Merci mult baieti! Acum m-am lamurit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Ia zii Lupule ,cat consuma Nipra la drum lung?Stie Baiazid ce stie... Reglata a la Baiazid consuma peste 10 in oras si vreo 6 - 7 in afara. Acu nu i-am facut consumul dar am mers aproximativ 1km cu benzina inchisa si n-a facut figuri, dup-aia mi-am adus aminte si am deschis-o (din mers ) poate mai mergea, poate nu... oricum a trecut prin modificari MAJORE la motor de atunci cand consuma mult, om trai si om vedea! Oricum, o Nipra bine reglata are un consum acceptabil, dar vorba ta Aleko, sa iti faci intai griji sa mearga si daca merge nu te mai doare! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Pavel Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 chiar asa fratilor, ca si eu am nipru de vreo lune dar de vreo saptamana am reusit sa-l pun pe picioare si nu am cum sa calculez, cat consuma? cu grup de atas? si de care carburatoare se pot pune ca sa cons mai putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate