calinbac Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 si plecaram vineri seara din pacate talentul de povestitor imi lipseste km 630 din care vreo 150 pe drumuri forestiere am avut 2 zile de hard enduro prin Muntii Apuseni ploaie, grindina, zapada, noroaie, soseaua s a transformat intr un torent las pozele sa vorbeasca pt noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 foarte tare...o primavara capricioasa si ce namoale ....poate ne vedem la intalnirea TA din August....sau chiar mai devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Si ati mers tot inainte si nu ati facut cale intoarsa! Super tare! Apuseni....uf ce aproape e Aradul de ei! Abia astept weekendul, ca ma apuca asa o mincarime in talpa cind imi inchipui cum a fost tura voastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 nu stiu de ce nu pot sa mai incarc poze cine mai doreste sa vada sunt aici la sfarsit /index.php?...p;#entry1166186 ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Foarte tare! Vreau si eu, vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Vin si eu cu o mica completare ! Cu un Slideshow cu tura lor din 2-4 Mai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Baieti, va invidiez.Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigHead Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Ma inscriu si eu in clubul invidiosilor. Am facut mare parte din traseu la pas si cu masina (podete improvizate, un brad taiat care a cazut unde fusese masina cu citeva secunde inainte..fun), dar tare mi-ar place sa-l fac cu motorul. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 frumos.. pacat ca m-am dat pe sport ) nu mai ma pot baga pe drumurile alea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Salut! Super tura voastra! Vreau si eu sa stiu ce traseu ati facut. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 Salut!Super tura voastra! Vreau si eu sa stiu ce traseu ati facut. Multumesc. arad beius-alesd-bologa-rachitele-doda pilii- poiana horii-belis-fantanele-huedin-oradea-arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 arad beius-alesd-bologa-rachitele-doda pilii- poiana horii-belis-fantanele-huedin-oradea-arad ff faina tura...am fost si eu in zona, traseu ( pe jos ) Cetatile Ponorului, unde am vazut enduristi unguri, multi...iar apoi de-ai nostrii, aradeni, cu TA TA meu este exact ca si al tau...si multzam pt mesaj si invitatie, dp comunitatea Maramures- Satu-Mare, sper sa ne vedem intr-o buna zi. Numai bine si experiente faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Salut, Frumoasa tura, FELICITARI !!!!! Sper sa am timp si eu vara asta sa o tavalesc putin prin Cetatile Ponorului, pacat de ploaia care nu prea v-a dat pace. In maxim 10 zile renaste si transalpiorul meu .........., merg cu tot felul de porcarii (vitezane) si nu-mi place deloc, dar .... mai e putin. Felicitari ! Editat Iunie 15, 2008 de Vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate